NRK > Nyheter

Lørdag, 15 August, 10:29

NRK - 08 des. 19 kl. 11:56

Krevde Trump-kritiker fjernet

Den amerikanske ambassadøren i Danmark, Carla Sands, skal ha krevd at en Donald Trump kritisk foredragsholder ble fjernet fra talerlisten på en dansk konferanse, ifølge organisasjonen Atlantsammenslutningen Nå er konferansen avlyst, melder dr.dk.
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Sands, Donald Trump, Atlantsammenslutningen Nå, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krevde, Trump-kritiker, fjernet
Dagbladet - 08 des. 19 kl. 12:19

Stoppet konferanse etter veto mot Trump-kritiker

Den amerikanske ambassaden i Danmark krevde å få den Trump-kritiske foredragsholderen Stanley Sloan fjernet fra talelista til en NATO-konferanse..

Dagbladet - 19 juli 20 kl. 23:37

Fjernet Trump-tweet etter rettighetsbrudd

Twitter har fjernet en kampanjevideo som Donald Trump retweetet lørdag. I videoen ble det brukt en sang av Linkin Park, noe bandet likte dårlig..

P4 - 05 juni 20 kl. 09:48

Twitter fjernet video fra Trump-kampanje

Twitter har fjernet en video som er lagt ut av president Donald Trumps team. Videoen viser bilder og videoklipp av demonstrasjoner og voldshendelser i kjølvannet av dødsfallet til George Floyd. Den er lydlagt av musikk og uttalelser fra presidenten.

P4 - 19 juli 20 kl. 14:37

Twitter fjernet Trump-delt video

Nok en gang har Twitter fjernet noe president Donald Trump har delt. I dag dreier det seg om en valgkamplignende video som inneholder musikk av bandet Linkin Park - som ikke vil at musikken deres skal brukes for å promotere Trump, og dermed har klaget videoen inn som rettighetsbrudd. Så i stedet for Twitter-meldingen som ble delt av presidenten, ligger det nå en beskjed om at meldingen er deaktivert etter å ha blitt rapportert av rettighetshaver..

Aftenposten - 06 aug. 20 kl. 06:09

Twitter nektet Trump-kampanjen å tvitre frem til korona-innlegg ble fjernet

Twitter nektet onsdag kampanjekontoen til USAs president Donald Trump å tvitre frem til et innlegg om barns påståtte koronaimmunitet ble fjernet..

Dagbladet - 17 okt. 19 kl. 11:32

Trump-kritiker død

Den mangeårige demokratiske kongressmannen Elijah Cummings er død. Han ble 68 år gammel..

VG - 29 april 20 kl. 05:44

Tidligere republikaner vil prøve seg mot Trump og Biden

Den tidligere republikaneren har markert seg som en skarp kritiker av president Donald Trump. Nå vil han prøve å stille til presidentvalg for Det libertarianske parti..

Dagbladet - 01 mai 20 kl. 16:37

Trump: - Dette er bra folk

Bevæpnede demonstranter krevde en slutt på coronarestriksjonene i Michigan torsdag kveld. Fredag erklærer president Donald Trump sin støtte til dem..

VG - 07 juni 20 kl. 04:08

Medier: Krevde 10.000 soldater i opphetet møte i Det hvite hus

Det skal ha blitt ampert i Det hvite hus da president Donald Trump krevde å få satt 10.000 soldater i gatene for å håndtere rasisme-protestene rundt om i landet, melder flere amerikanske medier..

NRK - 06 aug. 20 kl. 03:13

Twitter nektet Trump å tvitre

Twitter nektet USAs president Donald Trump å tvitre fram til et innlegg om barns påståtte koronaimmunitet ble fjernet, skriver Washington Post. I innlegget, som nå er slettet, sa Trump sa at barn er «nesten immune» mot covid-19..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Starter produksjon av vaksine

Russland har startet produksjonen av den nye vaksinen mot covid-19, ifølge Interfax News Agency. Russland sier at vaksinen, som er den første som går inn i produksjon, vil bli sendt ut i slutten av måneden..

NRK - 15 minutter siden

Solvik Olsen på vei til Stortinget

Tidligere statsråd og Fremskrittspartiet-topp Ketil Solvik-Olsen ligger an til å kapre førsteplassen på partiets Rogaland-liste før neste års stortingsvalg. Stavanger Aftenblad melder at han er plassert på topp i det første utkastet nominasjonskomiteen..

NRK - 1 time siden

Nytt smittetilfelle på NTG

Nok en person har testet positivt på covid-19 ved NTG på Lillehammer. I går kveld ble hele skolen, både elever og ansatte satt i karantene. Til nå har seks elever fått påvist smitte..

NRK - 1 time siden

Avbryter samarbeid med Northug

Uno-X avslutter samarbeidet med Petter Northug. Bensinstasjonkjeden inngikk en utstyrsavtale med Petter Northug i fjor høst. Nå blir samarbeidet avbrutt.

NRK - 1 time siden

Ansvarlig i Hagen-saken bytter jobb

Politiadvokat Haris Hrenovica, som har hatt ansvaret for Hagen-saken, bytter jobb i september og starter ved påtaleenheten i PST. Det sier har i et intervju med Agderposten. Hrenovica har frontet etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning..

NRK - 1 time siden

Trump sprer rykter om Harris

President Donald Trump sier «han har hørt» at Kamala Harris ikke oppfyller kravene til å bli visepresident fordi hun har innvandrerbakgrunn. Flere amerikanske jussprofessorer har slått fast at denne påstanden er uriktig. (NTB).

NRK - 1 time siden

1 av 5 planlegger oppsigelser

1 av 5 bedrifter planlegger oppsigelser utover høsten. Det viser NHOs medlemsundersøkelse. 6 av 10 av dem som allerede har sagt opp, planlegger ytterligere oppsigelser.

NRK - 1 time siden

78 selskaper konkurs - tross støtte

78 selskaper som mottok korona-kontantstøtte har gått konkurs. Til sammen mottok selskapene 31,1 millioner kroner fra det offentlige. E24 melder at i overkant av 1.

NRK - 1 time siden

1600 passasjerer får ikke test

Korona-testsenteret på Torp Sandefjord lufthavn åpner ikke før tirsdag. Dermed vil ikke de rundt 1 600 passasjerene som lander på Torp, og kommer fra røde land, stå uten tilbud om test ved flyplassen. Testsenteret skulle egentlig åpne denne uken..

NRK - 2 timer siden

Ny smitterekord i Ukraina

Det er blitt registrert 1 847 nye smittetilfeller i Ukraina det siste døgnet. Det er det høyeste antall smittede på et døgn landet har hatt. Det totale antallet smittede er nå 89 719..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt