NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 01:05

NRK - 22 Sep 18 kl. 03:08

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kranglaom , musikkvalog , krasja
NRK - 09 Feb 19 kl. 10:02

Stal og krasja bilar i Bergen

Fire bilar er stolne frå eit anleggsområde i Bergen natt til laurdag. To av bilane blei funne krasja inne på området, også ein tredje bil blei funnen krasja. Politiet har ingen mistenkte i saka, men gjer tekniske undersøkingar, skriv VG..

NRK - 14 Jan 19 kl. 07:05

Fly med ni krasja i Iran

Eit transportfly med ni menneske om bord har krasja utanfor Teheran, melder nyheitsbyrået Fars..

NRK - 04 May 19 kl. 20:47

To sakna i helikopterkrasj i USA

To personar er sakna etter at eit helikopter krasja nært Kent Island i Maryland i USA, ifølgje den amerikanske kystvakta. Det melder CNN. Årsaka til krasjen er ukjent..

NRK - 14 Jan 19 kl. 09:20

15 truleg døde i flykrasj

Det var 16 om bord på det som var eit iransk Boeing 707 militærfly, som krasja på ein flyplass i Iran dag. Det fortel iranske krisestyresmakter til nasjonal TV. Det er berre ein overlevande som er funnen, dei 15 andre er difor truleg omkomne..

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:38

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 14 Oct 18 kl. 03:15

Bil krasja og tok fyr

Ein bil har køyrd inn i ei bensinpumpe og teke fyr på ein bensinstasjon i Vanse i Farsund i Vest-Agder. Politiet i Agder har kontroll på sjåføren. Det skal ikkje vere spreiingsfare på brannen og det er ikkje meldt om personskadar..

NRK - 13 Oct 18 kl. 02:28

Stal drosje og krasja ved bryggeri

I Kristiansand har ein person overfalle ein drosjesjåfør, stukke av med bilen og køyrd den inn i porten ved Christiansands Bryggeri. Han knuste også vindauge i nærleiken før han blei arrestert. Han køyrde i påvirka tilstand og utan gyldig førerkort..

NRK - 28 Apr 19 kl. 13:03

To til sjukehus etter kollisjon

Ein personbil har krasja inn i bomstasjonen i Kalfaret i Bergen. To personar blir køyrd til Haukeland sjukehus. Ein av dei var medvitslaus rett etter kollisjonen, men var våken då politiet kom.

NRK - 10 Feb 19 kl. 08:52

Tre drepne i helikopterkrasj

Tre menneske mista livet då eit etiopisk militærhelikopter krasja inne på eit FN-område i Abyei-regionen mellom Sudan og Sør-Sudan. Ti blei skadde i krasjet. Helikopteret hadde 23 passasjerar om bord.

NRK - 13 Oct 18 kl. 05:04

Håper å finne kvinna i live

Politiet håper å finne den sakna kvinna i live. Ho var ein av tre personar som svømte mot land frå ein treseilbåt som krasja i moloen ved Tofte i Buskerud i natt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Arbeidsinnvandring fra øst og lønn

50 prosent av nordmenn tror at arbeidsinnvandringen fra Øst-Europa presser ned lønningene. Samtidig svarer 44 prosent at de tror at arbeidsinnvandring fra øst vil presse svake grupper ut av arbeidsmarkedet, viser en undersøkelse gjort for Fafo..

NRK - 1 time siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 2 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 4 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt