NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 22:50

NRK - 26 Mar 20 kl. 21:12

Kraftig oppgang på Wall Street

De amerikanske børsene hadde en svært god dag torsdag, etter at en massiv økonomisk krisepakke ble godkjent av Senatet tidligere på dagen. Dow Jones-indeksen endte opp 6,2 prosent, og indeksene S&P 500 og Nasaq hadde nesten like store oppganger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Senatet, Jones, Nasaq, Wall Street

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, oppgang, Wall, Street
E24 - 02 Mar 20 kl. 15:34

Kraftig oppgang på Wall Street etter kriseuke

Etter at det nye coronaviruset utløste det verste børsfallet siden finanskrisen i uken som gikk, har stemningen bedret seg på Wall Street..

NRK - 15 minutter siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

P4 - 24 Mar 20 kl. 21:55

Kraftig oppgang på Wall Street

Børsene i USA endte med en voldsom oppgang i dag. Dow Jones var opp 10 prosent, S&P 500 rundt 8 prosent opp, mens Nasdaq-indeksen økte rundt 7 prosent. Dermed fulgte de amerikanske børsene etter de asiatiske og europeiske børsene.

E24 - 30 Mar 20 kl. 15:31

Børsfesten på Wall Street fortsetter

Handelen i terminkontrakter pekte på oppgang på Wall Street, etter en noe turbulent førhandel. Fra start steg alle de tre toneangivende indeksene en prosent, og fortsetter med det forrige ukes innhenting..

E24 - 05 Mar 20 kl. 15:33

Helrød dag på Wall Street

Flyselskaper var blant dagens tapere på Wall Street, som noterer nok et kraftig fall..

E24 - 04 Mar 20 kl. 19:13

Virusgrep og valgresultater bidro til kraftig børsløft på Wall Street

Nok en handelsdag på Wall Street avsluttes med store utslag..

NRK - 12 Mar 20 kl. 21:10

Blodrød dag på Wall Street

De toneangivende børsene på Wall Street falt nesten 10 prosent ved stenging. Fallet fra start var så kraftig at handelen automatisk ble stoppet i 15 minutter. Børsfallet kom til tross for at den amerikanske sentralbanken lanserte krisetiltak..

E24 - 10 Mar 20 kl. 14:30

Wall Street faller hardt tilbake

Stemningen på Wall Street har surnet etter at børsindeksene åpnet kraftig opp..

P4 - 16 Mar 20 kl. 14:58

Kraftig fall på Wall Street

Handelen ble automatisk stoppet på Wall Street i New York i dag, etter at de viktigste indeksene falt nesten ti prosent fra start. Også her hjemme har Oslo Børs falt kraftig, nesten ni prosent, og oljeprisen er ned over 13 prosent..

NRK - 09 Mar 20 kl. 14:38

Wall Street stansar handelen

Etter eit kraftig fall frå opning på Wall Street i dag, blei handelen stansa. Stansen skal foreløpig vare i femten minutt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 3 minutter siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 15 minutter siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

NRK - 30 minutter siden

74 kommuner uten smittevernplan

Den første uka i februar manglet 74 norske kommuner en smittevernplan eller hadde utdaterte planer, melder Aftenposten. I Nordland manglet over halvparten av kommunene fungerende paner ifølge Helsedirektoratet..

NRK - 45 minutter siden

Frisør fikk 20.000 i bot

En frisør i Oslo har fått 20.000 kroner i bot fordi han fortsatte å ta imot kunder selv om regjeringens smitteverntiltak forbyr det..

NRK - 45 minutter siden

Florida evakuerer cruisepassasjerer

Amerikanske myndigheter har blitt enige om å evakuere passasjerer fra to cruiseskip med koronautbrudd som er nektet å legge til kai i Florida. Det bekrefter Fort Lauderdales ordfører torsdag kveld. 200 om bord har symptomer, fire er døde, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

250 migranter satt i karantene

Over 250 afrikanere på vei til Europa er satt i koronakarantene i Niger etter at de ble dumpet av menneskesmuglere og overlatt til seg selv i ørkenen, nær grensen til Libya. 104 av migrantene er fra Nigeria, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Sju av ti i reiselivet har stengt

Reiselivsbransjen er blant dem som er hardest rammet av koronakrisen. Sju av ti reiselivsbedrifter har måttet stenge, ifølge en undersøkelse fra NHO reiseliv blant 817 bedrifter. Ytterligere 6 prosent vil stenge i løpet av kort tid, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Statens banker kutter ikke renten

Private banker har fremskyndet rentekuttene sine for å motvirke koronakrisen. Husbanken, Lånekassen og Statens Pensjonskasse (SPK) har ikke fulgt etter, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Lindeberg-drapet: Siktelse henlagt

I over tre år har en mann (40) vært siktet for medvirkning til overlagt drap på Muhammad Shahzad Aslam på Lindeberg i 2015. Nå er siktelsen henlagt, ifølge VG. 40-åringens forsvarer, advokat Øyvind Bergøy, mener saken har tatt unødvendig lang tid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt