NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:32

NRK - 12 Jan 19 kl. 19:47

Krev at Høie grip inn

Pensjonistforbundet i fylket krev at helseminster Bent Høie grip inn mot sparetiltaka i Helse Møre og Romsdal. Ein ny plan inneber nedskjeringar tilsvarande 200 årsverk. Styreleiar fryktar at pasienttilbodet raserast for å finansiere nytt sjukehus..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bent Høie, Helse Møre, Romsdal, Høie

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krevat , Høie, grip, inn
NRK - 21 Sep 18 kl. 08:11

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 01 Feb 19 kl. 09:59

Krev fem år for terrortiltalt

Påtalemakta krev fengsel i fem år for den terrortiltalte somaliske fembarnsmora busett i Nordfjord i Sogn og Fjordane. Strafferamma er fengsel i 12 år..

NRK - 02 Mar 19 kl. 10:30

Kvoteflyktningdebatt i Ap

Fleire lokallag i Arbeidarpartiet har teke til orde for at Noreg må ta mot langt fleire kvoteflyktningar, skriv NTB. AUF i Trøndelag går lengst, og krev 7.000 kvoteflyktningar per år, dei neste fem åra.

NRK - 15 Feb 19 kl. 05:59

Krev millionar frå barnehagar

Seks barnehagar må betale tilbake 4,5 millionar kroner dei har fått i tilskot, krev Oslo kommune. Høge lønningar, låg «vaksentettleik» og helgeturar til europeiske storbyar er noko av det kommunen reagerer på, skriv Dagbladet..

NRK - 21 Oct 18 kl. 17:31

Krev truverdig forklaring

Storbritannia, Frankrike og Tyskland krev at Saudi-Arabia legg fram truverdige fakta om kva som eigentleg skjedde med Jamal Khashoggi. – Det er framleis eit stort behov for ei oppklaring av eksakt kva som skjedde, skriv landa i ei felles utsegn..

NRK - 19 Feb 19 kl. 11:24

LO krev auke i realløna

– LO krev auka kjøpekraft til alle, sa LO-leiar Hans-Christian Gabrielsen tysdag då dei la fram sin strategi for årets lønsoppgjer. I år vil dei også sikre garantiordningane og sikre likeløn. Fjorårets lønsvekst var på 2,8 prosent..

NRK - 10 Jan 19 kl. 16:03

Corbyn krev nyval

Labour-leiar Jeremy Corbyn seier han vil reforhandle avtala med EU om han kjem til makta, og krev nyval for å løyse brexit-floka. –Om regjeringa ikkje får gjennom si viktigaste lovgiving, må vi ha nyval så fort som råd, sa han under eit fabrikkbesøk..

NRK - 22 Mar 19 kl. 15:33

Krev erstatning etter Black Box-sak

Pia Maria Roll, Hanan Bennamar og Sara Baban krev erstatning på minst 50.000 kroner kvar i ein klage på politiet og påtalemyndigheitas behandling av saka der dei vart melde til politiet av justisministerens sambuar, Laila Bertheussen..

NRK - 09 Apr 19 kl. 20:01

Krev fleire kvinner på sokkel

I ei rekkje norske byar har ikkje kjente kvinner fått ein einaste statue. No krev SV at fleire kvinner med både namn og klede hamnar på sokkel..

NRK - 23 Oct 18 kl. 17:45

Søreide: Drapsmenn må ta ansvar

Gjerningsmennene bak drapet på Jamal Khashoggi må stillast til ansvar for handlingane sine, det krev utanriksminister Ine Eriksen Søreide. Ho seier til NTB at drapet er tragisk og uakseptabelt, og at Noreg krev ei rask undersøking av drapet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 30 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt