P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 23:48

P4 - 26 Jun 19 kl. 10:22

Krever 28 millioner fra barnehagekjede

Bergen kommune krever barnehageaktøren Akasia for 28 millioner kroner etter å ha ført tilsyn med barnehagedriften.
Kommunen mener Akasia som driver totalt 18 barnehager i Bergen har hatt lavere bemanning enn de har fått tilskudd for.
Foretaket sier til VG at de skal gå gjennom alle forhold og undersøke feil og eventuelle misforståelser..
Les mer på P4


Les mer om:
Akasia, Bergen, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever28 , millionerfra , barnehagekjede
VG - 26 Jun 19 kl. 10:09

Bergen kommune krever 28 millioner fra kirkeeid barnehagekjede

Bergen kommune krever barnehagekjeden Akasia for 28 millioner kroner etter å ha ført tilsyn med barnehagedriften..

Hegnar.no - 26 Jun 19 kl. 10:45

Krever barnehagekjede for 28 millioner kroner

Den kirkeeide barnehagekjeden Akasia har gjennom flere år hatt lavere bemanning, enn de har fått tilskudd for, mener Bergen kommune..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 10:54

Bergen kommune krever barnehagekjede for 28 millioner kroner

Den kirkeeide barnehagekjeden Akasia har gjennom flere år hatt lavere bemanning, enn de har fått tilskudd for, mener Bergen kommune..

Dagbladet - 10 May 19 kl. 21:03

- Vil flytte titalls millioner fra barn til byråkrati

Ekteparet bak landets største barnehagekjede går mot forslag fra statsråd Jan Tore Sanner (H)..

P4 - 06 Sep 19 kl. 08:12

Søppelarbeidere krever millioner av Oslo kommune

Rundt 30 gjenvinningsarbeiderne ved Haraldrudanlegget i Oslo har i en årrekke gått glipp av ulempetillegg. Nå krever de millioner av Oslo kommune, melder NRK. Men Energigjenvinningsetaten i Oslo kommune har ikke betalt ulempetillegg i juni-lønningen, når feriepengene utbetales.

VG - 31 Mar 20 kl. 19:59

Krever 6,5 millioner kroner i dødsforsikring mot corona

De store arbeidstagerorganisasjonene krever på vegne av flere hundre tusen helsearbeidere at yrkesskadeforsikringen skal gjelde hvis helsepersonell dør av covid-19. De krever at etterlatte skal få 6,5 millioner kroner..

Hegnar.no - 29 Mar 19 kl. 19:13

Forsikringsselskap krever 145 millioner kroner fra brannvesenet i Vestfold etter storbrann

Forsikringsselskapet Berkley Nordic krever Vestfold Interkommunale Brannvesen for 145 millioner etter storbrannen på gjenvinningsanlegget Revac i mai i fjor..

NRK - 25 Apr 19 kl. 15:32

Eks-dommer krever millioner av NFF

Tidligere fotballdommer Svein-Erik Edvartsen krever 7,2 millioner kroner mot Norges Fotballforbund for tapt arbeidsinntekt, skriver Nettavisen. NFF nektet i 2017 Edvartsen å dømme flere kamper ette ren konflikt med dommersjef Terje Hauge..

NRK - 25 Oct 19 kl. 10:04

Krever over fem millioner barnelege

Staten krever at barnelege Håvard Skjærvik fra Arendal betaler tilbake over fem millioner kroner på grunn av feil takstbruk. Blant annet fordi legen bruker så lite som 15 sekunder per pasient. Helfo mener 3/4 av allergikonsultasjonene er unødvendige..

Aftenposten - 21 Feb 20 kl. 10:49

USAs fotballstjerner anklager eget forbund for kjønnsdiskriminering: Krever 615 millioner

Spillere på USAs suksessrike kvinnelandslag i fotball krever landets fotballforbund for 615 millioner kroner i erstatning for kjønnsdiskriminering..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Politiet bruker sjelden våpen

Norsk politi bruker sjelden våpen. Det viser tall fra Politidirektoratet. I fjor hadde politiet i underkant av 10.

P4 - 1 time siden

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA. Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet. Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner.

P4 - 1 time siden

-Kan komme nye skred

Eksperter fra NVE har nå gjort ferdig dagens undersøkelser i skredområdet i Alta. Åtte bygninger ble tatt av ett stort og flere små jordskred i ettermiddag. Regionsjef for NVE i region nord Knut Aune Hoseth sier det kan komme flere skred, og at de derfor har sikret et stort området rundt skredet.

P4 - 1 time siden

Hagens barn med anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold. I brevet som TV 2 har fått tilgang til, hevdes det blant annet at politiet har gitt seg ut for å være Tom Hagen og at de har kommunisert med motparten i strid med familiens ønsker. Politiet skal også ha avlyttet barnas telefoner mot deres vilje.

P4 - 2 timer siden

Forhandlingene om oljeskatt fortsetter torsdag

Partiene på Stortinget henter inn de parlamentariske lederne for å forsøke å finne en løsning i de vanskelige forhandlingene om oljeskatt. Partiene gikk fra hverandre i kveld uten å ha noen løsning på plass i saken. Planen er nå at de parlamentariske lederne skal møtes i morgen for å diskutere videre..

P4 - 2 timer siden

Bryter opp dermonstrasjon i Stockholm

Politiet i Stockholm måtte bryte opp en demonstrasjon til støtte for George Floyds død. Opp mot 1000 personer møtte opp, og det strider mot forbudet om å samles mer enn 50 personer på grunn av koronaviruset. Ifølge Aftonbladet skal flere ha trosset politiets oppfordringer om å bryte opp likevel, fordi de ville gjennomføre demonstrasjonen uansett..

P4 - 2 timer siden

Ap sikrer flertall for regjeringens iskant

Arbeiderpartiet går god for regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord. Det er klart etter et møte i Arbeiderpartiets stortingsgruppe i kveld, melder NTB. Regjeringen foreslo tidligere i år å flytte den såkalte iskanten til der det i snitt er is 15 prosent av dagene i april.

P4 - 3 timer siden

Person knivstukket i Skien

En person er knivstukket ved Gimsøy i Skien. Politiet søker nå etter gjerningspersonen som skal ha kjørt fra stedet i en bil. Den skadene får behandling på legevakt..

P4 - 3 timer siden

Tysk fange mistenkt i Madeleine-saken

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i forvinnengen til tre år gamle Madeleine McCann. Den tyske fangen skal ha vært i området med campingbil da den britiske jenta forsvant for 13 år siden, melder BBC. Årsaken til at mannen sitter i fengsel har ingenting med forsvinningen å gjøre..

P4 - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot stedatter

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett tiltalt for å ha begått flere seksuelle overgrep mot sin stedatter som da var 13 år gammel. Mannen er også tiltalt for å ha bestilt seksuelle overgrep mot barn på internett. Han skal i følge tiltalen ha chattet med personer på Filippinene og betalt dem for å begå overgrep mot barn under 14 år, melder NTB.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt