VG > Økonomi

Lørdag, 24 Oktober, 22:04

VG - 19 sep. 20 kl. 09:36

Kreml tror ikke på noen i Navalnyj-saken: – Absurd

Vladimir Putins talsmann står på at russerne ikke fant giftige stoffer i prøvene fra Aleksej Navalny – og kaller saken for «absurd»..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Putins, Aleksej Navalny, Navalnyj

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kreml, tror, ikke, noeni , Navalnyj-saken, Absurd
NRK - I førrgår: 12:08

Kreml: – Grunnløse beskyldninger

Kreml mener at amerikanske FBIs anklager om valgpåvirkning fra Russland og Iran er helt grunnløse. Det melder AFP. FBI beskylder Russland og Iran for å ha skaffet informasjon om amerikanske velgere for å påvirke presidentvalget 3.

NRK - 14 sep. 20 kl. 08:06

Lukasjenko besøker Putin

En hardt presset Aleksandr Lukasjenko drar mandag til Sotsji i Russland for å møte president Vladimir Putin. Kreml har tidligere opplyst at de to lederne blant annet skal diskutere energi- og handelssamarbeid og «regionale konflikter»..

Aftenposten - 07 okt. 20 kl. 12:54

Forkledd russer på sykkel likviderte en mann midt i Berlin. Sporene går helt til Kreml.

Midt på lyse dagen ble en mann likvidert i en park i Berlin. Tyske påtalemyndigheter mener at drapet ble utført på oppdrag av Russland..

Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 06:50

Putin inviterer krigende utenriksministre til fredssamtaler

Russlands president Vladimir Putin har invitert utenriksministrene fra Armenia og Aserbajdsjan til fredssamtaler fredag, opplyser Kreml..

P4 - 21 sep. 20 kl. 21:14

Få tror på bedre økonomisk situasjon

Svært få tror at den økonomiske situasjonen i Norge vil bli bedre den neste måneden. Det viser undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion. Bare én av ti er optimistiske , og hver tredje tror situasjonen blir verre, ifølge en ny undersøkelse.

P4 - 12 okt. 20 kl. 13:10

Tror ikke på Baneheia-avgjørelse denne uken

Gjenopptakelseskommisjonen tror ikke det kommer en avgjørelse i Baneheia-saken denne uken. Det sier kommisjonsleder Siv Hallgren til Fædrelandsvennen. Saken skal diskuteres i kommisjonen i morgen, tirsdag og onsdag, men Hallgren tror ikke det er nok tid.

P4 - 01 okt. 20 kl. 08:57

Tror på vaksine om tre måneder

Espen Nakstad tror en vaksine vil være på plass om rundt tre måneder. Flere titall legemiddelselskaper verden over jobber akkurat nå på spreng med å utvikle en koronavaksine, og flere er i den siste fasen. Spørsmålet er når en vaksine blir godkjent til bruk.

P4 - 02 okt. 20 kl. 05:49

Tror på kraftig boligprishopp

Ved inngangen til året trodde meglertoppene på en boligprisvekst på 2,5 til tre prosent i år. Nå tror flere på det dobbelte. 2020 har vært et svært spesielt år på mange måter.

Dagbladet - 30 sep. 20 kl. 02:19

- Sendt av Gud

Trump-tilhengere samlet seg i bønn før de fikk besøk av visepresident Mike Pence og fulgte den første presidentdebatten. Noen tror presidenten er sendt av Gud. Ingen tror særlig på skatteavsløringene..

Dagbladet - 30 sep. 20 kl. 02:19

- Sendt av Gud

Trump-tilhengere samlet seg i bønn før de fikk besøk av visepresident Mike Pence og fulgte den første presidentdebatten. Noen tror presidenten er sendt av Gud. Ingen tror særlig på skatteavsløringene..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Jerry Jeff Walker er død

Mannen bak «Mr. Bojangles» døde fredag etter lang tids sykdom..

VG - 1 time siden

Vinterbro: Skal ha forsøkt å ta seg inn hos nabo før han forskanset seg

Mannen som fredag kveld ble pågrepet på Vinterbro skal ha stått på en stige mot naboens hus og plukket ned overvåkningskameraer før han forskanset seg i sitt eget hjem..

VG - 1 time siden

Haaland om egen scoring i derbyet: – En nydelig chip

(Borussia Dortmund – Schalke 04 3–0) Revierderbyet er tysk fotballs største scene. Den scenen trives Erling Braut Haaland (20) svært godt på..

VG - 2 timer siden

Super-Singh sikret vital Sandefjord-seier

(Start - Sandefjord 0–1) Han har slitt med skader og mangel på arbeidsgiver. Men i den uhyre viktige bunnkampen mot Start ble Harmeet Singh helt for Sandefjord..

VG - 2 timer siden

Første gruppedans i «Skal vi danse»: – Svetten har sprutet

«Skal vi danse»-deltagerne sier det har vært en gøy utfordring å ta på seg en ekstra dans..

VG - 3 timer siden

Bompenge-Myrhol mener han er utsatt for et kuppforsøk

Frode Myrhol innrømmer at han risikerer å bli sparket som partileder i Folkeaksjonen nei til bompenger (FNB). – Det må jeg eventuelt akseptere, men det vil være dumt for partiet, sier han..

VG - 3 timer siden

Ajax med sjokksiffer: Vant Æresdivisjonen-kamp 13–0

(VVV-Venlo - Ajax 0–13) De fleste anså kampen som over da Ajax ledet 4–0 til pause. Men angrepsspillerne ga seg ikke der. De ga seg faktisk ikke før det sto hele 0–13..

VG - 4 timer siden

Ruvende Ramos sikret Real Madrid-seier i «El Clásico»

(FC Barcelona - Real Madrid 1–3) Etter to pinlige tap på en uke var Sergio Ramos endelig tilbake. Mer skulle ikke til for Real Madrid..

VG - 4 timer siden

Sørloth med heldig målgivende - taus om landslagsbråket

(RB Leipzig – Hertha Berlin 2–1) I sin første kamp fra start for RB Leipzig fikk Alexander Sørloth (24) sitt første målpoeng for klubben. Men den målgivende pasningen var av det heldige slaget..

VG - 4 timer siden

Lene Marlin og Kåre Conradi har fått sitt første barn

Ventetiden over for artist Lene Marlin (40) og skuespiller Kåre Conradi (48)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt