NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 14:18

NRK - 22 Sep 18 kl. 03:08

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kranglaom , musikkvalog , krasja
NRK - 22 Sep 18 kl. 00:38

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 14 Oct 18 kl. 03:15

Bil krasja og tok fyr

Ein bil har køyrd inn i ei bensinpumpe og teke fyr på ein bensinstasjon i Vanse i Farsund i Vest-Agder. Politiet i Agder har kontroll på sjåføren. Det skal ikkje vere spreiingsfare på brannen og det er ikkje meldt om personskadar..

NRK - 13 Oct 18 kl. 02:28

Stal drosje og krasja ved bryggeri

I Kristiansand har ein person overfalle ein drosjesjåfør, stukke av med bilen og køyrd den inn i porten ved Christiansands Bryggeri. Han knuste også vindauge i nærleiken før han blei arrestert. Han køyrde i påvirka tilstand og utan gyldig førerkort..

NRK - 13 Oct 18 kl. 05:04

Håper å finne kvinna i live

Politiet håper å finne den sakna kvinna i live. Ho var ein av tre personar som svømte mot land frå ein treseilbåt som krasja i moloen ved Tofte i Buskerud i natt..

NRK - 31 Jul 18 kl. 06:43

Veit ikkje kvar føraren er

Politiet har beslaglagt to bilar og avhøyrt ein mann i samband med at ein bil fullasta med alkohol krasja på Lanner i helga. Politiet har sikta den gripne mannen for medverking til smugling, skriv Varden. Føraren av bilen er framleis på frifot..

NRK - 24 Sep 18 kl. 02:09

Ein bil krasja i vogntog og velta

Ein bil har køyrd inn i eit vogntog og så velta rundt og landa på taket. Det skal vere ein person i bilen som ligg ved E6 i sydgåande retning. Vedkomande skal vere medviten, men skadd, melder Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 10 Jul 18 kl. 00:05

Fluktbil krasja med politibil

Politiet i Agder leiter etter ein Porsche personbil som nekta å stoppet for kontroll på E18 ved Arendal. Då politiet la seg på hjul, rygga Porschen på politibilen. Ingen av politifolka vart skadde.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russland: USA tar et farlig steg

Trumps beslutning om å trekke USA fra nedrustningsavtalen er et farlig steg, mener Russlands viseutenriksminister Sergej Rjabkov. Han mener avtalen som forbyr landbaserte mellomdistanseraketter er avgjørende for sikkerheten og stabiliteten i verden..

NRK - 1 time siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 1 time siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 1 time siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 2 timer siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 2 timer siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 2 timer siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..

NRK - 2 timer siden

Vil avvikle oljeindustrien til 2035

AUF-landsmøtet vedtok søndag at man skal ha en styrt avvikling av petroleumsindustrien innen 2035. De vedtok også nei til utenlandskabler, strengere krav til oppdrettsnæringen og «et grønt og solidarisk skattesystem»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt