NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 06:07

NRK - 22 Sep 18 kl. 03:08

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kranglaom , musikkvalog , krasja
NRK - 22 Sep 18 kl. 00:38

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 14 Oct 18 kl. 03:15

Bil krasja og tok fyr

Ein bil har køyrd inn i ei bensinpumpe og teke fyr på ein bensinstasjon i Vanse i Farsund i Vest-Agder. Politiet i Agder har kontroll på sjåføren. Det skal ikkje vere spreiingsfare på brannen og det er ikkje meldt om personskadar..

NRK - 13 Oct 18 kl. 02:28

Stal drosje og krasja ved bryggeri

I Kristiansand har ein person overfalle ein drosjesjåfør, stukke av med bilen og køyrd den inn i porten ved Christiansands Bryggeri. Han knuste også vindauge i nærleiken før han blei arrestert. Han køyrde i påvirka tilstand og utan gyldig førerkort..

NRK - 13 Oct 18 kl. 05:04

Håper å finne kvinna i live

Politiet håper å finne den sakna kvinna i live. Ho var ein av tre personar som svømte mot land frå ein treseilbåt som krasja i moloen ved Tofte i Buskerud i natt..

NRK - 31 Jul 18 kl. 06:43

Veit ikkje kvar føraren er

Politiet har beslaglagt to bilar og avhøyrt ein mann i samband med at ein bil fullasta med alkohol krasja på Lanner i helga. Politiet har sikta den gripne mannen for medverking til smugling, skriv Varden. Føraren av bilen er framleis på frifot..

NRK - 23 Oct 18 kl. 15:02

Martin Kolberg sovna bak rattet

Ap-politikar Martin Kolberg har fått ei bot på 8000 kroner og har mista lappen i seks månader etter at han sovna bak rattet og krasja i fjellveggen i ein tunnel i Lærdal i Sogn og Fjordane i sommar..

NRK - 24 Sep 18 kl. 02:09

Ein bil krasja i vogntog og velta

Ein bil har køyrd inn i eit vogntog og så velta rundt og landa på taket. Det skal vere ein person i bilen som ligg ved E6 i sydgåande retning. Vedkomande skal vere medviten, men skadd, melder Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 10 Jul 18 kl. 00:05

Fluktbil krasja med politibil

Politiet i Agder leiter etter ein Porsche personbil som nekta å stoppet for kontroll på E18 ved Arendal. Då politiet la seg på hjul, rygga Porschen på politibilen. Ingen av politifolka vart skadde.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Michael Flynn ber om å slippe fengs

Advokatene til Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ber om at han skal få slippe fengselsstraff. De argumenterer med at han i hele hans karriere har viet all sin tid til nasjonen og at han har innrømmet at han har løyet for FBI..

NRK - 15 minutter siden

EU angriper norsk pizzatoll

EU vil ha nye forhandlinger med Norge for å få ned tollen på ferdigvarer som pizza, sjokolade, suppe og saus. Det er den norske tollen på handel med bearbeidede landbruksvarer EU nå vil til livs. Utenriksministeren opplever ikke dette som noe press..

NRK - 30 minutter siden

Mann henrettet i Texas for drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. 25 år etterpå måtte Braziel onsdag bøte med livet i et fengsel i Texas. Drapet to sju år å oppklare.

NRK - 45 minutter siden

Liv Ullmann hylles på 80-årsdagen

Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som skal hylle Liv Ullmann i en stor bursdagsfeiring på Nationaltheatret søndag. Verdensstjernen fyller 80 år. Det blir en kjendistung fest med bursdagssang, kulturinnslag og et eget festskrift om Ullmann..

NRK - 1 time siden

–Opptrådte uvettig i sosiale medier

Væpnet politi slo til mot en skole i Trondheim etter at elever chattet om skoleskyting. Uvettig opptreden på sosiale medier, var politiets vurdering til slutt, skriver Adresseavisen. Fire elever under 15 år ble tatt med til politistasjonen..

NRK - 1 time siden

Millionkrav mot overgrepsdømt mann

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring. Dommen er anket og tirsdag startet erstatningssaken mot mannen, skriver Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat. Mannen erkjente delvis skyld da saken mot ham startet forrige uke, skriver Adresseavisen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike hever beredskapsnivået

Frankrike hever beredskapsnivået og sender ekstra sikkerhetsstyrker til Strasbourg etter skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept. Sikkerheten langs grensen og på julemarkeder blir skjerpet. Tusenvis under «lockout» får nå dra hjem..

NRK - 4 timer siden

Tre personar drepne i Strasbourg

Tre personar er bekrefta drepne, medan hundrevis av menneske er under såkalla lockdown etter skytinga i Strasbourg. Borgarmeister Roland Ries seier det er usikkert når dei kan gå ut. Den mistenkte gjerningsmannen er framleis på frifot..

NRK - 4 timer siden

Vil ha strengere straff for unge

Ungdomsstraff fungerer ikke for alle, mener oslopolitiet. De vil ha strengere straff og fengsel for ungdommer som gjentatte ganger begår alvorlig kriminalitet, skriver Aftenposten. Videre bør det være lettere å holde dem i varetekt, mener politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt