NRK > Nyheter

Tuesday, 18 February, 11:05

NRK - 11 Sep 19 kl. 14:58

Krever Grandes avgang

Yousuf Gilani (V), varaordfører i Drammen, krever at Venstre-leder Trine Skei Grande går av umiddelbart, melder Dagbladet. Gilani sier det er «alarmerende» dersom dagens partiledelse ikke ser at Skei Grandes tid som leder nå er omme..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gilani, Drammen, Venstre, Trine Skei Grande, Dagbladet, Skei Grandes, Grandes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, Grandes, avgang
Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 14:15

Krever Trines avgang nå

Drammens omstridte varaordfører fra Venstre mener Trine Skei Grandes må gå av. - Det vil være det beste for alle, også for Trine, sier han..

NRK - 11 Jan 20 kl. 16:21

Iranere krever Khameneis avgang

Iranske demonstranter krever at landets leder, Ayatollah Ali Khamenei går av etter at landet innrømmet å ha skutt ned et ukrainsk passasjerfly, melder Reuters. 176 mennesker døde da flyet ble skutt ned like etter avgang fra Teheran..

VG - 25 Oct 19 kl. 19:42

Valgkomitélederen: Ny rekord i innspill om Skei Grandes skjebne

FORNEBU (VG) Mens mange internt i Venstre har håpet på en rask avklaring av Trine Skei Grandes videre skjebne, utelukker nå lederen i valgkomiteen, Per A. Thorbjørnsen, at den delikate lederkabalen er klar før neste år..

P4 - 16 Jun 19 kl. 11:07

Krever regjeringens avgang

Titusenvis av demonstranter demonstrerer nå i Hongkong, og krever en unnskyldning og at regjeringssjef Carrie Lam går av. I går stanset Lam et lovforslag som åpnet for utlevering av mistenkte kriminelle til Kina. Men demonstrantene vil at forslaget skal legges vekk for godt.

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 23:18

Ricky Martin krever Puerto Rico-guvernørens avgang

Hundretusener av sinte demonstranter, blant dem noen av Puerto Ricos mest berømte musikere, inkludert Ricky Martin, krever at guvernør Ricardo Rosselló går av..

VG - 25 Oct 19 kl. 19:42

Valgkomitélederen: Ingen rask avklaring på Skei Grandes skjebne

FORNEBU (VG) Mens mange internt i Venstre har håpet på en rask avklaring av Trine Skei Grandes videre skjebne, utelukker nå lederen i valgkomiteen, Per A. Thorbjørnsen, at den delikate lederkabalen er klar før neste år..

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 21:57

Boliviansk avis: Presidenten trekker seg

Hærsjefen og planleggingsministeren krever Evo Morales avgang etter anklager om valgfusk..

P4 - 15 Jan 20 kl. 12:50

Frp-topp krever ledelsens avgang

- Vi blir rævkjørt av Høyre, Venstre og KrF, sier Frps fylkesleder i Troms og Finnmark..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 12:23

- Nav-sjefen må gå

Siste: Leder i Arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget Erlend Wiborg krever Nav-direktør Sigrun Vågengs (69) avgang..

VG - 23 Jul 19 kl. 05:09

Krever Puerto Rico-guvernørens avgang etter chatte-skandale

Hundretusener av sinte demonstranter, blant dem artisten Ricky Martin, krever at guvernør Ricardo Rosselló går av etter chatte-skandale..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Skoghøy søker på Høyesterett-jobb

Jens Edvin A. Skoghøy, jurist og professor i rettsvitenskap ved Universitetet i Tromsø, er blant seks søkere til et ledig dommerembete i Høyesterett. Skoghøy sier det er private grunner til at han søker på stillingen han sa opp for tre år siden..

NRK - 15 minutter siden

Rekordmange søkte om klimastøtte

Miljødirektoratet har mottatt 587 søknader fra kommuner som ønsker Klimasats-støtte i 2020. Til sammen har kommunene søkt om over 723 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

VG: Nødnettet er nede flere steder

Politidirektoratet bekrefter overfor VG at nødnettet er nede flere steder. Det gjelder i Øst, Sør-Øst og deler av Innlandet politidistrikt. Feilen oppstod i forbindelse med vedlikeholdsarbeid hos leverandøren.

NRK - 1 time siden

Vestkantboliger selges med tap

På Tjuvholmen ble én av syv boliger solgt med tap det siste året. Tall fra Prognosesenteret viser at andre utsatte steder er Bygdøy, Ullern, Nordstrand og Majorstuen, skriver Aftenposten. På østkanten ble det solgt flere boliger med gevinst..

NRK - 1 time siden

Dom i stor svindelsak faller i dag

Britta Nielsen (65), som er tiltalt for å ha svindlet til seg over hundre millioner kroner fra den danske Socialstyrelsen, får tirsdag sin dom. Aktoratet mener retten bør vurdere om Nielsen bør få en historisk høy straff på opptil tolv års fengsel..

NRK - 1 time siden

Dømt for flere innbrudd

Fire menn er alle dømt til fengsel i to år for elleve ulike innbruddstyverier i Follo i april og mai 2019. Alle innrømmet tyveriene da de møtte for Follo tingrett i forrige uke..

NRK - 1 time siden

Jazzmusiker Jon Christensen er død

Jon Christensen døde på Sagenehjemmet i Oslo natt til tirsdag. Det opplyser musikerens kone, melder VG. Christensen ble 76 år gammel.

NRK - 1 time siden

Vegvesenet tilbakekaller løyvene

Det litauiske transportselskapet Vlantana Norge mister løyvene sine i Norge på grunn av flere alvorlige brudd på lover og regler. Det er første gang Vegvesenet tilbakekaller løyver på grunn av vandel. Vlantana Norge har hovedkontor på Gardermoen..

NRK - 1 time siden

Flere kildesorterer plast

En undersøkelse utført av Grønt Punkt Norge i januar viser at 83 prosent av nordmenn oppgir at de kildesorterer plastemballasje. Aldri har oppslutningen rundt kildesortering av plastemballasje vært høyere enn de to siste månedene..

NRK - 2 timer siden

– Kan utvikle seg til en pandemi

Frankrikes nye helseminister Olivier Veran sier tirsdag at det er en risiko for at det nye koronaviruset kan utvikle seg til en global epidemi, en såkalt pandemi. Veran sier også at landet er rustet til å møte en eventuell pandemi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt