NRK > Nyheter

Mandag, 23 November, 23:48

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:05

Krev negativ test for turistar

Turistar til Kanariøyane i Spania må no vise fram negativ koronatest ved innreise for å hindre importsmitte, seier den regionale turismesjefen til Reuters. Regelen gjeld alle gjestar over 12 år, og prøven må vere teken innan 72 timar før tilkomst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kanariøyane, Spania, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krev, negativ, test, for, turistar
NRK - 14 nov. 20 kl. 11:53

Må vise negativ test i Spania

Fra neste mandag må alle reisende til Spania fra land med høy smitte legge frem negativ covid-19-test. Den spanske grensen er åpen for reisende fra EU/Schengen-land. Når det gjelder Norge, er det bare folk fra Oslo som må legge frem negativ test..

NRK - 27 okt. 20 kl. 12:13

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..

P4 - 30 okt. 20 kl. 11:27

Må vise til negativ test

Nå er det ingen turister som får besøke Kanariøyene uten at de kan vise til en negativ koronatest. Den regionale turismesjefen sier det er den beste løsningen for å beskytte øyene, turistene og innbyggerne. Alle gjester pver 12 år må ha testet negativt i løpet av de siste tre døgnene før ankomst..

Aftenposten - 29 okt. 20 kl. 06:26

Rapport: Flere barn og unge som er utsatt for negativ sosial kontroll søker hjelp

Da Norge stengte i mars, ble det vanskeligere for mange barn og unge som fra før av var utsatt for negativ sosial kontroll, vold eller trusler..

P4 - 02 nov. 20 kl. 08:57

Mange fikk gratis strøm

Strømprisene i Norge var for andre gang i historien negativ i natt. Flere strømkunder i Sør-Norge fikk på det meste to øre for hver kilowattime brukt, skriver E24. Men selv om strømmen har negativ pris, må folk betale nettleie og avgifter.

NRK - 14 nov. 20 kl. 19:28

Høie varsler negativ signaleffekt

Helseminister Bent Høie gir ikke fotballlandslaget tillatelse til å reise til Romania for å spille kamp i Nasjonsligaen. - Hvis fotballspillere prøver å snirkle seg rundt smittevernregler, så har det en veldig negativ signaleffekt, sier Høie..

VG - 05 nov. 20 kl. 09:32

Helsedirektoratet: Anbefaler skjenkestopp i hele landet ved midnatt

I sine nye anbefalinger til tiltak vil Helsedirektoratet ha skjenkestopp i hele landet og krav om negativ test ved innreise til landet. De mener også man kun bør ha 10 sosiale kontakter i uken..

VG - 05 nov. 20 kl. 09:32

Helsedirektoratet: Anbefaler skjenkestopp ved midnatt i hele landet

I sine nye anbefalinger til tiltak vil Helsedirektoratet ha skjenkestopp i hele landet og krav om negativ test ved innreise til landet. De mener også man kun bør ha 10 sosiale kontakter i uken..

NRK - 05 nov. 20 kl. 09:45

Anbefaler tiltak mot importsmitte

Helsedirektoratet anbefaler flere nye koronatiltak for å dempe smittespredningen. For å hindre importsmitte ønsker de blant annet krav om dokumentert negativ test når man kommer fra land med mye smitte. De vil også ha nasjonal skjenkestopp ved midnatt.

VG - 05 nov. 20 kl. 09:32

Kilder til VG: Regjeringen innfører skjenkestopp og nytt munnbind-krav

I sine nye anbefalinger til tiltak vil Helsedirektoratet blant annet ha skjenkestopp i hele landet og krav om negativ test ved innreise til landet. De mener også man kun bør ha 10 sosiale kontakter i uken. Regjeringen vil innføre flere av tiltakene, får VG bekreftet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil fortsette kampen i Michigan

Donald Trumps advokater vil fortsette å kjempe for å få omgjort valgresultatet i delstaten Michigan, melder Reuters. Det skjer etter at delstatens valgmyndighet mandag slo fast at Biden vant i delstaten..

NRK - 1 time siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..

NRK - 1 time siden

Polsk statsborger drapssiktet

Politiet har siktet en polsk mann i 40-årene for drapet på landsmannen Adam Filipiuk (58), som ble funnet i et juv i Lier i 2018. Mannen ble siktet for drap i juni, melder TV 2. Han var fra før siktet for å ha avgitt falsk forklaring..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg snakket med Biden

– Vi snakket om betydningen av å styrke samarbeidet mellom Europa og USA, og viktigheten av å styrke Nato. Det sier Natos generalsekretær til NRK etter at han mandag snakket med USAs påtroppende president Joe Biden..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på sykehjem i Bærum

14 beboere på Stabekk sykehjem er smittet av koronavirus. Det sier kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Aftenposten. Smitten har spredt seg mellom enhetene på sykehjemmet..

NRK - 1 time siden

Kraftig covid-19-økning i Stockholm

735 pasienter behandles mandag for covid-19 på sykehus i Stockholm. Det er en økning på over 200 på en uke. 58 av pasientene er på intensivavdelinger.

NRK - 1 time siden

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 10 timer siden

– Danmark tar hele håndball-EM

Danmark tar på seg hele håndball-EM for kvinner. Norge sa fra seg sin del av mesterskapet etter anbefaling fra helsemyndighetene. De danske og europeiske håndballforbundene bekrefter at alle EM-kampene spilles i Danmark, ifølge en dansk politiker..

NRK - 2 timer siden

Kina skjøt ut månerakett

Kina skjøt mandag ut en rakett som etter planen skal lande på månen. Ubemannede «Chang'e-5» skal ta med seg rundt 2 kilo månestein tilbake til jorden. Det melder Reuters.

NRK - 2 timer siden

WSJ: Yellen blir finansminister

Joe Biden kommer til å utnevne den tidligere sjeden for Den amerikanske sentralbanken, Janet Yellen, til finansminister. Det skriver Wall Street Journal. 74 år gamle Yellen ledet sentralbanken fra 2014 til 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt