NRK > Nyheter

Fredag, 26 Februar, 05:28

NRK - 24 jan. 21 kl. 02:07

Kraftig jordskjelv nær sydpolen

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilenske forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Antarktis, Eduardo Frei, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, jordskjelv, nær, sydpolen
VG - 08 feb. 21 kl. 01:43

Fikk igjen lommeboken han mistet på Sydpolen for 53 år siden

Amerikaneren mistet lommeboken sin på Sydpolen i 1968. Nå har den dukket opp igjen – med beviset på at han hadde vunnet i poker mot de andre gutta på værstasjonen!.

NRK - 11 feb. 21 kl. 03:19

Nytt jordskjelv i Stillehavet

Et jordskjelv med styrke 6,4 ble torsdag registrert sørøst for Loyautéøyene utenfor Ny-Kaledonia bare timer etter at et enda kraftigere skjelv på 7,7 rystet området. I alt er det registrert 20 jordskjelv i området det siste døgnet..

VG - 15 jan. 21 kl. 04:19

Kraftig jordskjelv i Indonesia: Minst syv døde

Et sykehus er blant bygningene som har kollapset etter et kraftig jordskjelv i Indonesia. Syv personer er bekreftet døde, og flere hundre skal være skadet..

VG - 15 jan. 21 kl. 04:19

AFP: Minst 26 døde etter kraftig jordskjelv i Indonesia

Et sykehus er blant bygningene som er jevnet med jorden etter et kraftig jordskjelv i Indonesia. Ifølge nyhetsbyrået AFP er 26 mennesker døde og flere hundre skadet..

NRK - 10 feb. 21 kl. 15:05

Kraftig jordskjelv i havet ved Fiji

Et kraftig jordskjelv rammet havområdet mellom Fiji, New Zealand og Australia i ettermiddag, norsk tid. Skjelvet ble mål til 7,2 på Richters skala, og hadde episenter på 10 kilometers dybde. Det er sendt ut tsunamivarsel til stater og øyer i området..

Aftenposten - 31 jan. 21 kl. 09:00

– På disse stedene i Oslo overveldes jeg av varme

Nordpolen. Sydpolen. Fjelltopper kloden rundt: Alt blekner mot å bo på gaten i Oslo, synes Petter Nyquist..

NRK - 19 jan. 21 kl. 04:36

Kraftig jordskjelv i Argentina

Eit jordskjelv med styrke 6,8 har ramma San Juan-provinsen i Argentina, melder det tyske jordskjelvsenteret GFZ. Det amerikanske jordksjelvsenteret USGS oppgir styrken til 6,4..

NRK - 24 jan. 21 kl. 02:07

Kraftig jordskjelv i Chile

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilensk forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 12 feb. 21 kl. 18:26

Jordskjelv nord i India

Et kraftig jordskjelv er registrert nord i India, og innbyggere i både hovedstaden New Delhi og Srinagar skal ha kjent ristingen, forteller vitner til Reuters. Folk i Pakistans hovedstad Islamabad skal også ha kjent skjelvet..

NRK - 12 feb. 21 kl. 18:26

Jordskjelv nord for India

Et kraftig jordskjelv er registrert nord for India, og innbyggere i både hovedstaden New Delhi og Srinagar skal ha kjent ristingen, forteller vitner til Reuters. Folk i Pakistans hovedstad Islamabad skal også ha kjent skjelvet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

231 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 231 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er det høyeste smittetallet på over tre måneder. Det er 80 flere enn dagen før, og dobbelt så mange som snittet den siste uken..

NRK - 1 time siden

McConnell vil støtte Trump i 2024

Dersom Donald Trump blir Det republikanske partiets presidentkandidat foran valget i 2024, vil veteranen Mitch McConnell stille seg bak kandidaturet. Den mektige republikaneren sier til Fox News at han absolutt vil støtte Trump som kandidat..

NRK - 1 time siden

17 drept da USA bombet mål i Syria

17 soldater ble drept da det amerikanske forsvaret torsdag utførte luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Det er det første angrepet som er beordret av president Joe Biden..

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig i Bergen

Nødetatene rykket natt til fredag ut til brann i en enebolig i Fana i Bergen. Det skal ikke være fare for spredning. Beboerne i huset er gjort rede for, opplyser Vest politidistrikt.

NRK - 3 timer siden

Børsfall i Tokyo etter fallet i USA

Nikkei-indeksen falt med mer enn 3 prosent i tidlig handel fredag, mens den bredere Topix-indeksen var ned litt over 2 prosent. Nedgangen knyttes til stigende obligasjonsrenter som utløste et børsfall i USA og frykt for inflasjon..

NRK - 3 timer siden

USA har bombet iranske mål i Syria

Det amerikanske forsvaret utførte torsdag luftangrep mot bygninger som hører til en iranskstøttet milits i Syria, melder Reuters. Angrepet kommer etter flere rakettangrep mot amerikanske mål i Irak, opplyser to kilder til nyhetsbyrået..

NRK - 5 timer siden

551 koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 551 nye koronatilfeller i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet ved midnatt natt til fredag. Det er 210 flere enn dagen før..

NRK - 5 timer siden

547 koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 547 nye koronatilfeller i Norge. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet ved midnatt natt til fredag. Det er 206 flere enn dagen før..

NRK - 5 timer siden

Brann med spredningsfare i Narvik

Det brenner i et rekkehus i Arbeiderveien i Narvik. Det er fare for spredning, melder politiet i Nordland på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 6 timer siden

Fire personer omkom i Sverige

Fire personer er bekreftet omkommet etter å ha fått gjennom isen på vannet Vallsjön utenfor Sävsjö i Småland. Det opplyser politiet til nyhetsbyrået TT. Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt