P4 > Nyheter

Monday, 30 March, 09:06

P4 - 27 Feb 20 kl. 16:11

Kraftig fall på Oslo Børs

Oslo Børs hadde et kraftig fall i dag.
Hovedindeksen endte ned 4,68 prosent og endte på 844 poeng.
Frykten for koronaviruset gjorde også at flyselskapet Norwegian sank som en stein, de endte ned 23,81 prosent.
Samtidig har oljeprisen falt over 4 prosent i dag, og den norske kronen er på sitt svakeste mot euroen siden den ble opprettet i 1999..
Les mer på P4


Les mer om:
Børs, Norwegian, Oslo Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, fall, Oslo, Børs
P4 - 24 Feb 20 kl. 09:48

Kraftig fall på Oslo Børs

Oslo Børs åpnet i dag med et kraftig fall, og etter en halvtimes handel hadde hovedindeksen falt med flere prosent. Fallet i Oslo kommer etter en markant nedgang ved de fleste børsene i Asia. Der preges handelen av nyheter om at koronaviruset har spredt seg, og at flere har dødd.

E24 - 24 Feb 20 kl. 08:17

Kraftig fall i vente på Oslo Børs

Nettmegleren Nordnet spår et fall på 1,4 prosent fra start på Oslo Børs etter «bekymringsfull økning i smittetilfeller utenfor Kina»..

Aftenposten - 26 Feb 20 kl. 10:15

Kraftig fall på Oslo Børs onsdag

Som ventet åpnet Oslo Børs med fall onsdag, og nedgangen tiltar. Etter en times handel lå hovedindeksen på 869,12 poeng, en nedgang på 2,9 prosent..

P4 - 06 Mar 20 kl. 16:39

Kraftig nedgang på Oslo Børs

Fortsatt virusfrykt og oljeprisfall slo kraftig ut Oslo Børs i dag. Hovedindeksen falt hele 4,4 prosent. Også oljeprisen har rast, og var ved stengetid på 46 dollar fatet, et fall på nesten fem prosentpoeng siden åpningen i morges.

NRK - 12 Mar 20 kl. 09:02

Oslo børs ned frå start

Oslo børs fall frå start med 4,9 prosent torsdag morgon. Det skjer etter fleire dagar med kraftig nedgang. Også Stockholmsbørsen faller kraftig etter opning..

NRK - 24 Feb 20 kl. 09:06

Kraftig fall på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs falt med 1,6 prosent like etter opning i dag..

P4 - 18 Mar 20 kl. 15:58

Laveste oljepris på 17 år

Oljeprisen er nå på det laveste nivået på 17 år. I ettermiddag falt prisen for et fat nordsjøolje ned til 26 dollar og 50 cent, et fall på hele åtte prosent i dag. Og det skjer etter kraftig fall de siste ti dagene.

NRK - 20 Mar 20 kl. 06:58

Kraftig fall i biltrafikken

Mer enn hver tredje bil er borte fra rushtrafikken i Oslo og Bergen. Onsdag ble det registrert 156.042 bompasseringer i morgentrafikken i Oslo mellom klokken 06 og 09.

NRK - 27 Feb 20 kl. 09:07

Oslo Børs fell 2 prosent

Også torsdag går det nedover på Oslo Børs. Etter få minutt med handel har hovudindeksen falt med 1,7 prosent til 868,38 poeng, skriv NTB. Utviklinga kjem etter kraftig fall både i Oslo og elles i verda dei siste dagane..

P4 - 30 Jan 20 kl. 08:13

Kraftig fall i julehandelen

Denne julen var det kanskje noen færre pakker under juletreet - for det var et kraftig fall i julehandelen. Omsetningsvolumet i detaljhandelen gikk ned med to prosent i desember, viser ferske tall fra Statistisk sentralbyrå. Det var et overraskende stort fall - på forhånd ventet ekspertene en nedgang på 0,6 prosent.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Står foran enorm gjenoppbygging

- Gjenoppbyggingen etter koronakrisen blir den mest omfattende i etterkrigsgenerasjonens levetid. Det sier Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre. Han sier til VG at krisen vi nå opplever ikke kan sammenignes med en krig og de materielle ødeleggelsene det medfører, men at det vil bli store utfordringer med å få hjulene i gang igjen.

P4 - 15 minutter siden

EasyJet setter alle fly på bakken

Lavpris-flyselskapet EasyJet setter alle fly på bakken inntil videre. Det britiske selskapet har allerede kansellert mange av sine flyvninger på grunn av koronaviruset - og nå er det full stopp i all trafikk, melder SkyNews. Frem til i går har EasyJet gjennført 650 flyvninger der de har hentet hjem koronafaste briter..

P4 - 30 minutter siden

Mastergrad i barnevernet

Regjeringen vil ha høyere kompetanse hos ansatte i barnevernet. Kun sju prosent av de som jobber i barnevernet har mastergradsnivå eller mer, og svært få av dem hadde en spesifikk mastergrad i barnevern, skriver avisen Vårt Land I alt er åtte endringer i barnevernsloven sendt ut på høring, og mange av dem medfører store kompetanseløft..

P4 - 45 minutter siden

Tror ikke på Hegerberg-comeback

Ada Hegerberg kommer neppe til å gjøre comeback på det norske landslaget. De sier landslagssjef Martin Sjögren i en svensk fotballballpodcast. Hegerberg, som er en av verdens aller beste spillere, ga seg på landslaget etter EM i 2017, og har blant annet sagt at hun ble knekt psykisk av å være på landslaget.

P4 - 45 minutter siden

Reagerer på at lokale smittervernregler fortsetter

NHO reagerer kraftig på at flere kommuner i nord fortsatt nekter å droppe lokale karanteneregler. I går presenterte regjeringen, sammen med NHO, LO og KS, en nasjonal veileder til kommunene, med beskjed om at det ikke er behov for lokale tiltak. Men, likevel sier flere kommuner at de vil opprettholde sine lokale regler.

P4 - 1 time siden

Nesten sprengt intensivkapasitet

Nå skal intensivkapasiteten på Akershus universitetssykehus nesten være sprengt. Nesten alle intensivplassene på Ahus er fylt opp av koronapasienter, ifølge nettstedet Aldrimer. 62 pasienter er innlagt med koronasmitte på Ahus.

P4 - 1 time siden

Vedum vil ha matgrep

Trygve Slagsvold Vedum ber norske myndigheter gjøre tiltak for å sikre at nordmenn får nok mat fremover. FN har uttrykt bekymring for at enkelte land innfører restriksjoner i mateksporten og advarer om at det kan bli begrensninger i matflyten i verden. Og det bekymrer også Senteraprti-lederen.

P4 - 1 time siden

Vil redde reiselivsarrangører

Staten må bruke penger på reiselivsarrangører slik at de kan betale kundene for avlyste pakketurer. Det mener Frp og Arbeiderpartiet. De vil hindre små og store reiselivsarrangører fra å gå konkurs for følge av koronakrisen.

P4 - 1 time siden

- Barnehagene må holde kveldsåpent

- Våre barnehager må være fleksible og holde åpent på kvelden, i helgene og i påsken. Det sier Anne Lindboe, som er administrerende direktør i Private barnehagers landsforbund. For, høyt press på kritiske samfunnsfunksjoner kan føre til at barnehager blir utfordret til å gi et tilbud utenom de ordinære åpningstidene i koronakrisen.

P4 - 1 time siden

Slik skal vi spise mer grønt

Nordmenn skal spise mer grønt. Det regjeringsoppnevnte utvalget for vekst i grøntsektoren mener norskandelen kan øke med 50 prosent. Leder av utvalget Anita Krohn Traaseth sier til Nationen at produktutvikling og nytenking blir viktig for å få til en vekst i grøntsektoren.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt