NRK > Nyheter

Saturday, 18 January, 09:40

NRK - 15 Jan 20 kl. 08:58

Kraftig vekst i norsk oljeeksport

Eksporten av råolje gikk kraftig opp i november og desember 2019. Eksportverdien i desember var den høyeste på fem år. Den endte på 28,2 milliarder kroner, en økning på 64,8 prosent sammenlignet med desember året før, melder Statistisk sentralbyrå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Statistisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, veksti , norsk, oljeeksport
P4 - 03 Dec 19 kl. 19:28

Rekordår for sjømateksport

For første gang eksporterer Norge i år sjømat for over 100 milliarder kroner. Det skriver Nærings- og fiskeridepartementet i en pressemelding. Eksport av sjømat er i kraftig vekst og har doblet seg siden 2010.

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 05:40

NVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft

Ekstra nedbør grunnet klimaendringer vil i år medføre at norsk vannkraftproduksjon øker. Strømmen vil dekke årsforbruket til 175.000 husstander, anslår NVE..

E24 - 17 Oct 19 kl. 06:00

NVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft

Ekstra nedbør grunnet klimaendringer vil i år medføre at norsk vannkraftproduksjon øker. Strømmen vil dekke årsforbruket til 175.000 husstander, anslår NVE..

P4 - 26 Sep 19 kl. 15:44

LO anslår svekket vekst i norsk økonomi

LO anslår svekket vekst for norsk økonomi neste år. Det kom frem da de presenterte sine økonomiske anslag i dag. Mens økonomien i Fastlands-Norge vil vokse med 2,4 prosent i år, kommer veksten til å svekkes til 2,2 prosent neste år, spår de.

NRK - 10 Oct 19 kl. 08:40

Vekst for fornybar energi

Næringen for fornybar energi er i kraftig vekst i Norge og omsatte for 29,6 milliarder kroner i 2018, opp 71 prosent fra året i forveien. Det viser en rapport fra Multiconsult. Vannkraft er fortsatt størst, men vindkraft vokser raskt..

P4 - 12 Nov 19 kl. 09:29

Mindre vekst i norsk økonomi

Veksten i norsk økonomi er avtagende. Bruttonasjonalproduktet i Fastlands-Norge steg med 0,7 prosent i årets tredje kvartal. På forhånd ventet økonomene i snitt en vekst på 0,8 prosent.

E24 - 09 Dec 19 kl. 08:25

Noe svakere vekst enn ventet i norsk økonomi

SSB legger frem BNP-tall som viser svak vekst i oktober, etter å ha hatt trøbbel som førte til at offentliggjøring av tallene ble utsatt..

E24 - 03 Jan 20 kl. 11:07

Rapport: Kompetansemangel rammer norsk vekst

Den kraftige oppbremsingen innen bygg og anlegg overrasker analytikerne i Danske Bank, som nå venter lavere økonomisk vekst i Norge enn tidligere..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 15:30

Regjeringen spår romslig lønnsoppgjør og doblet vekst i kjøpekraften neste år

Norsk økonomi går bra og jobbveksten er frisk. Derfor venter regjeringen dobbelt så høy vekst i kjøpekraften neste år..

E24 - 20 Sep 19 kl. 08:00

Norges Bank: Hard brexit vil svekke norsk økonomi

En brexit uten avtale vil trolig dempe norsk vekst, men svakere kronekurs kan bli plaster på såret. Norsk Industri frykter at brexit-effekten undervurderes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Skuldar Bolsonaro for folkemord

Fleire hundre urbefolkningsleiarar i Brasil skuldar president Jair Bolsonaros politikk for å vere det same som «folkemord». Dette er eit svar på planene presidenten har om å fortsette hogsten i Amazonas for å opne store område for gruvedrift..

NRK - 15 minutter siden

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Utbygger må kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 1 time siden

Færre konkurser i Rogaland

Rogaland hadde en nedgang i antall konkurser på 7,7 prosent i 2019, enn året før. 469 bedrifter gikk konkurs i fjor, mot 508 året før. En av fire konkurser skjer i bygg- og anleggsbransjen..

NRK - 45 minutter siden

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

NRK - 45 minutter siden

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..

NRK - 1 time siden

Advarer mot store oversvømmelser

Etter en sommer med den verste tørkeperioden og de største skogbrannene i landets moderne historie, kom omsider regnet. De store nedbørmengdene har derimot skapt nye problemer i form av oversvømmelser øst i Australia..

NRK - 2 timer siden

Fire nye smitta av nytt lungevirus

Fire nye tilfeller av det nye, SARS-lignende viruset ble rapporter lørdag morgen i Kina. For fem av pasientene skal tilstanden være alvorlig, ifølge helsemyndighetene i den kinesiske byen Wuhan. I KIna er tallet på smittede nå oppe i 45..

NRK - 3 timer siden

Forbyr gratis alkohol på ferieøyer

Myndighetene på den spanske øygruppen Balearene slår ned på ferierende partyløver og forbyr all-inclusive-hotell å servere gratis alkohol på Ibiza og Mallorca. Den nye loven trer i kraft i februar og retter seg spesielt mot Playa de Palma og Magaluf..

NRK - 3 timer siden

Trump advarer Khamenei

USAs president Donald Trump advarte fredag Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, om å være veldig forsiktig med ordvalget sitt. Khamenei sa i sin fredagspreken at Trump er en klovn som dolker iranere i ryggen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt