Dagbladet > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 19:15

Dagbladet - 11 des. 20 kl. 18:57

Kreftoverlevere løper større risiko

Folk som har overlevd kreftsykdommer kan ha betydelig større risiko for alvorlig covid-19, viser ny studie..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kreftoverlevere, løper, større, risiko
NRK - 27 des. 20 kl. 11:35

Lege håper på færre øyeskader

Avdelingssjef ved øyeavdelingen ved Sørlandet sykehus, Hanne Berg Gilbo, håper smittevernregler under årets nyttårsfeiring bidrar til færre øyeskader. – Jeg håper fysisk avstand fører til færre fester, mindre alkohol og mindre fyrverkeri i år..

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:57

Åpne skoler ga større smitterisiko

Sveriges beslutning om å holde skoler åpne med minimale smitteverntiltak i fjor vår ga større risiko for at lærere ble smittet av koronavirus. Også lærernes partnere og barn ble mer utsatt for smitte, viser en studie omtalt i tidsskriftet Science..

Dagbladet - 22 des. 20 kl. 14:36

- Lavere risiko for norske gravide

Amerikanske CDC vurderer gravide som risikogruppe for alvorlige forløp av covid-19. Norske gravide har lavere risiko, mener norske helsemyndigheter - så langt har ingen gravide blitt alvorlig syke her til lands..

NRK - 28 des. 20 kl. 10:57

FHI: Høy risiko for mutantvirus

Folkehelseinstituttet sier at det er høy risiko for at de muterte variantene av koronaviruset fra Storbritannia og Sør-Afrika vil spre seg i Norge. Det kommer frem av en risikovurdering som offentliggjøres mandag..

NRK - 31 des. 20 kl. 13:49

Søker i område med lågast risiko

Bygga som mannskapa leitar i ligg i den delen av rasområdet som har minst risiko for redningsmannskapa, seier innsatsleiar for politiet, Roger Pettersen. Det er på grensa til det som er forsvarleg, men blir sett på som trygt nok, seier han..

NRK - 09 jan. 21 kl. 23:27

Risiko for Fugleinfluensa i Norge

Det er fremdeles en risiko for spredning av fugleinfluensa i Norge. Mattilsynet forlenger tiltakene for å forebygge spredning av smitte. Fjørfe må fremdeles holdes inne, og det er forbudt å jakte enkelte fugler i alle fylker sør for Nordland..

NRK - 13 jan. 21 kl. 14:46

Økt risiko for mutantvirus i Norge

FHI tror nå det er høy risiko for at den sør-afrikanske og den engelske varianten av koronvairuset vil spre seg til og i Norge, viser en fersk risikorapport..

E24 - 08 feb. 21 kl. 17:38

Slik rammes næringslivet: Vil stenge større byggeplasser i Bergen

Bergen kommune vil stenge alle større byggeplasser etter et større smitteutbrudd på en byggeplass på Fantoft i Bergen. – Dramatisk, mener byggebransjen..

NRK - 06 feb. 21 kl. 10:40

Litt færre koronasmittede i Oslo

Det er registrert 60 koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er ti færre enn gjennomsnittet de foregående sju dagene, og 18 færre enn gjennomsnittet de siste to ukene. Antall smittede siste døgn er åtte færre enn dagen før, opplyser Oslo kommune..

Klartale - 15 des. 20 kl. 16:26

Ber folk være litt ekstra forsiktig med julelys

Svært mange er godt i gang med å pynte til jul. I år har mange også lys utendørs. Det kan føre til større risiko for brann hvis folk er uforsiktige..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

Ut mot ordføreren: - Forferdelig

I går kveld gikk Erna Solberg ut og beklaget Statsministerens kontors innblanding i Molde-uttalelsen. Tidligere varaordfører i Molde, Sidsel Rykhus, mener det er på høy tid at Moldes ordfører gjør det samme..

Dagbladet - 3 timer siden

Nå kommer snøen

Etter en kald opptakt til helga over hele landet vil snøglade kunne oppleve nysnø både i Oslo og på fjelltoppene i Bergen denne helga..

Dagbladet - 3 timer siden

Israel-råd til Norge: - Vaksiner de eldre og sårbare først

En av Israels covid-19-sjefer er klar på hva Norge bør gjøre: Vaksiner først de eldre, så de sårbare yngre. Først etter det, vil han vurdere å gi mer til byer med høyt smittetrykk..

Dagbladet - 3 timer siden

- Han var som en femåring

Franks kvinne forklarer seg om IS-kvinnens ektemann, Bastian Vasquez fra Skien..

Dagbladet - 4 timer siden

Fem døde - sykehus beklager

Sykehuset Telemark legger seg flate etter et coronautbrudd i desember..

Dagbladet - 4 timer siden

59 prosent britisk virus

R-tallet stiger og det er registrert økning i smittetilfeller i nesten alle fylker i uke åtte. Nå er godt over halvparten av de analyserte prøvene den britiske varianten..

Dagbladet - 7 timer siden

Dømt: Slutten på en drøm

Med medfødt amfetamin i kroppen er det hardt å bli dømt til å ta det med ro i tre år, skriver Einar Hagvaag..

Dagbladet - 7 timer siden

- Skremmende høyt

Ekspert mener det er «litt absurd at man krangler om vaksinedoser» når R-tallet i hovedstaden er så høyt..

Dagbladet - 9 timer siden

Advarer kommuner uten smitte

Det er en viss risiko for en tredje smittebølge i Norge, ifølge helsedirektør Bjørn Guldvog. Nå oppfordrer han alle Norges kommuner til å være årvåkne, også dem som ikke har hatt smittetilfeller..

Dagbladet - 15 timer siden

- En dødsordre

Texas-guvernør Greg Abbott kunngjorde tirsdag kveld at han gjenåpner delstaten «100 prosent». «En dødsordre» og «de kommende tallene vil være ditt ansvar», er blant reaksjonene som kommer fra epidemiologer og tidligere presidentkandidater..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt