NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:03

NRK - 12 Jan 19 kl. 19:47

Krev at Høie grip inn

Pensjonistforbundet i fylket krev at helseminster Bent Høie grip inn mot sparetiltaka i Helse Møre og Romsdal. Ein ny plan inneber nedskjeringar tilsvarande 200 årsverk. Styreleiar fryktar at pasienttilbodet raserast for å finansiere nytt sjukehus..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bent Høie, Helse Møre, Romsdal, Høie

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krevat , Høie, grip, inn
NRK - 21 Sep 18 kl. 08:11

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 01 Feb 19 kl. 09:59

Krev fem år for terrortiltalt

Påtalemakta krev fengsel i fem år for den terrortiltalte somaliske fembarnsmora busett i Nordfjord i Sogn og Fjordane. Strafferamma er fengsel i 12 år..

NRK - 02 Mar 19 kl. 10:30

Kvoteflyktningdebatt i Ap

Fleire lokallag i Arbeidarpartiet har teke til orde for at Noreg må ta mot langt fleire kvoteflyktningar, skriv NTB. AUF i Trøndelag går lengst, og krev 7.000 kvoteflyktningar per år, dei neste fem åra.

NRK - 15 Feb 19 kl. 05:59

Krev millionar frå barnehagar

Seks barnehagar må betale tilbake 4,5 millionar kroner dei har fått i tilskot, krev Oslo kommune. Høge lønningar, låg «vaksentettleik» og helgeturar til europeiske storbyar er noko av det kommunen reagerer på, skriv Dagbladet..

NRK - 21 Oct 18 kl. 17:31

Krev truverdig forklaring

Storbritannia, Frankrike og Tyskland krev at Saudi-Arabia legg fram truverdige fakta om kva som eigentleg skjedde med Jamal Khashoggi. – Det er framleis eit stort behov for ei oppklaring av eksakt kva som skjedde, skriv landa i ei felles utsegn..

NRK - 19 Feb 19 kl. 11:24

LO krev auke i realløna

– LO krev auka kjøpekraft til alle, sa LO-leiar Hans-Christian Gabrielsen tysdag då dei la fram sin strategi for årets lønsoppgjer. I år vil dei også sikre garantiordningane og sikre likeløn. Fjorårets lønsvekst var på 2,8 prosent..

NRK - 10 Jan 19 kl. 16:03

Corbyn krev nyval

Labour-leiar Jeremy Corbyn seier han vil reforhandle avtala med EU om han kjem til makta, og krev nyval for å løyse brexit-floka. –Om regjeringa ikkje får gjennom si viktigaste lovgiving, må vi ha nyval så fort som råd, sa han under eit fabrikkbesøk..

NRK - I førrgår: 15:33

Krev erstatning etter Black Box-sak

Pia Maria Roll, Hanan Bennamar og Sara Baban krev erstatning på minst 50.000 kroner kvar i ein klage på politiet og påtalemyndigheitas behandling av saka der dei vart melde til politiet av justisministerens sambuar, Laila Bertheussen..

NRK - 23 Oct 18 kl. 17:45

Søreide: Drapsmenn må ta ansvar

Gjerningsmennene bak drapet på Jamal Khashoggi må stillast til ansvar for handlingane sine, det krev utanriksminister Ine Eriksen Søreide. Ho seier til NTB at drapet er tragisk og uakseptabelt, og at Noreg krev ei rask undersøking av drapet..

NRK - 20 Nov 18 kl. 13:51

VG: Stansar sjukepleiarstreik

Regjeringa grip truleg inn med tvungen lønnsnemd i konflikten mellom NHO Service og Handel, og Norsk Sjukepleiarforbund for å hindre lockouten som er varsla onsdag, ifølgje kjelder VG har snakka med..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 30 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt