VG > Sport

Fredag, 14 August, 12:22

VG - 15 jan. 20 kl. 11:30

Krangel om statlig luftambulansetjeneste

I debatten etter Bent Høies redegjørelse om situasjonen i luftambulansetjenesten, raser Frp og Høyre mot Aps ønske om en statlig luftamublansetjeneste..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bent Høies, Frp, Høyre, Aps

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krangelom , statlig, luftambulansetjeneste
VG - 15 jan. 20 kl. 11:30

Full krangel om statlig luftambulansetjeneste

Frp og Høyre raser mot Aps ønske om en statlig luftambulansetjeneste, og blir i retur beskyldt for politisk spill..

P4 - 17 mars 20 kl. 06:48

Kan bli statlig oppkjøp av Norwegian

Statlig oppkjøp kan bli siste utvei for Norwegian. Etter det NTB kjenner til, er en uformell diskusjon allerede i gang i de politiske miljøene om statlig kjøp av aksjer i flyselskapet for å sikre at det overlever. Stortingsflertallet vil neppe pålegge regjeringen å kjøpe seg helt eller delvis opp i Norwegian, men opposisjonen er tydelig på at luftfarten i Norge må sikres..

NRK - 11 des. 19 kl. 16:37

Bør bli statlig

Arbeiderpartiets leder, Jonas Gahr Støre mener ambulanseflytjenesten bør bli statlig. Det sa han i dag under sitt besøk i Berlevåg..

NRK - 11 des. 19 kl. 16:37

Bør bli statlig

Arbeiderpartiets leder, Jonas Gahr Støre mener ambulanseflytjenesten bør bli statlig. Det sa han i dag under sitt besøk i Berlevåg..

P4 - 10 juni 20 kl. 05:54

Ønsker statlig vern av Ekebergsletta

Ekebergsletta kan få statlig vern. Byrådet Oslo vil at sletta skal sikres som statlig friluftsområde, og at regjeringen bevarer området for fremtiden, skriver Dagsavisen. Byråd for byutvikling, Hanna E.

P4 - 26 feb. 20 kl. 11:43

Ikke statlig begravelse for Teigen

Regjeringen vil hedre Jahn Teigen ved å være representert i begravelsen, men han blir ikke gravlagt på statens bekostning. Det opplyser Statsministerens kontor til NTB. Statlig betalte begravelser og bisettelser er normalt forbeholdt soldater og ledende politikere.

Dagbladet - 25 feb. 20 kl. 15:03

Drap og statlig overgrep blir beskyttet, ja armert

Julian Assanges framtid står på spill nå som utleveringssaken mot han starter. Det gjør også ytringsfrihet og pressens spillerom overfor illegitim, statlig maktbruk..

NRK - 20 mai 20 kl. 05:34

Krangel blant russen

Det har vært slagsmål og krangel mellom russ på Kongsvinger og russ på Romerike. En person måtte sy syv sting på legevakta. Politiet i Øst skriver på Twitter at de oppretter sak på forholdene..

NRK - 18 mai 20 kl. 20:30

Forlik for ambulansefly-parter

Luftambulansetjenesten og Lufttransport inngår forlik etter den manglende beredskapen mellom mars og juni 2018, melder NTB. Lufttransport var operatør for luftambulansetjeneste i Norge før Babcock vant et anbud i 2017 og tok over driften i 2019..

NRK - 23 april 20 kl. 23:16

Lufthansa søker statlig støtte

Det tyske flyselskapet Lufthansa er i forhandlinger om statlig støtte. I en pressemelding skriver Lufthansa at de ikke kan overleve koronakrisen på gene hånd..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Fem fine sensommerturer

Sommeren er på hell, men ennå er det lenge til vinteren. Her er fem forslag til fine norgesturer etter skolestart..

VG - 1 time siden

Les dagens VG!

I dagens VG kan du lese om hvordan Trondheims tidligere ordfører Marvin Wiseth (69) fant sitt livs kjærlighet for fire år siden, om hvordan ingen trodde på ham da han entret toppolitikken og hans voldsomme sjenanse..

VG - 1 time siden

Juniorlandslaget i langrenn avbrøt samling etter magevirusutbrudd

Det var fullt fokus på å unngå coronaviruset da juniorlandslaget var samlet ved Sjusjøen. I stedet ble halve laget rammet av magevirus som spredte seg fort..

VG - 1 time siden

Warholm jakter rekord etter «kongelig frieri»: – Kan ta større sjanser

OLYMPIATOPPEN (VG) Karsten Warholm setter Abderrahman Samba og Rai Benjamin på plass etter deres uttalelser. Nordmannen føler at han ikke har noe å bevise vis-à-vis konkurrentene, og lover å gå «all in» i sesongdebuten på 400 meter hekk..

VG - 2 timer siden

Brann-spiller testet positivt for corona

Branns Gilli Rolantsson har testet positivt for corona. For halvannen uke siden var han i kontakt med en person som var smittet av coronaviruset og gikk i karantene..

VG - 3 timer siden

Norsk Sykepleierforbund: – Vi vil slite med en ny pandemitopp

Hvor godt er Norge rustet for en eventuelt ny smittebølge? Helsedirektøren skryter av testkapasiteten, men forbundsleder av Norsk Sykepleierforbund sier det ikke finnes nok helsepersonell..

VG - 3 timer siden

Filmanmeldelse «Project Power»: Ja, du tok for mye tran

I fremtiden er alle superhelter i fem minutter. Selvsagt altfor lenge..

VG - 4 timer siden

Det er ekstremt skjørt

Usikkerheten herjer på alle fronter mens Norges Fotballforbund planlegger for en usedvanlig viktig landslagshøst. I verste fall kan kaoset bli komplett..

VG - 5 timer siden

Biden vil ha munnbindpåbud i USA

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden oppfordrer til et nasjonalt påbud for bruk av munnbind for å bremse smittespredningen i USA..

VG - 5 timer siden

Disse stjernene skal kjempe i «Landskampen»

GAUSTABLIKK (VG) Marit Bjørgen (40) og Frida Karlsson (21) står i spissen for stjernespekkede mannskap i høstens «Landskampen» – ledet av Petter Northug (34) og Gunde Svan (58)..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt