NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 09:28

NRK - 08 Dec 19 kl. 11:56

Krevde Trump-kritiker fjernet

Den amerikanske ambassadøren i Danmark, Carla Sands, skal ha krevd at en Donald Trump kritisk foredragsholder ble fjernet fra talerlisten på en dansk konferanse, ifølge organisasjonen Atlantsammenslutningen Nå er konferansen avlyst, melder dr.dk.
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Sands, Donald Trump, Atlantsammenslutningen Nå, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krevde, Trump-kritiker, fjernet
Dagbladet - 08 Dec 19 kl. 12:19

Stoppet konferanse etter veto mot Trump-kritiker

Den amerikanske ambassaden i Danmark krevde å få den Trump-kritiske foredragsholderen Stanley Sloan fjernet fra talelista til en NATO-konferanse..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 11:32

Trump-kritiker død

Den mangeårige demokratiske kongressmannen Elijah Cummings er død. Han ble 68 år gammel..

VG - 21 Dec 19 kl. 12:10

Trump varsler ny kristen-allianse: - Mener Gud har bestemt at han er deres kandidat

Etter at evangeliske Christianity Today krevde at USAs president Donald Trump går av som president, reiser han til Florida for å grunnlegge en ny koalisjon med kristne grupperinger..

VG - 04 Nov 19 kl. 03:02

Nye meningsmålinger: Nesten halvparten vil avsette Trump

På dagen ett år før presidentvalget i USA vil nesten halvparten av alle amerikanere ha Donald Trump fjernet fra Det hvite hus..

VG - 11 Oct 19 kl. 02:34

Meningsmåling: Flertallet ønsker Trump fjernet

Stadig flere amerikanere mener USAs president burde stilles for riksrett. Ekspertene er delte i om dette kan bety slutten for Trump..

VG - 20 Nov 19 kl. 16:38

Toppdiplomatens vitnemål rammer Trump: Fulgte presidentens ordre

USAs EU-ambassadør sier Rudy Giuliani krevde noe tilbake for å invitere Ukrainas president til Det hvite hus. Ambassadøren tolket kravene som en ordre fra Trump..

E24 - 27 Dec 19 kl. 09:57

Trump-scene i «Alene Hjemme 2»-versjon ble fjernet

En Trump-fri versjon av filmen «Alene Hjemme 2 - Forlatt i New York» ble vist på TV av CBC i desember..

E24 - 27 Dec 19 kl. 09:57

Trump-scene i «Hjemme Alene 2»-versjon ble fjernet

En Trump-fri versjon av filmen «Hjemme Alene 2 - Forlatt i New York» ble vist på TV av CBC i desember..

P4 - 04 Nov 19 kl. 05:22

Nesten halvparten vil fjerne Trump

På dagen ett år før presidentvalget i USA, vil nesten halvparten av amerikanerne ha dagens president, Donald Trump fjernet fra Det hvite hus. Ifølge en meningsmåling fra NBC News og Wall Street Journal, sier 49 prosent at presidenten bør stilles for riksrett og avsettes. 46 prosent er imot.

Klartale - 23 Aug 19 kl. 23:13

Statsministeren krevde enighet om bompenger

Statsminister Erna Solberg la fram en ny avtale om bompenger. Hun krevde at alle partiene i regjeringen ble enige. De hørte på henne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Innbrotstjuv stupte ut av vindauge

Ein innbrotstjuv blei tatt på fersk gjerning inne i eit bustadhus i Porsgrunn, ifølge politiet. Mannen skal så ha stupt ut av eit lukka vindauge så glasbitane flaug. Politiet jaktar mannen, som skal ha fått med seg ein gitar, to PC-ar og fotoutstyr..

NRK - 45 minutter siden

Fleire skadde i Libanon

Tala på skadde er oppjustert til 40 etter dei kraftige samanstøytane mellom demonstrantar og politi i hovudstaden til Libanon, Beirut. Politiet brukte vasskanonar og tåregass mot demonstrantane som kasta steinar mot dei..

NRK - 1 time siden

Dødstala stig i Jemen

Minst 70 soldatar er drepne i Marib-provinsen i Jemen etter eit rakettangrep på ein moské. Det skal vera den sjiamuslimske Houthi-rørsla som står bak angrepet, ifølge militærkjelder, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Nok ein person arrestert for ran

Ytterlegare ein person har blitt arrestert mistenkt for å ha rana ein mann i 40-åra i Trondheim. Totalt er sju personar nå arresterte etter hendinga. Mannen skal ha blitt utsett for vald, men er ikkje skadd, opplyser politiet til Adresseavisen..

NRK - 2 timer siden

Ny migrantkaravane i Mexico

Mexicanske soldater har stoppet om lag 1500 migranter fra Mellom-Amerika på grensen mot Guatemala. På en bro over en grenseelv blir migrantene nektet å passere om de ikke har visum eller reisedokumenter..

NRK - 2 timer siden

Mann tatt for knivstikking

Den mistenkte gjerningsmannen bak knivstikkingen i Brugata i Oslo i natt, er arrestert. Politiet har også funnet kniven. Mannen erkjenner de faktiske forhold, melder Oslo-politiet.

NRK - 3 timer siden

Penger til reiselivet i Australia

Reiselivet i Australia får 76 millioner australske dollar, over 460 millioner norske kroner, for å komme seg på beina igjen etter de ødeleggende skogbrannene. Antall utenlandske turister har falt med 10–20 prosent siden brannene begynte i september..

NRK - Igår: 09:11

Utbygger pålagt å kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 3 timer siden

Voldsomme opptøyer i Beirut

Flere tusen mennesker har i natt demonstert i Libanons hovedstad Beirut mot landets politiske elite og politikken de fører. Politiet brukte vannkanoner og tåregass mot demonstrantene..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt