NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 07:20

NRK - 06 Mar 20 kl. 10:10

Kraftig fall på europeiske børser

Europeiske aksjemarkeder fulgte utviklingen i Asia og USA og falt markant fredag formiddag. Milano-børsen stupte 3 prosent, mens Frankfurts DAX 30-indeks og CAC 40 i Paris var fredag begge ned 1,8 prosent sammenlignet med torsdagens sluttnotering..
Les mer på NRK


Les mer om:
Asia, USA, Frankfurts DAX, CAC, Paris

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, fall, europeiske, børser
NRK - 24 Feb 20 kl. 15:55

Kraftig fall for amerikanske børser

De amerikanske børsene falt kraftig ved åpning mandag ettermiddag norsk tid. De fulgte dermed europeiske og asiatiske børser som tidligere mandag også falt. Frykten for konsekvensene av det nye koronaviruset bidrar til de mange børsfallene..

NRK - 16 Dec 19 kl. 10:15

Europeiske børser opp

Europeiske børser gikk i taket i morgentimene mandag, etter nyheter om at første del av handelsavtalen mellom USA og Kina er i boks. Det melder Reuters. Børsene fikk også oppgang etter valget i Storbritannia torsdag..

NRK - 13 Mar 20 kl. 02:17

Asia-børser stupte ved åpning

Handelen på den japanske børsen startet med å falle 10 prosent fredag etter torsdagens børskrakk i USA og kraftig nedgang på europeiske børser. I Hongkong falt børsen over 7 prosent ved åpning..

NRK - 14 May 20 kl. 16:55

Fall på europeiske børser

De største børsene i Europa falt alle kraftig torsdag. Høye arbeidsledighetstall i USA bidro til nedgangen. London falt 3,8 prosent, Milano 3,3 prosent, Frankfurt og Paris falt begge 3,2 prosent, Madrid falt 3 prosent og Oslo Børs falt 2,76 prosent..

E24 - 26 Feb 20 kl. 05:42

Nok et tungt Tokyo-fall etter USA-ras

Asiatiske børser faller stort sett onsdag morgen i kjølvannet av kraftig fall på Wall Street for andre dag på rad..

NRK - 17 Mar 20 kl. 18:22

Oppgang på europeiske børser

Mandagens børsfall ble snudd til oppgang på europeiske børser tirsdag, men året hittil har vært dystert. CAC 40-indeksen i Paris steg med 2,8 prosent. FTSE 100-indeksen i London og DAX-indeksen i Frankfurt steg med henholdsvis 2,6 og 2,3 prosent..

E24 - 09 Mar 20 kl. 05:19

Asiatiske børser stupte etter kraftig fall i oljeprisen

Børsene i Asia falt kraftig imens oljeprisen stuper. Nikkei i Tokyo falt over fem prosent..

P4 - 12 Mar 20 kl. 21:17

Kraftig fall på Wall Street

Børsene i USA fulgte etter Norge og andre europeiske land, og falt kraftig i dag. Da børsene åpnet i dag var fallet så kraftig at handelen automatisk ble stanset i et kvarter. Og ved stengning var resultatet en nedgang på nesten ti prosent.

E24 - 09 Mar 20 kl. 05:19

Asiatiske børser stuper etter kraftig fall i oljeprisen

Børsene i Asia faller kraftig etter at oljeprisen stupte natt til mandag. Nikkei i Tokyo faller nesten seks prosent.

NRK - 24 Feb 20 kl. 11:51

Kraftige fall på europeiske børser

Børsene i London, Frankfurt, Paris, Madrid og Oslo falt mandag over 3 prosent som følge av økt virusfrykt. Den viktigste aksjeindeksen i Milano hadde mandag formiddag falt over 4 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Unntakstilstand i Georga

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Frp vil ha ølsalg i kiosker

Fremskrittspartiet vil lette på norske alkoholregler og fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og kiosker. Partiet vil også la matbutikkene selge alkohol gjennom hele åpningstiden. Stortinget skal behandle saken tirsdag, melder Vårt Land..

NRK - 1 time siden

Båtulykke i Tysvær

En mann er fløyet og en annen er kjørt til sykehus etter at en fritidsbåt traff en jernstake i Nedstrand i Rogaland natt til lørdag. Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken av brannvesenet klokken 3.24..

NRK - 1 time siden

Demonstranter angrep CNN

I Atlanta i delstaten Georgia har demonstranter gått til angrep på hovedkvarteret på til TV-kanalen CNN. Det er også gjort hærverk på inngangspartiet. Flere vinduer er knust og deler av bygningen er tagget ned..

NRK - 2 timer siden

Bob Kulick (70) er død

Produsent og tidvis studiogitarist i rockebandet Kiss, Bob Kulick, er død. Broren hans, også tidligere Kiss-gitarist, Bruce Kulick, bekrefter det på Twitter. – Hjertet mitt er knust over å dele nyheten om at min bror er gått bort, skriver han..

NRK - 2 timer siden

14 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 8425 tilfeller av koronasmitte i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på 14 tilfeller siste døgn. I alt 30 personer får behandling på sykehus for covid-19-sykdom..

NRK - 3 timer siden

Økte omsetningen – fikk statsstøtte

Også bedrifter som har opplevd økt omsetning under koronakrisen har nytt godt av kontantstøtte fra staten, ifølge Dagens Næringsliv. Staten har til sammen betalt 16,5 milliarder kroner til bedrifter som har økt omsetningen i mars eller april..

NRK - 6 timer siden

Evakuert etter brann på Saupstad

Brannvesenet rykket ut til røykutvikling i ei boligblokk på Saupstad i Trondheim etter midnatt. De fikk raskt kontroll på brannen, som trolig startet i kjelleren. Beboerne ble evakuert, og det blir undersøkt om noen har fått i seg røyk..

NRK - 4 timer siden

Tre personer pågrepet etter brann

Tre personer er pågrepet og kjørt i arresten etter en brann i Saupstad i Heimdal i Trondheim. Brannvesenet har kontroll på brannen. Nødetatene rykket ut til brannen i en boligblokk omtrent en halvtime etter midnatt natt til lørdag..

NRK - 5 timer siden

Demonstrasjoner i flere byer i USA

Demonstrasjonene mot politivold, som startet i Minneapolis, har spredd seg til flere byer i USA, deriblant hovedstaden Washington, D.C. Det hvite hus i Washington, D.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt