NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 01:08

NRK - 03 des. 19 kl. 06:46

Kraftig tyfon på Filippinane

Meir enn 100.000 menneske på Filippinane er evakuerte etter at ein tyfon ramma tysdag. Tyfonen slo innover fastlandet med vindkast på opp mot 65 meter i sekundet. Fleire har mista straumen, hus er øydelagde og det har vore flaum i sentrale område..
Les mer på NRK


Les mer om:
Filippinane

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, tyfon, Filippinane
NRK - 04 des. 19 kl. 08:58

17 døydde i tyfon på Filippinane

Talet på døde etter tyfonen Kammuri som råka Filippinane måndag er oppe i 17 personar. Rundt 495.400 menneske måtte evakuere under tyfonen, og mange har framleis ikkje kunna reise heim..

NRK - 14 mai 20 kl. 06:47

Tyfon treffer Filippinane torsdag

I løpet av torsdag vil tyfonen Vongfong treffa austlege delar av Filippinane, med «veldige vindkast og fossregn», melder DPA. Fleire tusen har forlate heimane sine. Innbyggarar førebur seg på flaum og jordras, og lokale kriseteam er gjort klare..

NRK - 15 des. 19 kl. 07:30

Kraftig jordskjelv på Filippinane

Eit jordskjelv med styrke på 6,8 har råka 61 kilometer sørvest for Davao i Filippinane, melder Reuters. Det var ikkje sendt ut tsunamivarsel i etterkant av skjelvet..

NRK - 29 des. 19 kl. 16:12

Dødstala stig på Filippinane

På Filippinane er minst 47 personar døde etter at tyfonen Phanfone trefte Filippinane på julaftan, opplyser landets katarstrofestyresmakter, melder DPA. Ytterlegare ni personar er sakna, og 140 er skadde. Fleire hundre tusen hus er skadde av uvêret..

NRK - 09 nov. 19 kl. 12:31

Fire omkommet i tyfon

På Filippinene har fire personer mistet livet i flom og jordras, og over 20.000 har måttet forlate hjemmene sine etter en kraftig tyfon. Det opplyser myndighetene i landet..

NRK - 02 des. 19 kl. 07:41

Evakuerer før venta tyfon

Over 63.000 menneske har blitt evakuerte før den varsla tyfonen Kammuri skal treffe Filippinane. Styresmaktene har stengt skular og kansellert innanriks flytrafikk i samband med det venta uvêret.

NRK - 03 des. 19 kl. 10:08

To personar døydde i tyfon

To personar døydde i tyfonen som ramma Filippinane tysdag. Tyfonen har fått namnet Kammuri. Fleire måtte evakuere da tyfonen råka med vindkast på opp mot 65 meter i sekundet..

NRK - 02 juni 20 kl. 18:49

Vil behalda forsvarspakt

President Rodrigo Duterte på Filippinane utset planane om å oppheva ein forsvarsavtale med USA. Avgjerda er utsett i minst eit halvt år, skriv utanriksminister på Filippinane Teodoro Locsin på Twitter..

P4 - 10 okt. 19 kl. 14:55

Kansellerer fly før tyfon i Japan

I Japan er en rekke flyavganger kansellert før en tyfon treffer landet i helgen. Det er ventet vind opp i 57 meter i sekunder, i tillegg til kraftig regn. I dag er tyfonen fortsatt en kategori fem, men det er ventet at den svekkes til kategori to før den treffer Japan - Tokyo-området sent lørdag..

NRK - 20 april 20 kl. 10:21

Tre soldatar drepne på Filippinane

Tre soldatar mista livet og fire vart såra i ein samanstøyt med medlemmer av ein kommunistgerilja på Filippinane, opplyser hæren i landet. Skotvekslinga oppstod trass ei einsidig våpenkvile for å stanse spreiing av koronaviruset..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 15 minutter siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 30 minutter siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 30 minutter siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 45 minutter siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 1 time siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 1 time siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 1 time siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt