NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 14:01

NRK - 03 Dec 19 kl. 06:46

Kraftig tyfon på Filippinane

Meir enn 100.000 menneske på Filippinane er evakuerte etter at ein tyfon ramma tysdag. Tyfonen slo innover fastlandet med vindkast på opp mot 65 meter i sekundet. Fleire har mista straumen, hus er øydelagde og det har vore flaum i sentrale område..
Les mer på NRK


Les mer om:
Filippinane

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, tyfon, Filippinane
NRK - I førrgår: 08:58

17 døydde i tyfon på Filippinane

Talet på døde etter tyfonen Kammuri som råka Filippinane måndag er oppe i 17 personar. Rundt 495.400 menneske måtte evakuere under tyfonen, og mange har framleis ikkje kunna reise heim..

NRK - 09 Nov 19 kl. 12:31

Fire omkommet i tyfon

På Filippinene har fire personer mistet livet i flom og jordras, og over 20.000 har måttet forlate hjemmene sine etter en kraftig tyfon. Det opplyser myndighetene i landet..

NRK - 02 Dec 19 kl. 07:41

Evakuerer før venta tyfon

Over 63.000 menneske har blitt evakuerte før den varsla tyfonen Kammuri skal treffe Filippinane. Styresmaktene har stengt skular og kansellert innanriks flytrafikk i samband med det venta uvêret.

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:08

To personar døydde i tyfon

To personar døydde i tyfonen som ramma Filippinane tysdag. Tyfonen har fått namnet Kammuri. Fleire måtte evakuere da tyfonen råka med vindkast på opp mot 65 meter i sekundet..

P4 - 10 Oct 19 kl. 14:55

Kansellerer fly før tyfon i Japan

I Japan er en rekke flyavganger kansellert før en tyfon treffer landet i helgen. Det er ventet vind opp i 57 meter i sekunder, i tillegg til kraftig regn. I dag er tyfonen fortsatt en kategori fem, men det er ventet at den svekkes til kategori to før den treffer Japan - Tokyo-området sent lørdag..

NRK - 11 Oct 19 kl. 04:29

Kraftig tyfon treffer Japan lørdag

Japan stålsetter seg før tyfonen Hagibis er ventet å treffe land lørdag. VM-kamper i rugby er avlyst, formel-1-kvalifisering utsatt og over 1.100 fly innstilt.

P4 - 08 Sep 19 kl. 07:35

Tyfon på vei mot Japan

En tyfon er nå på vei mot Japan, og ligger an til å treffe hovedstaden Tokyo i dag. Tyfonen har passert Nord- og Sør-Korea, og det er varslet vindstyrke i Japan på opp mot 60 meter i sekundet..

P4 - 03 Dec 19 kl. 05:14

Tyfon treffer snart Filippinene

En tyfon som har fått navnet Kammurier på vei til å treffe Filippinene med full styrke om kort tid. Over 60.000 mennesker er hittil evakuert, og både skoler og flytrafikk er stengt og kansellert.

NRK - 22 Sep 19 kl. 08:43

Tyfon på veg nordaust i Japan

Ein tyfon er på veg til Honshu, nordaust i Japan. Tyfonen traff blant anna Okinawa tidlegare i helga, og 18 personar blei lettare skada. Japan sitt meteorologiske institutt seier stormen flyttar seg i 30 kilometer i timen, ifølgje nyheitsbyrået AP..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 05:49

Kraftig tyfon rammet Tokyo - en person død

Minst ti personer er skadet og en bekreftet omkommet etter at tyfonen Faxai rammet Tokyo natt til mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Død mann funnet ved Nidelva

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 5 minutter siden

Forbyr insektmiddel med nervegift

Fra og med neste år er det forbudt for EU-land å bruke klorpyrifos til å sprøyte frukt. Giften er funnet på frukt i Norge og på hver femte sitrusfrukt som ble undersøkt av det svenske mattilsynet..

NRK - 15 minutter siden

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 30 minutter siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 45 minutter siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 45 minutter siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

NRK - 1 time siden

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

NRK - 1 time siden

Varsler ny storstreik i Frankrike

Det blir ny storstreik i Frankrike tirsdag 10. desember. Det varsler Frankrikes største fagforening for offentlig sektor, CGT, i dag.

NRK - 1 time siden

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

NRK - 1 time siden

Ny sjefredaktør i Bergens Tidende

Frøy Gudbrandsen (41) blir ny sjefredaktør i Bergens Tidende. Hun har vært konstituert sjefredaktør i tre uker. Gudbrandsen har jobbet i Bergens Tidende siden 2012, og har jobbet som politisk redaktør de siste fire årene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt