P4 > Nyheter

Monday, 30 March, 08:39

P4 - 27 Feb 20 kl. 15:10

Krever 1,5 års fengsel for bildrap

Aktor ber om 1,5 års fengsel for den 54 år gamle mannen som er tiltalt for uaktsomt drap på to fotgjengere i Nordfjor i 2018.
To kvinner på 57 og 65 år mistet livet da de ble påkjørt på en gangvei.
Mannen har forklart at han ikke husker stort, men han erkjenner ikke straffskyld..
Les mer på P4


Les mer om:
Nordfjor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krever, 1,5, års, fengsel, for, bildrap
NRK - 06 Dec 19 kl. 05:37

Krever 10 års fengsel for barnefar

Aktoratet krever 10 år i fengsel for en syvbarnsfar som er tiltalt for voldtekt og mishandling av fem av barna sine. Mannen ble dømt til syv års fengsel i Nord-Troms tingrett, men anket saken til lagmannsretten..

NRK - 25 Mar 20 kl. 11:31

Krever 21 års fengsel for Jensen

Spesialenheten for politisaker krever at politimannen Eirik Jensen dømmes til 21 års fengsel for grov korrupsjon og medvirkning til smugling av 13,9 tonn hasj..

NRK - 04 Mar 20 kl. 10:23

Krever 16 års fengsel for drap

Statsadvokat Eirik Stolt-Nielsen krever 16 år i fengsel for 44-åringen som er tiltalt for å ha drept samboeren Randi Berntsen på Nordnes i Bergen i januar i fjor. Det skriver BA. Stolt-Nielsen mener at drapet ble begått med overlegg..

P4 - 04 Mar 20 kl. 10:09

Krever 16 års fengsel for drap

Aktor krever 16 års fengsel for drapet på en 66 år gammel kvinne på Nordnes i Bergen i januar i fjor. Tiltalte, som er en 44 år gammel svensk statsborger, var kvinnens samboer. Aktor viser til at drapet var svært voldelig.

NRK - 25 Feb 20 kl. 09:22

Sverige krever at Gui settes fri

Sveriges utenriksminister Ann Linde krever at Kina setter den svenske forleggeren Gui Minhai fri. Gui er dømt til 10 års fengsel for å ha delt informasjon med en fremmed makt. Gui har utgitt kritiske bøker om kinesiske myndigheter..

NRK - 27 Feb 20 kl. 14:55

Krever 1,5 års fengsel i bildrap

Aktor har lagt ned påstand om fengsel i halvannet år for en 54 år gammel sjåfør som er tiltalt for uaktsomt drap på to kvinnelige fotgjengere på 65 og 57 år i Nordfjord. Hendelsen skjedde i romjulen 2018. 54-åringen erkjenner ikke straffskyld..

Aftenposten - 25 Feb 20 kl. 05:46

Svensk forlegger dømt til fengsel i Kina. Sverige krever ham løslatt.

Fem år etter at den svenske forleggeren Gui Minhai ble borte på en reise i Thailand er han nå dømt til fengsel i ti år i en kinesisk domstol..

NRK - 09 Jan 20 kl. 16:21

Krever ti års fengsel

Aktor ber om ti års fengsel for Nokas-dømte Alf Henrik Christensen fra Arendal, skriver Fædrelandsvennen. Christensen og tre andre menn møtte mandag 6. januar i Aust-Agder tingrett, tiltalt for smugling av 122 kilo hasj i 7.

Aftenposten - 03 Mar 20 kl. 13:21

Den svenske forleggeren ble plutselig kinesisk. Nå krever Søreide at Kina løslater ham fra fengsel.

Kina mener at Gui Minhai, som nylig ble dømt til ti års fengsel, ikke lenger er svensk. Jo, det er han, sier Sveriges utenriksminister..

P4 - 16 Jan 20 kl. 13:20

Krever 6 års fengsel for frontkollisjon

Aktor ber om seks års fengsel for 19-åringen som frontkolliderte med en annen bil med vilje på Jæren i november 2018. Sjåføren i den andre bilen ble livstruende skadet og er fremdeles avhengig av rullestol. 19-åringen er tiltalt for drapsforsøk, men han har forklart at han ikke ønsket å skade andre enn seg selv..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Tror ikke på Hegerberg-comeback

Ada Hegerberg kommer neppe til å gjøre comeback på det norske landslaget. De sier landslagssjef Martin Sjögren i en svensk fotballballpodcast. Hegerberg, som er en av verdens aller beste spillere, ga seg på landslaget etter EM i 2017, og har blant annet sagt at hun ble knekt psykisk av å være på landslaget.

P4 - 15 minutter siden

Reagerer på at lokale smittervernregler fortsetter

NHO reagerer kraftig på at flere kommuner i nord fortsatt nekter å droppe lokale karanteneregler. I går presenterte regjeringen, sammen med NHO, LO og KS, en nasjonal veileder til kommunene, med beskjed om at det ikke er behov for lokale tiltak. Men, likevel sier flere kommuner at de vil opprettholde sine lokale regler.

P4 - 30 minutter siden

Nesten sprengt intensivkapasitet

Nå skal intensivkapasiteten på Akershus universitetssykehus nesten være sprengt. Nesten alle intensivplassene på Ahus er fylt opp av koronapasienter, ifølge nettstedet Aldrimer. 62 pasienter er innlagt med koronasmitte på Ahus.

P4 - 45 minutter siden

Vedum vil ha matgrep

Trygve Slagsvold Vedum ber norske myndigheter gjøre tiltak for å sikre at nordmenn får nok mat fremover. FN har uttrykt bekymring for at enkelte land innfører restriksjoner i mateksporten og advarer om at det kan bli begrensninger i matflyten i verden. Og det bekymrer også Senteraprti-lederen.

P4 - 45 minutter siden

Vil redde reiselivsarrangører

Staten må bruke penger på reiselivsarrangører slik at de kan betale kundene for avlyste pakketurer. Det mener Frp og Arbeiderpartiet. De vil hindre små og store reiselivsarrangører fra å gå konkurs for følge av koronakrisen.

P4 - 1 time siden

- Barnehagene må holde kveldsåpent

- Våre barnehager må være fleksible og holde åpent på kvelden, i helgene og i påsken. Det sier Anne Lindboe, som er administrerende direktør i Private barnehagers landsforbund. For, høyt press på kritiske samfunnsfunksjoner kan føre til at barnehager blir utfordret til å gi et tilbud utenom de ordinære åpningstidene i koronakrisen.

P4 - 1 time siden

Slik skal vi spise mer grønt

Nordmenn skal spise mer grønt. Det regjeringsoppnevnte utvalget for vekst i grøntsektoren mener norskandelen kan øke med 50 prosent. Leder av utvalget Anita Krohn Traaseth sier til Nationen at produktutvikling og nytenking blir viktig for å få til en vekst i grøntsektoren.

P4 - 1 time siden

Færre ambulanseoppdrag

Ambulansene i Oslo, Akershus og Glåmdalen melder om en en nedgang i antall oppdrag på ti prosent etter at koronakrisen for alvor satte inn. Hovedtillitsvalgt for ambulansetjenesten i Fagforbundet, Thomas Renngård, sier til Dagsavisen at det blant annet skyldes at det er mindre å gjøre i helgene fordi utesteder er stengt, og fordi det nesten ikke er folk ute. I tillegg mener han at folk kjører mer forsiktig på veiene..

P4 - 1 time siden

Flere nekter å droppe lokale karantener

Flere kommuner i Nord-Norge nekter å følge regjeringens oppfordring om å droppe lokale karanteneregler. I går presenterte regjeringen, sammen med NHO, LO og KS, en nasjonal veileder til kommunene, med beskjed om at det ikke er behov for lokale tiltak. Målet er å ta vare på næringslivet - og helseminister Bent Høie sa i går at han regnet med at kommunene ville lytte.

P4 - 1 time siden

Frykter full stopp i kollektivtrafikken

Det kan bli full stopp i kollektivtrafikken denne, om det ikke kommer en krisepakke. Det sier administrerende direktør i NHO Transprt, Jon Stordrange. Kollektivtrafikken har gått tilnærmet som normalt under koronakrisen - for at de som skal på jobb kommer seg dit - for for at det ikke skal bli for trangt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt