NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 18:40

NRK - 27 Feb 20 kl. 14:55

Krever 1,5 års fengsel i bildrap

Aktor har lagt ned påstand om fengsel i halvannet år for en 54 år gammel sjåfør som er tiltalt for uaktsomt drap på to kvinnelige fotgjengere på 65 og 57 år i Nordfjord. Hendelsen skjedde i romjulen 2018. 54-åringen erkjenner ikke straffskyld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordfjord

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, 1,5, års, fengseli , bildrap
NRK - 06 Dec 19 kl. 05:37

Krever 10 års fengsel for barnefar

Aktoratet krever 10 år i fengsel for en syvbarnsfar som er tiltalt for voldtekt og mishandling av fem av barna sine. Mannen ble dømt til syv års fengsel i Nord-Troms tingrett, men anket saken til lagmannsretten..

NRK - 25 Mar 20 kl. 11:31

Krever 21 års fengsel for Jensen

Spesialenheten for politisaker krever at politimannen Eirik Jensen dømmes til 21 års fengsel for grov korrupsjon og medvirkning til smugling av 13,9 tonn hasj..

NRK - 04 Mar 20 kl. 10:23

Krever 16 års fengsel for drap

Statsadvokat Eirik Stolt-Nielsen krever 16 år i fengsel for 44-åringen som er tiltalt for å ha drept samboeren Randi Berntsen på Nordnes i Bergen i januar i fjor. Det skriver BA. Stolt-Nielsen mener at drapet ble begått med overlegg..

P4 - 04 Mar 20 kl. 10:09

Krever 16 års fengsel for drap

Aktor krever 16 års fengsel for drapet på en 66 år gammel kvinne på Nordnes i Bergen i januar i fjor. Tiltalte, som er en 44 år gammel svensk statsborger, var kvinnens samboer. Aktor viser til at drapet var svært voldelig.

NRK - 25 Feb 20 kl. 09:22

Sverige krever at Gui settes fri

Sveriges utenriksminister Ann Linde krever at Kina setter den svenske forleggeren Gui Minhai fri. Gui er dømt til 10 års fengsel for å ha delt informasjon med en fremmed makt. Gui har utgitt kritiske bøker om kinesiske myndigheter..

Aftenposten - 25 Feb 20 kl. 05:46

Svensk forlegger dømt til fengsel i Kina. Sverige krever ham løslatt.

Fem år etter at den svenske forleggeren Gui Minhai ble borte på en reise i Thailand er han nå dømt til fengsel i ti år i en kinesisk domstol..

NRK - 09 Jan 20 kl. 16:21

Krever ti års fengsel

Aktor ber om ti års fengsel for Nokas-dømte Alf Henrik Christensen fra Arendal, skriver Fædrelandsvennen. Christensen og tre andre menn møtte mandag 6. januar i Aust-Agder tingrett, tiltalt for smugling av 122 kilo hasj i 7.

P4 - 27 Feb 20 kl. 15:10

Krever 1,5 års fengsel for bildrap

Aktor ber om 1,5 års fengsel for den 54 år gamle mannen som er tiltalt for uaktsomt drap på to fotgjengere i Nordfjor i 2018. To kvinner på 57 og 65 år mistet livet da de ble påkjørt på en gangvei. Mannen har forklart at han ikke husker stort, men han erkjenner ikke straffskyld..

Aftenposten - 03 Mar 20 kl. 13:21

Den svenske forleggeren ble plutselig kinesisk. Nå krever Søreide at Kina løslater ham fra fengsel.

Kina mener at Gui Minhai, som nylig ble dømt til ti års fengsel, ikke lenger er svensk. Jo, det er han, sier Sveriges utenriksminister..

P4 - 16 Jan 20 kl. 13:20

Krever 6 års fengsel for frontkollisjon

Aktor ber om seks års fengsel for 19-åringen som frontkolliderte med en annen bil med vilje på Jæren i november 2018. Sjåføren i den andre bilen ble livstruende skadet og er fremdeles avhengig av rullestol. 19-åringen er tiltalt for drapsforsøk, men han har forklart at han ikke ønsket å skade andre enn seg selv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hjelpearbeidere får reise fra Norge

Norsk helsepersonell som behandler pasienter, har ikke lov til å reise til utlandet under korona-utbruddet. Fra i dag kan personell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid få dispensasjon. Røde Kors og Leger Uten Grenser har bedt om fritaket..

NRK - 15 minutter siden

Forsvarer avskjedigelse av kaptein

USAs forsvarsminister Mark Esper forsvarer at fartøysjefen på et hangarskip fikk sparken etter å ha bedt om hjelp til sin koronasmittede besetning. Kaptein Brett Crozier fikk kritikk for ikke å ha gått tjenestevei. 155 på skipet er bekreftet smittet..

NRK - 45 minutter siden

20.000 i karantene i Pakistan

I Pakistan er 20.000 deltakere på et religiøst massemøte satt i karantene. Rundt 100.

NRK - 45 minutter siden

Britisk ytre høyre sprer virusrykte

Politiet etterforsker rasistiske britiske grupper som bruker korona-pandemien som påskudd til å angripe muslimer, både fysisk og i sosiale medier. Påstander om at muslimer sprer smitte ved å gå i hemmelige moskeer, er avkreftet, skriver the Guardian..

NRK - 45 minutter siden

Slår ned på konspirasjonsteorier

Youtube vil fjerne videoer med konspirasjonsteorier om en sammenheng mellom 5G-nett og korona-pandemien. Minst to master i det britiske mobilnettet er forsøkt påtent. Selv om video fjernes, kan den være delt flere steder, skriver the Guardian..

NRK - 1 time siden

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

NRK - 2 timer siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 1 time siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 1 time siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 1 time siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt