NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:49

NRK - 03 mars 21 kl. 11:01

Kraftig oppgang i boligprisene

Boligprisene steg med 2 prosent i februar, ifølge tall fra Eiendom Norge. Boligprisene er dermed 9,7 prosent høyere enn for ett år siden. Det var en sterk oppgang over hele landet, men prisene steg mest i Oslo, Bodø og Stavanger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eiendom Norge, Oslo, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, oppgangi , boligprisene
NRK - 03 feb. 21 kl. 11:01

Kraftig oppgang i boligprisene

Boligprisene steg med 3,2 prosent i januar, ifølge tall fra Eiendom Norge. Det er vanlig at boligprisene stiger i januar, men prisveksten denne gangen er sterkere enn ventet, ifølge E24. Boligprisene er nå 8,6 prosent høyere enn for ett år siden..

NRK - 08 april 21 kl. 11:00

Sterk oppgang i boligprisene i mars

Boligprisene steg med 1,2 prosent i mars. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 1,1 prosent. Boligprisene er nå 12,5 prosent høyere enn for ett år siden..

NRK - 08 april 21 kl. 11:21

Boligprisene faller i Oslo

Nasjonalt var det sterk oppgang i boligprisene i Norge i mars med en prisøkning på 1,2 prosent. I Oslo peker pilen motsatt vei. Der har prisene på boliger falt med 1,2 prosent.

E24 - 05 mars 21 kl. 08:32

Venter oppgang på Oslo Børs - oljeprisen stiger

Det går mot oppgang på Børsen fredag, etter nedgang på Wall Street torsdag. Oljeprisen fortsetter gårsdagens oppgang etter Opec-enighet..

E24 - 18 mars 21 kl. 05:57

Bred oppgang i Asia etter Feds rentemøte

Det er stedvis kraftig oppgang på de asiatiske børsene etter at USAs sentralbank rundet av sitt rentemøte. Oljeprisen beveger seg samtidig nedover, etter fire uker på rad med lagerbygging..

NRK - 03 feb. 21 kl. 11:01

Boligprisene steg i januar

Boligprisene steg med 3,2 prosent i januar, viser tall fra Eiendom Norge. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,7 prosent..

NRK - 12 mars 21 kl. 08:58

Venter tydelig økte boligpriser

SSB anslår at boligprisene vil stige rundt 9 prosent som årsgjennomsnitt i 2021. Det kommer fram i en ny rapport. Fra april 2020 til februar i år har boligprisene steget med 11 prosent, ifølge Eiendom Norges boligprisstatistikk..

Aftenposten - 08 april 21 kl. 10:59

Boligprisene i Norge steg 1,2 prosent i mars - nedgang i Oslo

Mars er tradisjonelt en svakere måned for boligprisene..

NRK - 09 april 21 kl. 09:05

Tror boligprisveksten avtar snart

Boligprisene fortsatte å stige i mars, men DNB-analytiker Kristine Aunvåg Matsen at veksten vil avta mot sommeren. Boligprisene på landsbasis gikk opp 1,2 prosent i mars, men ned 0,8 prosent i Oslo. Matsen mener dette kan være viktig å følge med på..

E24 - 28 jan. 21 kl. 15:14

Wall Street styrer mot oppgang – Apple-aksjen faller tross rekordkvartal

Wall Street styrer mot en liten oppgang fra start etter onsdagens resultatrush..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frankrike med innreisekarantene

Frankrike innfører ti dagers karantene for personer som ankommer med flygninger fra Argentina, Chile og Sør-Afrika. Dett vil også gjelde fra Brasil, men flygninger derfra er forløpig stanset frem til fredag. Årsaken er bekymring rundt den brasilianske koronavarianten.

NRK - 45 minutter siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 2 timer siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 3 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt