NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:37

NRK - 17 May 19 kl. 10:53

Kraftig skogbrann i Sverige

En 60 hektar stor skogbrann raser utenfor Nyköping, sør-vest for Stockholm, skriver svenske medier. Det er meldt om kraftige vinder fremover, og redningsmannskaper frykter brannen kan spre seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nyköping, Stockholm, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, skogbranni , Sverige
P4 - 15 Jun 19 kl. 15:43

Kraftig skogbrann i Sverige

Det har brutt ut en kraftig skogbrann på den svenske østkysten, sør for Stockholm. Et redningshelikopter og 30 brannfolk er satt inn kampen mot flammene, melder Expressen. Brannen strekker seg over rundt 40 mål..

P4 - 17 May 19 kl. 11:44

Storbrann i Sverige

Det er en kraftig skogbrann i Sverige nå. Området som brenner utenfor Nyköping er rundt 600 mål. Det er ventet at vinden i området skal ta seg opp, og brannvesenet sier til Aftonbladet at de er redde for at brannen skal spre seg ytterligere.

NRK - 23 Apr 19 kl. 18:57

Skogbrann ved svensk sykehus

Røyk fra en skogbrann gjør at sykehuset i Norrköping i Sverige har satt krisestab og vurderer evakuering eller andre tiltak. Det skriver NT.se.

NRK - 15 Jun 19 kl. 14:20

Skogbrann sør for Stockholm

Det raser en kraftig skogbrann på den svenske østkysten i Nynäshamns kommune, sør for Stockholm. Et redningshelikopter og 30 brannfolk fra fem brannstasjoner er satt inn kampen mot flammene, melder Expressen. Brannen strekker seg over 30 til 40 mål..

NRK - 27 Jun 19 kl. 09:08

Skogbrann herjer i Catalonia

Hundrevis av brannmannskaper og rundt 15 fly kjemper mot en stor skogbrann i Torre del Espanol-området sørvest for Barcelona i Spania. Brannen brøt ut onsdag ettermiddag og spredte seg raskt som følge av kraftig vind. Rundt 20 personer er evakuert..

NRK - 08 Apr 19 kl. 10:04

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har fortsatt ikke kontroll på en skogbrann på Moisheia i Kvinesdal som startet i går kveld. Kraftig vind skaper problemer for slukningsarbeidet, sier utrykningsleder i Kvinesdal, Frank Oddvar Thoresen..

NRK - 14 Apr 19 kl. 16:17

Tre skadet etter brann i Sverige

Det brenner kraftig et leilighetskompleks i Märsta nord for Stockholm i Sverige. Til sammen femti brannmenn hjelper til i slukningen. Kraftig vind gjør slukningsarbeidet vanskelig.

NRK - 14 Apr 19 kl. 16:17

To skadet etter brann i Sverige

Det brenner kraftig et leilighetskompleks i Märsta nord for Stockholm i Sverige. Til sammen femti brannmenn hjelper til i slukningen. Kraftig vind gjør slukningsarbeidet vanskelig.

NRK - 24 Apr 19 kl. 10:27

Brenner også i Sverige

Også i Sverige herjer skogbranner mange steder. I Hässleholm kommune i nordre Skåne er 47 personer evakuert på grunn av en stor brann. En skogbrann i Norrköping førte til at et sykehus måtte gå i beredskapstilstand.

NRK - 26 Jun 19 kl. 07:05

Kraftig eksplosjon i Sverige

Det har vært en kraftig eksplosjon i et industriområde i Örebro i Sverige i natt. Politiet utelukker ikke at noen kan ha blitt skadet eller drept, melder Aftonbladet. Årsaken til eksplosjonen er ikke kjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frp får minst i pengegaver

Forskjellene er store mellom partiene når det kommer til pengegaver fra velgjørere i valgkampen. Fremskrittspartiet har så langt fått minst, i alt 261.000 kroner i bidrag.

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 1 time siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 3 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 3 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt