P4 > Nyheter

Wednesday, 16 October, 01:39

P4 - 26 Jun 19 kl. 10:22

Krever 28 millioner fra barnehagekjede

Bergen kommune krever barnehageaktøren Akasia for 28 millioner kroner etter å ha ført tilsyn med barnehagedriften.
Kommunen mener Akasia som driver totalt 18 barnehager i Bergen har hatt lavere bemanning enn de har fått tilskudd for.
Foretaket sier til VG at de skal gå gjennom alle forhold og undersøke feil og eventuelle misforståelser..
Les mer på P4


Les mer om:
Akasia, Bergen, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever28 , millionerfra , barnehagekjede
VG - 26 Jun 19 kl. 10:09

Bergen kommune krever 28 millioner fra kirkeeid barnehagekjede

Bergen kommune krever barnehagekjeden Akasia for 28 millioner kroner etter å ha ført tilsyn med barnehagedriften..

Hegnar.no - 26 Jun 19 kl. 10:45

Krever barnehagekjede for 28 millioner kroner

Den kirkeeide barnehagekjeden Akasia har gjennom flere år hatt lavere bemanning, enn de har fått tilskudd for, mener Bergen kommune..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 10:54

Bergen kommune krever barnehagekjede for 28 millioner kroner

Den kirkeeide barnehagekjeden Akasia har gjennom flere år hatt lavere bemanning, enn de har fått tilskudd for, mener Bergen kommune..

Dagbladet - 10 May 19 kl. 21:03

- Vil flytte titalls millioner fra barn til byråkrati

Ekteparet bak landets største barnehagekjede går mot forslag fra statsråd Jan Tore Sanner (H)..

P4 - 06 Sep 19 kl. 08:12

Søppelarbeidere krever millioner av Oslo kommune

Rundt 30 gjenvinningsarbeiderne ved Haraldrudanlegget i Oslo har i en årrekke gått glipp av ulempetillegg. Nå krever de millioner av Oslo kommune, melder NRK. Men Energigjenvinningsetaten i Oslo kommune har ikke betalt ulempetillegg i juni-lønningen, når feriepengene utbetales.

Hegnar.no - 29 Mar 19 kl. 19:13

Forsikringsselskap krever 145 millioner kroner fra brannvesenet i Vestfold etter storbrann

Forsikringsselskapet Berkley Nordic krever Vestfold Interkommunale Brannvesen for 145 millioner etter storbrannen på gjenvinningsanlegget Revac i mai i fjor..

NRK - 25 Apr 19 kl. 15:32

Eks-dommer krever millioner av NFF

Tidligere fotballdommer Svein-Erik Edvartsen krever 7,2 millioner kroner mot Norges Fotballforbund for tapt arbeidsinntekt, skriver Nettavisen. NFF nektet i 2017 Edvartsen å dømme flere kamper ette ren konflikt med dommersjef Terje Hauge..

NRK - 08 Oct 19 kl. 21:25

Gartnerhallen krever erstatning

Tirsdag startet rettssaken der Gartnerhallen krever 35 millioner kroner i erstatning fra revisorfirmaet KPMG. Fruktprodusenten ble i 2017 utsatt for underslag på 49 millioner kroner, og mener revisorselskapet skulle ha oppdaget det årelange bedrageriet..

E24 - 08 Oct 19 kl. 21:58

Gartnerhallen krever 35 millioner i erstatning fra KPMG

Tirsdag startet rettssaken der Gartnerhallen krever 35 millioner kroner i erstatning fra revisorfirmaet KPMG..

E24 - 23 Apr 19 kl. 05:38

Staten krever 30 millioner i tilleggsskatt fra Sats

Skattemyndighetene krever 30 millioner kroner i tilleggsskatt etter en mulig glipp i skattemeldingen til Sats. Treningskjeden varsler søksmål..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Trump bekrefter Tyrkiareise

Donald Trump bekrefter i kveld at USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia i morgen. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

P4 - 3 timer siden

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

P4 - 6 timer siden

Flere vil ha Rotevatn

Stadig flere innad i Venstre går nå ut med ønske om å erstatte Trine Skei Grande med Sveinung Rotevantn som partileder. Unge Venstre var ført ut. Nå følge Venstrekvinnene etter, og også Liberale studenter- som er Venstres studentorganisasjon vil kaste Grande til fordel for Rotevatn, melder VG.

P4 - 6 timer siden

Leger Uten Grenser ut av Syria

Leger Uten Grenser evakuerer alle sine hjelpearbeidere ut av Nord-Syria, det melder de selv på Twitter i kveld. Der skriver de at det er med tungt hjerte de har tatt den vanskelige avgjørelsen om å suspendere aktivitetene og evakuere hjelpearbeiderne. – Det er den svært uforutsigbare og raskt skiftende situasjonen som har gjort det umulig for oss å levere helsetjenester og yte humanitær hjelp til mennesker i nød, skriver Leger Uten Grenser..

P4 - 5 timer siden

- Knapt EØS-flertall

Det ligger an til at et mindretall i redaksjonskomiteen på Fellesforbundets landsmøte vil melde Norge ut av EØS, mens et knapt flertall ønsker å utrede handlingsrommet innenfor avtalen. Det opplyser kilder til VG i kveld. Men de presiserer at utfallet av den endelige voteringen, som skal skje i morgen, fortsatt er helt åpent..

P4 - 4 timer siden

Kallmyr vil ha flyktning-telt

Justisminister Jøran Kallmyr vil hindre en ny flyktningstrøm til Norge ved å tilby telt istedet for hotell. Uttalelsen kommer få dager etter at Tyrkias president Erdogan truet med å åpne portene til Europa for 3,6 millioner syriske flyktninger. Kallmyr sier til NRK at i 2015 sendte flyktninger bilder til venner og sa at «her er det luksus, hit må dere komme».

P4 - 5 timer siden

Trekker seg fra forhandlinger

Norsk Bonde- og Småbrukarlag har trukket seg fra forhandlingene med staten om nedskalering av melkeproduksjonen. De er ikke fornøyd med tilbudet staten har gitt, melder Nationen. Nedskaleringen av melkeproduksjonen skjer etter at Verdens handelsorganisasjon gikk inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte av landbruksvarer.

P4 - 6 timer siden

Tyrkia ignorerer advarsler

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og advarsler fra flere andre land, og fortsetter kampene i Syria. En talsperson for den tyrkiske regjeringen sier ifølge nyhetsbyrået AFP nå i kveld at de vil fortsette sine militære operasjoner med eller uten støtte fra resten av verden. Ifølge AFP skal USAs utenriksminister Mike Pence dra til Tyrkia i løpet av det neste døgnet..

P4 - 7 timer siden

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten skal ha vært bevisst etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, skal ikke ha sett gutten før etter at han hadde parkert bilen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt