NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:23

NRK - 12 Jan 19 kl. 19:47

Krev at Høie grip inn

Pensjonistforbundet i fylket krev at helseminster Bent Høie grip inn mot sparetiltaka i Helse Møre og Romsdal. Ein ny plan inneber nedskjeringar tilsvarande 200 årsverk. Styreleiar fryktar at pasienttilbodet raserast for å finansiere nytt sjukehus..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bent Høie, Helse Møre, Romsdal, Høie

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krevat , Høie, grip, inn
NRK - 21 Sep 18 kl. 08:11

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 21 Oct 18 kl. 17:31

Krev truverdig forklaring

Storbritannia, Frankrike og Tyskland krev at Saudi-Arabia legg fram truverdige fakta om kva som eigentleg skjedde med Jamal Khashoggi. – Det er framleis eit stort behov for ei oppklaring av eksakt kva som skjedde, skriv landa i ei felles utsegn..

NRK - 10 Jan 19 kl. 16:03

Corbyn krev nyval

Labour-leiar Jeremy Corbyn seier han vil reforhandle avtala med EU om han kjem til makta, og krev nyval for å løyse brexit-floka. –Om regjeringa ikkje får gjennom si viktigaste lovgiving, må vi ha nyval så fort som råd, sa han under eit fabrikkbesøk..

NRK - 23 Oct 18 kl. 17:45

Søreide: Drapsmenn må ta ansvar

Gjerningsmennene bak drapet på Jamal Khashoggi må stillast til ansvar for handlingane sine, det krev utanriksminister Ine Eriksen Søreide. Ho seier til NTB at drapet er tragisk og uakseptabelt, og at Noreg krev ei rask undersøking av drapet..

NRK - 20 Nov 18 kl. 13:51

VG: Stansar sjukepleiarstreik

Regjeringa grip truleg inn med tvungen lønnsnemd i konflikten mellom NHO Service og Handel, og Norsk Sjukepleiarforbund for å hindre lockouten som er varsla onsdag, ifølgje kjelder VG har snakka med..

Dagbladet - 13 Oct 18 kl. 13:32

Hva med 80 000 kroner ekstra i året?

Borger, krev din rett..

NRK - 10 Jan 19 kl. 10:40

Stor streik rammar tyske flyplassar

Nær 640 avgangar er kansellerte i Tyskland, der tryggingspersonell i dag streikar på flyplassane i Düsseldorf, Köln Bonn og Stuttgart. Ifølgje DPA vil om lag 100.000 passasjerar bli ramma.

Aftenposten - 17 Dec 18 kl. 19:30

Mindre sukker i mat og drikke: Krev mer av oss! | Stein Rømmerud

Når en avgift økes med 42 % over natten, flyttes fokus fra sukkerkutt til å redde arbeidsplasser..

NRK - 21 Nov 18 kl. 01:27

Ber Trump etterforske saudisk prins

Leiarane for det amerikanske Senatets utanrikskomité krev at Trump-administrasjonen undersøker om det er den saudiske kronprinsen Mohamed bin Salmad som var ansvarleg for drapet på journalisten Jamal Khashoggi i oktober..

NRK - 10 Jan 19 kl. 21:17

Elektrikarstreik kan bli utvida

Streiken som har vart i over eit halvår i verksemda Traftec i Rogaland kan bli utvida til heile landet. Det inkluderer avdelingane i Agder, Trøndelag og på Austlandet. Bakgrunnen er at EL- og IT-forbundet krev tariffavtale.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt