NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 08:10

NRK - 17 May 19 kl. 10:53

Kraftig skogbrann i Sverige

En 60 hektar stor skogbrann raser utenfor Nyköping, sør-vest for Stockholm, skriver svenske medier. Det er meldt om kraftige vinder fremover, og redningsmannskaper frykter brannen kan spre seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nyköping, Stockholm, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, skogbranni , Sverige
P4 - 15 Jun 19 kl. 15:43

Kraftig skogbrann i Sverige

Det har brutt ut en kraftig skogbrann på den svenske østkysten, sør for Stockholm. Et redningshelikopter og 30 brannfolk er satt inn kampen mot flammene, melder Expressen. Brannen strekker seg over rundt 40 mål..

P4 - 17 May 19 kl. 11:44

Storbrann i Sverige

Det er en kraftig skogbrann i Sverige nå. Området som brenner utenfor Nyköping er rundt 600 mål. Det er ventet at vinden i området skal ta seg opp, og brannvesenet sier til Aftonbladet at de er redde for at brannen skal spre seg ytterligere.

NRK - 23 Apr 19 kl. 18:57

Skogbrann ved svensk sykehus

Røyk fra en skogbrann gjør at sykehuset i Norrköping i Sverige har satt krisestab og vurderer evakuering eller andre tiltak. Det skriver NT.se.

NRK - 15 Jun 19 kl. 14:20

Skogbrann sør for Stockholm

Det raser en kraftig skogbrann på den svenske østkysten i Nynäshamns kommune, sør for Stockholm. Et redningshelikopter og 30 brannfolk fra fem brannstasjoner er satt inn kampen mot flammene, melder Expressen. Brannen strekker seg over 30 til 40 mål..

NRK - 27 Jun 19 kl. 09:08

Skogbrann herjer i Catalonia

Hundrevis av brannmannskaper og rundt 15 fly kjemper mot en stor skogbrann i Torre del Espanol-området sørvest for Barcelona i Spania. Brannen brøt ut onsdag ettermiddag og spredte seg raskt som følge av kraftig vind. Rundt 20 personer er evakuert..

NRK - 08 Apr 19 kl. 10:04

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har fortsatt ikke kontroll på en skogbrann på Moisheia i Kvinesdal som startet i går kveld. Kraftig vind skaper problemer for slukningsarbeidet, sier utrykningsleder i Kvinesdal, Frank Oddvar Thoresen..

NRK - 06 Aug 19 kl. 20:32

Skogbrann i Sverige

Det brenner i et område tilsvarende fem fotballbaner i Härjedalen i Sverige. Brannområdet ligger langt fra venn, og helikopter er satt inn i slukningsarbeidet, skriver SVT. Det er svært tørt i området, og det er fare for at brannen skal spre seg mer..

NRK - 14 Apr 19 kl. 16:17

Tre skadet etter brann i Sverige

Det brenner kraftig et leilighetskompleks i Märsta nord for Stockholm i Sverige. Til sammen femti brannmenn hjelper til i slukningen. Kraftig vind gjør slukningsarbeidet vanskelig.

NRK - 14 Apr 19 kl. 16:17

To skadet etter brann i Sverige

Det brenner kraftig et leilighetskompleks i Märsta nord for Stockholm i Sverige. Til sammen femti brannmenn hjelper til i slukningen. Kraftig vind gjør slukningsarbeidet vanskelig.

NRK - 24 Apr 19 kl. 10:27

Brenner også i Sverige

Også i Sverige herjer skogbranner mange steder. I Hässleholm kommune i nordre Skåne er 47 personer evakuert på grunn av en stor brann. En skogbrann i Norrköping førte til at et sykehus måtte gå i beredskapstilstand.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sky News startar brexitfri kanal

For å gi britane ei pause frå kaoset rundt brexit startar britiske Sky News ein kanal heilt utan nyheiter om brexit. Ei undersøking kanalen har gjort viser at mange er å lei brexit at dei har slutta å sjå på nyheitssendingar, skriv Dagens Nyheter..

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..

NRK - 45 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 1 time siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 1 time siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 1 time siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 1 time siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 2 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

NRK - 2 timer siden

Trailer sperrer E6 i Trøndelag

E6 tre kilometer sør for Soknedal sentrum er sperret i begge fartsretninger etter at en trailer natt til torsdag kjørte inn i en midtrabatt og sperrer store deler av veien. – Sjåføren har kommet seg ut av traileren, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt