P4 > Nyheter

Thursday, 17 October, 07:48

P4 - 18 Jun 19 kl. 16:07

Kraftig jordskjelv i Japan

Et kraftig jordskjelv med en styrke på 6,8 har rystet vestkysten av Japan.
Myndighetene har sendt ut tsunamivarsel og ber folk komme seg opp i høyden.
Det er så langt ikke meldt om skadde..
Les mer på P4


Les mer om:
Japan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, jordskjelvi , Japan
NRK - 18 Jun 19 kl. 15:55

Kraftig jordskjelv i Japan

Myndighetene i Japan har sendt ut tsunamivarsel etter at et kraftig jordskjelv med en styrke på 6,8 har rystet vestkysten av landet. Det er foreløpig ikke kommet meldinger om personskader eller materielle ødeleggelser..

Aftenposten - 18 Jun 19 kl. 15:40

Kraftig jordskjelv i Japan

Et kraftig jordskjelv med en styrke på 6,8 har rystet vestkysten av Japan. Myndighetene har sendt ut tsunamivarsel..

NRK - 04 May 19 kl. 19:24

Jordskjelv på austkysten i Japan

Det har vore eit jordskjelv på austkysten av Hokkaido i Japan. Jordskjelvet hadde ein styrke på 5.8 i Richters skala, melder Reuters..

NRK - 04 Aug 19 kl. 12:48

Jordskjelv i havet utenfor Japan

Et jordskjelv med en styrke på 6,2 er gått i havet utenfor Fukushima-regionen i Japan, melder Reuters. Det er foreløpig ikke sendt ut tsunamivarsel, og det er ikke meldt om skader..

Hegnar.no - 06 Jul 19 kl. 07:34

Kraftig jordskjelv i California

Et kraftig jordskjelv målt til en styrke på 7,1 har rammet Los Angeles-området i USA fredag kveld. Brannvesenet har bedt beboere forberede seg på etterskjelv..

Dagbladet - 06 Jul 19 kl. 06:37

Nytt kraftig jordskjelv i California

Et kraftig jordskjelv målt til en styrke på 7,1 har rammet Los Angeles-området i USA fredag kveld. Brannvesenet har bedt beboere forberede seg på etterskjelv..

VG - 06 Jul 19 kl. 05:43

Kraftig jordskjelv i California – advarer om etterskjelv

Et kraftig jordskjelv målt til 7,1 har rammet Los Angeles-området i USA fredag kveld lokal tid. Brannvesenet ber beboere forberede seg på etterskjelv..

P4 - 15 timer siden

Kraftig jordskjelv på Filippinene

Et kraftig jordskjelv har rammet sørlige deler av Filippinene i dag. Skjelvet er målt til en styrke på 6,4, ifølge amerikanske geologer. Det er foreløpig ikke meldt om personskader..

P4 - 16 Jul 19 kl. 05:55

Kraftig jordskjelv

Et kraftig jordskjelv rystet den indonesiske øya Bali i dag. Det er ikke meldt om skader, og det er ikke utstedt tsunamivarsel for den populære ferieøy. Skjelvet hadde en styrke på 5,7, og episenteret var langt til havs..

P4 - 07 Jul 19 kl. 17:46

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et kraftig jordskjelv har rammet østlige deler Indonesia. Skjelve hadde en styrke på 7,1 og episenteret skal ha vært i Molukksjøen. Det er sendt ut tsunamivarsel etter skjelvet, melder Reuters..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Brexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer

EU og Storbritannia jobbet langt ut i de sene timer i natt med et utkast til en brexitavtale. Håpet er å ha den klar før EU-toppmøtet som starter i kveld, ifølge nyhetsbyrået AFP. EUs forhandler Michel Barnier sa sent i går at det har vært en «god prosess, og jobben fortsetter».

P4 - 30 minutter siden

Økonom: Tror på konjukurnedgang fremover

Norsk økonomi er snart på vei inn i en konjukturnedgang. Det tror sjeføkonom Andreas Benedictow i Samfunnsøkonomisk analyse, som har utarbeidet en rapport med prognoser for norsk økonomi. Norges handelspartnere er allerede på vei inn i en konjukturnedgang.

P4 - 30 minutter siden

Mange unge med psykiske lidelser på AAP

24.000 under 30 år mottar nå Aarbeidsavklaringspenger. 17.

P4 - 45 minutter siden

Oslo-politiet varsler sykkelkontroller

Politiet i Oslo har gått syklistenes lysbruk nærmere i sømmene denne uken. Det har hittil resultert i 55 forenklede forelegg på 1200 kroner. Også flere bysykler mangler lys, ifølge politiet.

P4 - 1 time siden

Økning i antall ulovlige grensepasseringer

Antallet ulovlige grensepasseringer til EU økte betraktelig i september. Det melder grensestyrken Frontex. Flertallet er migranter som ankommer fra Middelhavet.

P4 - 1 time siden

Høy boreaktivitet på norsk sokkel

Det bores etter norsk olje som aldri før. I år vil det bli boret 55 letebrønner på norsk sokkel, og nærmer seg dermed toppårene 2013 og 2015, skriver Finansavisen. Årsaken til den høye aktiviteten er at oljeselskapene gjør det godt, og har mye penger å rutte med..

P4 - 1 time siden

Fire års ventetid på skatteklager

Saksbehandlingstiden på klager på skattesaker begynner nå å nærme seg fire år. I 2016 ble den nye nasjonale Skatteklagenemnda etablert, med mål om å styrke rettssikkerheten til skatteytere, og redusere behandlingstiden på klagesaker. Men nemnda har slitt med lav bemanning siden oppstart, og klarer ikke å ta unna nok saker, skriver Finansavisen..

P4 - 1 time siden

35 pilegrimer omkom i bussulykke i Saudi-Arabia

35 pilegrimer omkom og fire andre ble skadd da en buss kolliderte nær Mekka i Saudi-Arabia. Passasjerene på bussen var fra arabiske land og Asia, ifølge det saudiarabiske nyhetsbyrået SPA. Årsaken til ulykken er ikke kjent, men bussen skal ha kollidert med et tyngre kjøretøy..

P4 - 2 timer siden

Til akuttmottak etter elsparkesykkelulykke

En mann i 40-årene er sendt til akuttmottak etter en ulykke med en elsparkesykkel i Stavanger i natt. Mannen i 40-åren var ved bevissthet, men politiet mistenker at han var beruset. De tar derfor en blodprøve av mannen.

P4 - 2 timer siden

Økokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er siktet for grovt underslag etter at 126 kunder anmeldte selskapet. Det melder Stavanger Aftenblad. Siktede hevder via sin advokat at han er uskyldig, melder Stavanger Aftenblad.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt