VG > Innenriks

Wednesday, 29 January, 22:57

VG - 14 Aug 19 kl. 20:59

Kraftig lavtrykk på vei: – Forbered dere på innevær

Et lavtrykk på vei fra Atlanterhavet vil bre seg innover sørlige deler av landet til helgen. – Det blir en våt helg, varsler Meteorologisk institutt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Atlanterhavet, Meteorologisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, lavtrykk, vei, Forbered, dere, innevær
P4 - 08 Aug 19 kl. 19:24

Kraftig lavtrykk på vei

Det er varslet mye nedbør og kraftig vind i Sør-Norge til helgen. Et kraftig lavtrykk er på vei mot Norge. Ifølge Meteorologisk institutt kan det komme inntil 60 millimeter med nedbør gjennom lørdagen.

VG - 08 Aug 19 kl. 18:07

Oops! Varsler kraftig lavtrykk med mye regn og sterk vind

Høsten er på vei! Et uvanlig kraftig lavtrykk til å være sommersesongen er å vei mot Norge, og treffer Sør-Norge med mye nedbør og vind opp i stiv og sterk kuling lørdag..

P4 - 16 Aug 19 kl. 19:20

Kraftig regn på vei

Solfaktor, solbriller, og slippers er bare noen av tingene du trygt kan legge langt bak i skuffen i helgen. For fra og med i kveld og i natt treffer et kraftig lavtrykk Sør- og Vestlandet, før den brer seg videre til Østlandet i morgen tidlig. Det er mye regn på vei, sier meteorolog hos Storm Geo, Stig Arild Fagerli.

P4 - 05 Jun 19 kl. 18:25

Øker beredskap før uvær

Hafslund frykter flere strømbrudd og øker beredskapen før uværet i morgen. Det er ventet torden, kraftig vind og mye nedbør, og til med og tornadoer når et kraftig lavtrykk med varme luftmasser passerer Sør-Norge. Hafslund opplyser nå at de setter inn ekstra folk.

Dagbladet - 09 Dec 19 kl. 19:27

Farevarsel for store deler av Sør-Norge

Et kraftig lavtrykk er på vei innover Sør-Norge og vil føre til sterk vind flere steder. Meteorologene advarer mot ferdsel på utsatte plasser..

NRK - 25 Dec 19 kl. 14:26

Fare for en overskyet nyttårsaften

Foreløpig ser det ut til at folk mange steder i landet vil slite med å se nyttårsfyrverkeriet i all sin prakt, ifølge Meteorologisk institutt. – Det er ventet et kraftig lavtrykk inn fra Atlanterhavet, forteller meteorolog Martin Granerød til NTB..

P4 - 18 Jan 20 kl. 14:09

Økt skredfare i tre fylker

Det er økt fare for jordskred i både Nordland, Trøndelag og Vestlandet fra i morgen kveld til mandag formiddag. Årsaken er et kraftig lavtrykk som er på mot Norskekysten, og farenivået heves til gult nivå. Enkelte steder kan det falle 100 millimeter regn på et døgn, forteller vakthavende ved jordskredvarslingen i NVE, Mads Petter Dalen..

NRK - 13 Jan 20 kl. 19:35

Flom ventes når vannstanden stiger

Over store deler av landet er det ventet svært høy vannstand de neste dagene. I områdene langs Oslofjorden er det ventet at sjøen går mellom 90 og 130 centimeter over sine bredder natt til onsdag. Fullmåne og et kraftig lavtrykk er årsaken..

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 19:19

Farevarsel for snø og vind sendt ut over store deler av Sør-Norge

Et kraftig lavtrykk er på vei innover Sør-Norge og vil føre til sterk vind flere steder. Meteorologene advarer mot ferdsel på utsatte plasser..

VG - 09 Dec 19 kl. 19:32

Farevarsel for snø og vind sendt ut over store deler av Sør-Norge

Et kraftig lavtrykk er på vei innover Sør-Norge og vil føre til sterk vind flere steder. Meteorologene advarer mot ferdsel på utsatte plasser..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Gros klimabønn: Du må bidra

KØBENHAVN (VG) Gro Harlem Brundtland gir en klar melding til dagens politikere: – Dere må lede an for å få til en rettferdig grønn omstilling..

VG - 14 timer siden

Vil ha ny DNA-vurdering i Baneheia-saken: – Forstår ikke hva de holder på med

Gjennopptakelseskommisjonen for straffesaker vil innhente en ny sakkyndigvurdering av DNA-bevisene som ble lagt frem i saken mot Viggo Kristiansen..

VG - Igår: 21:36

Tog krasjet med bil - én omkom

En person mistet livet da et passasjertog krasjet med en bil på en planovergang i Vikersund. I tillegg ble to polititjenestepersoner lettere skadet da de kjørte ut under utrykningen..

VG - Igår: 21:36

Tog skal ha krasjet med bil

Nødetatene har rykket ut til melding om en trafikkulykke mellom et tog og en bil i Vikersund i Modum kommune i Buskerud..

VG - Igår: 20:18

Slottet har slettet St. Olavs Orden for Svein Ludvigsen

I 2005 ble daværende Høyrestatsråd Svein Ludvigsen (73) utnevnt av kongen til kommandør av St. Olavs Orden. Nå er utnevnelsen slettet etter at Ludvigsen ble overgrepsdømt..

VG - Igår: 09:40

Rundt 150 norske studenter i Kina blir ikke anbefalt å reise hjem

Vel 150 norske studenter befinner seg i Kina og Hongkong. Foreløpig anbefales de ikke å reise hjem som følge av virusutbruddet i Wuhan..

VG - Igår: 09:40

Rundt 150 norske studenter i Kina blir bedt om å ikke reise hjem

Rundt 151 norske studenter befinner seg i Kina og Hongkong. Foreløpig anbefales de ikke å reise hjem som følge av virusutbruddet i Wuhan..

VG - I førrgår: 21:45

Nå kjører også Frp-Siv elbil

Etter å ha sittet i baksetet i seks og et halvt år, må Siv Jensen igjen sette seg bak rattet. – Jeg tror de fleste ikke ønsker å slippe ut mer CO₂ enn vi må, sier hun..

VG - I førrgår: 19:07

Faktisk.no: Statsbyggs «blowjob»-plakat var intern spøk

I helgen har det sirkulert et bilde av en laminert plakat med Statsbygg-logo i sosiale medier..

VG - I førrgår: 07:48

Aylar Lie krever 100.000 kroner av Petter Northug – møtes i retten

Aylar Lie krever 100.000 kroner etter å ha fått private opplysninger om seg gjengitt i biografien til skistjernen Petter Northug..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt