VG > Debatt

Tuesday, 07 April, 06:34

VG - 26 Mar 20 kl. 16:19

Krekar fikk som fortjent

Utvisningen av mulla Krekar er effektuert. Han har fått som fortjent..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Krekar

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krekar, fikksom , fortjent
Dagbladet - 13 Feb 20 kl. 17:29

Krekar, Krekar, Krekar, Krekar!

Den ytterliggående islamisten har utnyttet hver trevl i rettssystemet. Krekar skal ut, men det må skje på et sikkert rettslig grunnlag..

P4 - 04 Mar 20 kl. 23:17

Krekar klager til kongen

Mulla Krekar klager inn vedtaket om at han kan utleveres til Italia til Kongen i statsråd. Det opplyser forsvareren hans til NRK. I klagen skriver de blant annet at Krekar har blitt urettferdig behandlet.

P4 - 29 Jan 20 kl. 14:18

Krekar fengslet i 8 uker

Mulla Krekar varetektsfengsles i åtte nye uker. Det avgjorde Oslo tingrett i dag. Krekar venter på en avgjørelse om han skal utleveres til Italia.

P4 - 12 Feb 20 kl. 12:45

Krekar kan sedes til Italia

Også justisdepartementet slår nå fast at mulla Krekar kan sendes til Italia der han er dømt til 12 års fengsel for terrorforbund. Fra før har Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett også kommet fram til at Krekar kan utleveres og Høyesterett har avvist anken hans. I følge TV2 vil trorlig mulla Krekar benytte klagefristen på tre uker..

P4 - 14 Jan 20 kl. 14:20

Krekar kan utleveres

Mulla Krekar kan utleveres til Italia. Det har Høyesterett konkludert, etter å ha forkastet Krekars anke i utleveringssaken, melder NRK. Italienske myndigheter sendte i august en formell begjæring om utlevering av Krekar, da en italiensk domstol har dømt han til 12 års fengsel for terrorforbund.

Dagbladet - 26 Mar 20 kl. 18:08

Dette må Krekar tåle

Mulla Krekar er utlevert til Italia der han er dømt til tolv års fengsel for terrorforbund. At Italia er hardt rammet av virus hindret ikke utleveringen. Den avgjørelsen må Krekar tåle..

NRK - 27 Jan 20 kl. 17:59

Fikk utsatt Krekar-frist

Mulla Krekars forsvarer Brynjar Meling har fått utsatt frist for å levere innsigelser til Justisdepartementet mot at Krekar utleveres til Italia, som følge av endringene i Regjeringen og justisdepartementet. Fristen er utsatt fra 27. til 29.

P4 - 12 Feb 20 kl. 12:45

Krekar kan sendes til Italia

Også justisdepartementet slår nå fast at mulla Krekar kan sendes til Italia der han er dømt til 12 års fengsel for terrorforbund. Fra før har Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett også kommet fram til at Krekar kan utleveres og Høyesterett har avvist anken hans. Mulla Krekar har tre ukers klagefrist.

NRK - 04 Mar 20 kl. 23:03

Krekar klager på utleveringsvedtak

Forsvarer Brynjar Meling klager inn vedtaket om at Mullah Krekar kan utlevers til Italia, inn for Kongen i Statsråd. I klagen skriver de blant annet at de mener regjeringen Solberg er inhabil og at Krekar har blitt urettferdig behandlet..

NRK - 12 Feb 20 kl. 13:17

Spekulerer ikke i Krekar-utsettelse

Departementet har bestemt at Krekar kan utleveres til Italia. – Jeg kommenterer ikke saksbehandlingen, sier justisminister Mæland. Krekar kan klage på vedtaket i løpet av tre uker.

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Oppsiktsvekkende god kontroll! Men det er en hake her

Norge er blant de landene i Europa med minst corona, mener våre eksperter. Det er bra. Men å fjerne tiltakene, det er ikke aktuelt på lenge..

VG - 17 timer siden

Sterkere tiltak, ikke lettelser

Regjeringen vurderer nå ulike tiltak for deler av Norge. Vi mener lettelser i tiltakene, basert på tilsynelatende lave smittetall i noen deler av landet, er feil vei videre..

VG - 18 timer siden

Ni strakstiltak for å nå alle med innvandrerbakgrunn

I skrivende stund er over 20 prosent av alle smittede i Norge født utenfor Norge, mens andelen innbyggere født i utlandet totalt ligger under prosent. Mangel på tidlig og likeverdig informasjon som når ut til alle deler av innvandrerbefolkningen har vist seg å være en viktig årsak. Informasjon alene er imidlertid ikke nok..

VG - 19 timer siden

Test, test, test!

Enda mer testing for coronaviruset blir viktig for å bremse epidemien. Økt kapasitet er mulig..

VG - 20 timer siden

Coronasvindel er umoralsk, usolidarisk – og straffbart

Både hos NAV og Skatteetaten renner det nå inn tips om virksomheter og enkeltpersoner som misbruker tiltakene coronakrisen har tvunget frem..

VG - 23 timer siden

Stilleste uke i Jerusalem

I disse dager markerer jødene pesach, befrielsen fra Faraos fangenskap. Da den siste av ti landeplager rammet Egypt ble israelittene spart.  Moses og hans folk kunne starte på den lange vandringen mot det lovede land.

VG - Igår: 15:10

På tide med retorikksjekk

Faktasjekksiden faktisk.no bør utvide redaksjonen eller etablere en ny side under navnet retorikksjekk.no..

VG - Igår: 12:14

Bedre helsevern er bra, men hva med vår digitale infrastruktur?

Sjølråderett ligger dypt forankret i den norske folkesjelen og ga oss nei til EU-medlemskap. Men vi lar Silicon Valley overkjøre oss fullstendig..

VG - Igår: 11:12

Corona rammer ulikt

Et virus gjør ikke forskjell på folk, sier vi, men det rammer ulikt likevel. Mangel på likestilling i samfunnet viser seg også i møtet med corona..

VG - Igår: 08:21

Corona-norsk på 1–2–3!

Corona-kaoset fører til nye ord og begreper. Men også gamle og velbrukte ord får ny betydning nå som store deler av Norge har gått i karantene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt