NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 10:30

NRK - 26 Mar 20 kl. 22:42

Krekar skal sitte i opprørsfengsel

Mulla Krekar skal nå sitte i Rebibbia-fengselet i Roma, etter at han torsdag ble utlevert til Italia. Tidligere i mars var det opptøyer i der på grunn av koronatiltak som reduserte fangenes kontakt med familie, og deler av fengselet ble satt i brann..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Krekar, Rebibbia, Roma, Italia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krekar, skal, sittei , opprørsfengsel
Dagbladet - 13 Feb 20 kl. 17:29

Krekar, Krekar, Krekar, Krekar!

Den ytterliggående islamisten har utnyttet hver trevl i rettssystemet. Krekar skal ut, men det må skje på et sikkert rettslig grunnlag..

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 00:15

Krekar i digitalt fengslingsmøte

Onsdag blir det klart om Najumuddin Faraj Ahmad, kjent som mulla Krekar, fortsatt skal sitte i varetekt i påvente av utlevering til Italia..

P4 - 29 Jan 20 kl. 14:18

Krekar fengslet i 8 uker

Mulla Krekar varetektsfengsles i åtte nye uker. Det avgjorde Oslo tingrett i dag. Krekar venter på en avgjørelse om han skal utleveres til Italia.

P4 - 14 Jan 20 kl. 14:20

Krekar kan utleveres

Mulla Krekar kan utleveres til Italia. Det har Høyesterett konkludert, etter å ha forkastet Krekars anke i utleveringssaken, melder NRK. Italienske myndigheter sendte i august en formell begjæring om utlevering av Krekar, da en italiensk domstol har dømt han til 12 års fengsel for terrorforbund.

P4 - 12 Feb 20 kl. 12:45

Krekar kan sendes til Italia

Også justisdepartementet slår nå fast at mulla Krekar kan sendes til Italia der han er dømt til 12 års fengsel for terrorforbund. Fra før har Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett også kommet fram til at Krekar kan utleveres og Høyesterett har avvist anken hans. Mulla Krekar har tre ukers klagefrist.

P4 - 04 Mar 20 kl. 23:17

Krekar klager til kongen

Mulla Krekar klager inn vedtaket om at han kan utleveres til Italia til Kongen i statsråd. Det opplyser forsvareren hans til NRK. I klagen skriver de blant annet at Krekar har blitt urettferdig behandlet.

NRK - 29 Jan 20 kl. 14:27

PST tror Krekar blir utlevert snart

PST opplyser til Oslo tingrett at dersom saksgangen er normal så vil en eventuell utlevering finne sted i neste fengslingsperiode. Det betyr trolig i løpet av de neste åtte ukene. Justisdepartementet skal nå bestemme om Krekar skal utleveres til Italia..

P4 - 12 Feb 20 kl. 12:45

Krekar kan sedes til Italia

Også justisdepartementet slår nå fast at mulla Krekar kan sendes til Italia der han er dømt til 12 års fengsel for terrorforbund. Fra før har Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett også kommet fram til at Krekar kan utleveres og Høyesterett har avvist anken hans. I følge TV2 vil trorlig mulla Krekar benytte klagefristen på tre uker..

Klartale - 13 Mar 20 kl. 13:54

Avviser klagen fra Mulla Krekar

Mulla Krekar skal leveres til italienske myndigheter. Men det er utsatt enn så lenge..

NRK - 13 Mar 20 kl. 14:12

Krekar skal utlevers til Italia

Justisminister Monica Mæland (H) opplyste på en pressekonferanse fredag at mulla Krekar kommer til å bli utlevert til Italia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kaos ved avfallsanlegg i Oslo

Politiet melder om kø og trafikale problem ved fleire avfallsanlegg i Oslo, Bærum og Asker. Gjenvinningsstasjonar har hatt ekstra stort besøk dei siste vekene, fordi mange nyttar karantenetida til å rydde heime..

NRK - 15 minutter siden

Trondheim opnar ikkje skolane

Skolane i Trondheim vil ikkje opne etter påske, skriv Trondheim kommune i ei pressemelding. – Vi treng lenger tid på å planlegge dette godt nok, seier oppvekst- og utdanningsdirektør Camilla Trud Nereid..

NRK - 15 minutter siden

11.400 nye søknader om dagpenger

Siden fredag har Nav fått 11.400 nye søknader om dagpenger. Til sammen har mer enn 350.

NRK - 11 timer siden

Slutt på gratis ferjer fra mandag

Mandag er det slutt på gratis reise med riksveiferjene, melder Vegvesenet. Som et smitteverntiltak ble alt manuelt billettsalg stanset 15. mars.

NRK - 45 minutter siden

Filter: Tiltakene har stoppa smitte

Beregninger fra helsemyndighetene viser at hver koronasmittet person i Norge nå i snitt overfører smitten til under én ny person, ifølge Filter Nyheter. De skriver at de har fått det bekreftet av kilder som har innsyn i tallmaterialet..

NRK - 45 minutter siden

Importerer mindre fra Kina

Statistikken over utenrikshandel med varer viser stor nedgang i importen fra Kina. Importen fra Kina falt med over 15 prosent i uke 12 og 13, melder Statistisk sentralbyrå (SSB) mandag..

NRK - 45 minutter siden

Helikopterulykke i Sandnes

Politiet melder om en helikopterulykke i Sandnes. Piloten skal ifølge meldingen være uskadd. Nødetatene er på vei til stedet, i område Kråkeberget i Sandnes.

NRK - 1 time siden

Siktes for drapsforsøk mot politiet

En mann i 50-årene er siktet for drapsforsøk mot flere politifolk ved Dale i Sandnes i Rogaland. Agder politidistrikt etterforsker saken mot mannen. Mannen løsnet fredag flere skudd mot politiet.

NRK - 1 time siden

Spania flest døde per million

Spania er landet i verda med flest døde per million innbyggarar, ifølge avisa El País. I Spania har 265 døde per million innbyggarar, medan Italia som nummer to har 263 døde per million innbyggarar. Det er framleis Italia som har flest døde totalt..

NRK - 1 time siden

Ekstra ambulansefly i påska

Norsk Luftambulanse set inn ekstra fly for å sikre beredskapen i påska, sidan ordinær flytrafikk har færre flyavgangar. Dei ekstra flyavgangane skal vere for at personell skal komme seg på jobb, både ambulansetilsette og dei som driv vedlikehald..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt