NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:52

NRK - 11 Sep 19 kl. 14:58

Krever Grandes avgang

Yousuf Gilani (V), varaordfører i Drammen, krever at Venstre-leder Trine Skei Grande går av umiddelbart, melder Dagbladet. Gilani sier det er «alarmerende» dersom dagens partiledelse ikke ser at Skei Grandes tid som leder nå er omme..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gilani, Drammen, Venstre, Trine Skei Grande, Dagbladet, Skei Grandes, Grandes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, Grandes, avgang
Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 14:15

Krever Trines avgang nå

Drammens omstridte varaordfører fra Venstre mener Trine Skei Grandes må gå av. - Det vil være det beste for alle, også for Trine, sier han..

P4 - 16 Jun 19 kl. 11:07

Krever regjeringens avgang

Titusenvis av demonstranter demonstrerer nå i Hongkong, og krever en unnskyldning og at regjeringssjef Carrie Lam går av. I går stanset Lam et lovforslag som åpnet for utlevering av mistenkte kriminelle til Kina. Men demonstrantene vil at forslaget skal legges vekk for godt.

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 23:18

Ricky Martin krever Puerto Rico-guvernørens avgang

Hundretusener av sinte demonstranter, blant dem noen av Puerto Ricos mest berømte musikere, inkludert Ricky Martin, krever at guvernør Ricardo Rosselló går av..

VG - 23 Jul 19 kl. 05:09

Krever Puerto Rico-guvernørens avgang etter chatte-skandale

Hundretusener av sinte demonstranter, blant dem artisten Ricky Martin, krever at guvernør Ricardo Rosselló går av etter chatte-skandale..

NRK - 21 Jun 19 kl. 01:56

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Flere hundre har møtt for å demonstrere ved parlamentsbygningen i Honkong fredag morgen lokal tid. De demonstrerer mot regjeringens Bejing-vennlighet og flere krever dens avgang..

Aftenposten - 03 Jul 19 kl. 18:48

Kjernen krever Bjørnebyes avgang: «Det lukter vondt i kongeriket Rosenborg for tiden»

Rosenborgs supportergruppe med krast brev til RBK-ledere..

NRK - 23 May 19 kl. 07:31

Britisk avis: May annonserer avgang

Storbritannias statsminister Theresa May vil annonsere sin avgang i morgen fredag, skriver avisen The Times. Hun vil fortsette som statsminister til det konservative partiet velger ny kandidat..

Dagbladet - 19 Jun 19 kl. 16:41

Havnet på høyreekstrem liste - nå skal komikerne ta hevn

Komikerne Markus Gaupås Johansen, Sturle Vik Pedersen og Johan Golden dukket ufrivillig opp på det høyreekstreme partiet Alliansens liste. Nå krever de partilederens avgang..

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 10:02

Trine-sjokk: Ny Venstre-topp krever avgang

- Hvis Trine tar gjenvalg i 2021, får hun ikke min stemme, sier lokaltopp Elin Seim. Hun hevder partiet tapte mange stemmer på Trine Skei Grande i valget..

VG - 14 Aug 19 kl. 22:53

Kongressmann: Ville det vært mennesker igjen uten voldtekt og incest?

Kritikere krever den svært kontroversielle republikaneren Steve Kings avgang etter at han onsdag forsøkte forsvare et totalforbud mot abort. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 30 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt