P4 > Nyheter

Monday, 24 June, 21:39

P4 - 24 May 19 kl. 20:45

Krever 56 millioner for oljevern etter skipskollisjonen

Kystverket har rettet et krav på 46 millioner kroner til Forsvaret for utgifter de har hatt til oljevernberedskap og opprydding etter skipskollisjonen i Hjeltefjorden i november ifjor.
Kravet på 46 millioner gjelder blant annet kostnader til oljevernutstyr, fartøyer, miljøundersøkelser, håndtering av avfall og kostnader knyttet til lønn og reise for Kystverkets personell, skriver VG..
Les mer på P4


Les mer om:
Forsvaret, Hjeltefjorden, Kystverkets, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever56 , millioner, for, oljevern, etter, skipskollisjonen
VG - 24 May 19 kl. 20:24

Kystverket: Krever 56 millioner for oljevern etter skipskollisjonen

Kystverket har rettet et krav på 46 millioner kroner til Forsvaret for utgifter de har hatt til oljevernberedskap og opprydding etter skipskollisjonen i Hjeltefjorden i november ifjor..

NRK - 19 Jan 19 kl. 03:54

Frifunnet mann krever millioner

En drosjesjåfør fra Bergen som ble dømt til 3,5 års fengsel for å ha voldtatt en passasjer, krever 10 millioner kroner i erstatning etter å ha blitt frifunnet da saken ble gjenopptatt. Mannen ble da trodd på at samleiet var frivillig, skriver Rett 24..

Hegnar.no - 29 Mar 19 kl. 19:13

Forsikringsselskap krever 145 millioner kroner fra brannvesenet i Vestfold etter storbrann

Forsikringsselskapet Berkley Nordic krever Vestfold Interkommunale Brannvesen for 145 millioner etter storbrannen på gjenvinningsanlegget Revac i mai i fjor..

NRK - 25 Apr 19 kl. 15:32

Eks-dommer krever millioner av NFF

Tidligere fotballdommer Svein-Erik Edvartsen krever 7,2 millioner kroner mot Norges Fotballforbund for tapt arbeidsinntekt, skriver Nettavisen. NFF nektet i 2017 Edvartsen å dømme flere kamper ette ren konflikt med dommersjef Terje Hauge..

Hegnar.no - 19 Jan 19 kl. 08:18

Mann frifunnet for voldtekt – krever millioner fra anklager

En mann som ble dømt til tre og et halvt år fengsel for voldtekt på en kvinne, krever nå ti millioner i erstatning etter å ha blitt frifunnet..

E24 - 23 Apr 19 kl. 05:38

Staten krever 30 millioner i tilleggsskatt fra Sats

Skattemyndighetene krever 30 millioner kroner i tilleggsskatt etter en mulig glipp i skattemeldingen til Sats. Treningskjeden varsler søksmål..

P4 - 17 Jun 19 kl. 07:16

Krever handling mot muslimhets

Kutt støtten til Human Rights Service, og få på plass mer handling mot muslimhets. Det krever nå Arbeiderpartiet og SV. APs Gaute Børstad Skjærvø sier til Klassekampen at regjeringen mangler troverdighet i arbeidet mot rasisme så lenge de støtter HRS, og viser til at en Fafo-rapport nylig viste at en stor andel nordmenn har fordommer mot muslimer.

NRK - 12 Mar 19 kl. 21:22

Krever mer for museumsbygning

Entreprenørselskapet Veidekke drar Oslo kommune for retten og krever 200 millioner kroner mer enn de opprinnelige 2,7 milliardene kronene som kostnadsrammen for byggingen av Munchmuseet i Bjørvika i Oslo er satt til..

Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 05:47

Skal bygge vei til 264 millioner. Krever inn 400 millioner i bompenger

Politikerne har vedtatt å bygge en tre kilometer lang vei. Bompengene sørger for at prosjektet blir 50 prosent dyrere..

NRK - 16 Jun 19 kl. 17:39

To millioner i gatene i Hongkong

Nesten to millioner mennesker deltok i demonstrasjonen mot myndighetene i Hongkong søndag, anslår arrangørene av protesten. Demonstrantene krever at et forslag som åpner for å utlevere borgere til Kina forkastes..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Vet ikke om smittekilden blir funnet

Det er usikkert om smittekilden som førte til en epidemi i Askøy blir funnet. Det opplyste varaordfører Bård Espelid på et folkemøte på Askøy i kveld. Kommunen har gjort undersøkelser av avføring som er funnet i nærheten av vannbassenget der de mistenker smitten oppsto, men disse har ikke inneholdt spor av campylobakter som førte til at folk ble syke.

P4 - 45 minutter siden

Partiene bevilger penger til seg selv

Partigruppene på Stortinget bevilger penger til seg selv som de slipper å betale tilbake om de ikke bruker opp alt i løpet av året. Gjennom gruppetilskudd, representanttilskudd og opposisjonstilskudd fikk de ni stortingsgruppene til sammen 188 millioner kroner i fjor, melder VG. Partiene har nå nesten 200 millioner kroner til sammen i oppsparte midler..

P4 - 1 time siden

Italienerne mer positive til OL

Det italienske folket er mer positive til å arrangere OL i hjemlandet enn de svenske. IOC sin evalueringsrapport viser at 83 prosent av italienerne er positive til dette, mot 55 prosent av svenskene. Men det har ikke stoppet søta bror fra å være skuffet over at de i kveld mistet vinter-OL 2026 til Italia.

P4 - 1 time siden

USA videre til kvartfinale

USA tok seg videre til kvartfinalen i fotball-VM da de slo Spania 2-1 i kveld. De amerikanske kvinnene skal møte vertsnasjonen Frankrike i kvartfinalen. Sverige sin åttedelsfinale mot Canada startet nå klokken 21.

P4 - 1 time siden

70 beboere evakuert i forbindelse med brann

70 beboere evakuerte seg selv da det begynte å brenne i en leilighet i en blokk i Sofienberggata i Oslo i kveld. Det er ikke kjent om personen som var i leiligheten der brannen startet ble skadet. Brannvesenet har slukket brannen..

P4 - 1 time siden

Må koke vann i en måned til

Innbyggerne i Askøy må koke drikkevannet i minst fire til fem uker til. Det kom fram på et folkemøte i kommunen i kveld. Kommunen anslår at så mange som 2000 innbyggere har blitt syke med tarminfeksjoner av vannet.

P4 - 2 timer siden

Intercity dyrere enn planlagt

Utbyggingen av jernbanen på Østlandet kommer til å bli dyrere enn planlagt. Bane Nor varsler kostnandssprekk for to intercity-prosjekter. Strekningen ved Eidsvoll som skulle koste 6,7 milliarder kroner kommer til å bli en milliard dyrere, skriver Byggindustrien.

P4 - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte anbudskonkurransen om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Det ble danske Ørsted som vant og får bygge vindpark med en kapasitet på 1100 megawatt i et havområde utenfor delstaten New Jersey, skriver Teknisk ukeblad. Equinor er fortsatt med i konrkurranse om å bygge ut en park utenfor New York..

P4 - 4 timer siden

Forsinkelser etter togstans

Alle passasjerene evakueres etter at et fullt tog fikk tekniske problemer og stanset mellom Alna og Nyland stasjon i ettermiddag. Det ble for varmt for passasjerene å vente i toget, opplyser Vy til VG. Toget sperrer sporet det står på.

P4 - 2 timer siden

Mangler kvinnelige listetopper

I 34 av landets kommuner er det ingen kvinnelige listetopper til høstens valg. Det viser en gjennomgang NRK har gjort. I Karmøy stiller 12 partier til valg, og alle har menn øverst på listen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt