NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:31

NRK - 22 Sep 18 kl. 03:08

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kranglaom , musikkvalog , krasja
NRK - 09 Feb 19 kl. 10:02

Stal og krasja bilar i Bergen

Fire bilar er stolne frå eit anleggsområde i Bergen natt til laurdag. To av bilane blei funne krasja inne på området, også ein tredje bil blei funnen krasja. Politiet har ingen mistenkte i saka, men gjer tekniske undersøkingar, skriv VG..

NRK - 14 Jan 19 kl. 07:05

Fly med ni krasja i Iran

Eit transportfly med ni menneske om bord har krasja utanfor Teheran, melder nyheitsbyrået Fars..

NRK - 14 Jan 19 kl. 09:20

15 truleg døde i flykrasj

Det var 16 om bord på det som var eit iransk Boeing 707 militærfly, som krasja på ein flyplass i Iran dag. Det fortel iranske krisestyresmakter til nasjonal TV. Det er berre ein overlevande som er funnen, dei 15 andre er difor truleg omkomne..

NRK - 22 Sep 18 kl. 00:38

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 14 Oct 18 kl. 03:15

Bil krasja og tok fyr

Ein bil har køyrd inn i ei bensinpumpe og teke fyr på ein bensinstasjon i Vanse i Farsund i Vest-Agder. Politiet i Agder har kontroll på sjåføren. Det skal ikkje vere spreiingsfare på brannen og det er ikkje meldt om personskadar..

NRK - 13 Oct 18 kl. 02:28

Stal drosje og krasja ved bryggeri

I Kristiansand har ein person overfalle ein drosjesjåfør, stukke av med bilen og køyrd den inn i porten ved Christiansands Bryggeri. Han knuste også vindauge i nærleiken før han blei arrestert. Han køyrde i påvirka tilstand og utan gyldig førerkort..

NRK - 10 Feb 19 kl. 08:52

Tre drepne i helikopterkrasj

Tre menneske mista livet då eit etiopisk militærhelikopter krasja inne på eit FN-område i Abyei-regionen mellom Sudan og Sør-Sudan. Ti blei skadde i krasjet. Helikopteret hadde 23 passasjerar om bord.

NRK - 13 Oct 18 kl. 05:04

Håper å finne kvinna i live

Politiet håper å finne den sakna kvinna i live. Ho var ein av tre personar som svømte mot land frå ein treseilbåt som krasja i moloen ved Tofte i Buskerud i natt..

NRK - 31 Jul 18 kl. 06:43

Veit ikkje kvar føraren er

Politiet har beslaglagt to bilar og avhøyrt ein mann i samband med at ein bil fullasta med alkohol krasja på Lanner i helga. Politiet har sikta den gripne mannen for medverking til smugling, skriv Varden. Føraren av bilen er framleis på frifot..

NRK - 23 Oct 18 kl. 15:02

Martin Kolberg sovna bak rattet

Ap-politikar Martin Kolberg har fått ei bot på 8000 kroner og har mista lappen i seks månader etter at han sovna bak rattet og krasja i fjellveggen i ein tunnel i Lærdal i Sogn og Fjordane i sommar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 3 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 15 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt