NRK > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 08:21

NRK - 26 mars 20 kl. 21:12

Kraftig oppgang på Wall Street

De amerikanske børsene hadde en svært god dag torsdag, etter at en massiv økonomisk krisepakke ble godkjent av Senatet tidligere på dagen. Dow Jones-indeksen endte opp 6,2 prosent, og indeksene S&P 500 og Nasaq hadde nesten like store oppganger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Senatet, Jones, Nasaq, Wall Street

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, oppgang, Wall, Street
E24 - 03 sep. 20 kl. 17:38

Kraftig fall for teknologiaksjer på Wall Street: – Naturlig, mener forvalter

Teknologikjempene leder an et kraftig fall på Wall Street, der Nasdaq-indeksen styrer mot sin dårligste dag siden juni. Porteføljeforvalter omtaler det som «et pust i bakken» etter en svært kraftig oppgang den siste tiden..

E24 - 03 sep. 20 kl. 17:38

Kraftig fall for teknologiaksjer på Wall Street: – Naturlig reaksjon, mener forvalter

Teknologikjempene leder an et kraftig fall på Wall Street, der Nasdaq-indeksen styrer mot sin dårligste dag siden juni. Porteføljeforvalter omtaler det som «en pust i bakken» etter en svært kraftig oppgang den siste tiden..

Aftenposten - 03 sep. 20 kl. 22:20

Kraftig fall for teknologiaksjer på Wall Street: – Naturlig reaksjon, mener forvalter

Teknologikjempene leder an et kraftig fall på Wall Street, der Nasdaq suste ned 4,96 prosent. Porteføljeforvalter omtaler det som «en pust i bakken» etter en svært kraftig oppgang den siste tiden..

NRK - 02 april 20 kl. 22:36

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

NRK - 06 april 20 kl. 15:50

Wall Street opnar med oppgang

Dow Jones-indeksen på Wall Street opna med ein oppgang på 4 prosent måndag etter teikn på håp om å overvinne koronavirusutbrotet i USA. Ei tilsvarande positiv utvikling prega børsar i Europa og Asia tidlegare på dagen..

P4 - 27 april 20 kl. 23:39

Oppgang på Wall Street

Wall Street startet uken med oppgang. Dow Jones-indeksen gikk opp med 1,5 prosent. Også Oslo Børs starten uken med en liten opptur da hovedindeksen endte opp 0,72 prosent mandag..

E24 - 12 juni 20 kl. 15:30

Dempet oppgang på Wall Street

Etter den verste børsdagen siden mars for to av tre nøkkelindekser på Wall Street starter ukens siste handelsdag med oppgang..

E24 - 31 aug. 20 kl. 15:05

Wall Street styrer mot oppgang fra start

Det går mot en ny dag med oppgang på Wall Street, der indeksene runder av en sterk august-måned..

P4 - 02 mars 20 kl. 22:57

Voldsom oppgang på Wall Street

Askjemarkedet i USA endte med en voldsom oppgang i dag etter en historisk kriseuke. Dow Jones endte med hele 5,1 prosent oppgang, mens Nasdaq og S&P 500 kunne notere seg grønne tall på 4,49 og 4,61 prosent. Også oljeprisen gjør et voldsomt bykt.

NRK - 09 april 20 kl. 10:31

Oppgang på Europa-børsene

De viktigste børsene i Europa åpnet med oppgang torsdag. Utviklingen kom etter at Wall Street avsluttet dagen før med solid oppgang. Senere torsdag skal OPEC og Russland møte, og det ventes at de kan komme til å kunngjøre kutt i oljeproduksjonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Leter etter savnet kvinne ved Dovre

Det letes fortsatt med full styrke etter en 69 år gammel kvinne som har vært savnet på Dovre siden tirsdag kveld. Store mannskaper har lett gjennom hele natten, men det har ikke vært funnet spor etter kvinnen..

NRK - 15 minutter siden

Mindretall mot busstreik-løsning

Fagforbundets forhandlingsdelegasjon stemte samlet mot å godta forslaget som førte til at busstreiken ble avsluttet torsdag. Også enkelte i andre delegasjoner stemte mot. Totalt var det 22 som stemte for og 14 som stemte mot avtalen..

NRK - 15 minutter siden

Koronarekord i Ukraina

Ukraina hadde 4069 nye koronasmittede onsdag. Det er det høyeste dagstallet så langt under pandemien. 4193 personer har mistet livet i Ukraina av covid-19..

NRK - 30 minutter siden

– Har vært tøffe forhandlinger

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland sier at forhandlingene i busstreiken har vært tøffe. Partene kom til enighet torsdag morgen. - Koronaen påvirket lønnsoppgjøret generelt i år og også denne meklingen, sier Ruland til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Se politisk kvarter

NRK - 45 minutter siden

Full stans i togtrafikken

Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S, bekrefter Bane Nor til NRK. Årsaken skal være en signalfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret..

NRK - 1 time siden

Koronakontroll avslørte marihuana

Politi og tollvesen fant i april over 100 kilo marihuana i et vogntog som ble stoppa på Magnormoen i Eidskog. Lasten ble avslørt i forbindelse med økt kontrollvirksomhet under koronakrisa, skriver Glåmdalen. En polsk sjåfør i 50-åra sitter i varekt..

NRK - 1 time siden

Jordfeil fører til togforsinkelser

En jordfeil på jernbanen fører til forsinkelser mellom Oslo S og Nationaltheatret, melder Bane Nor. Det jobbes med å rette opp feilen, men det er usikkert hvor tid det vil ta..

NRK - 45 minutter siden

Bussjåførene får 5,50 kroner

Avtalen som avsluttet busstreiken gir bussjåførene et generelt tillegg på 5,50 kroner samt 1 krone som fagbrevtillegg. Det skriver Yrkestrafikkforbundet. De første bussene vil begynne å gå fra kl 12.

NRK - 1 time siden

Busstreiken er over

Partene i busstreiken er kommet til enighet. Det opplyser NHO til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt