NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 17:35

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:58

Kraftig fall i oljeprisen

Oljeprisen falt torsdag over 4 prosent som følge av virusfrykten. Også børsene og verdien av norske kroner synker markant. Ved 15.50-tiden hadde prisen på nordsjøolje av Brent-kvalitet sunket 4,3 prosent til 51,2 dollar fatet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brent

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, falli , oljeprisen
E24 - 09 Mar 20 kl. 05:19

Asiatiske børser stupte etter kraftig fall i oljeprisen

Børsene i Asia falt kraftig imens oljeprisen stuper. Nikkei i Tokyo falt over fem prosent..

E24 - 09 Mar 20 kl. 05:19

Asiatiske børser stuper etter kraftig fall i oljeprisen

Børsene i Asia faller kraftig etter at oljeprisen stupte natt til mandag. Nikkei i Tokyo faller nesten seks prosent.

P4 - 16 Mar 20 kl. 08:14

Oljeprisen i fritt fall

Oljeprisen faller. Prisen på et fat norsjøolje er nå under 32 dollar fatet. Det betyr et fall på over åtte prosent..

P4 - 27 Feb 20 kl. 16:11

Kraftig fall på Oslo Børs

Oslo Børs hadde et kraftig fall i dag. Hovedindeksen endte ned 4,68 prosent og endte på 844 poeng. Frykten for koronaviruset gjorde også at flyselskapet Norwegian sank som en stein, de endte ned 23,81 prosent.

P4 - 18 Mar 20 kl. 15:58

Laveste oljepris på 17 år

Oljeprisen er nå på det laveste nivået på 17 år. I ettermiddag falt prisen for et fat nordsjøolje ned til 26 dollar og 50 cent, et fall på hele åtte prosent i dag. Og det skjer etter kraftig fall de siste ti dagene.

E24 - 16 Mar 20 kl. 13:48

Analytikere ser dobbel smell for oljeprisen: «Vi drukner i olje de neste månedene»

Oljeprisen er i fritt fall. Svikt i etterspørselen og kraftig økning i produksjonen fra Opec-land og Russland vil gi et «massivt overforsynt oljemarked», ifølge analytiker..

P4 - 06 Mar 20 kl. 16:39

Kraftig nedgang på Oslo Børs

Fortsatt virusfrykt og oljeprisfall slo kraftig ut Oslo Børs i dag. Hovedindeksen falt hele 4,4 prosent. Også oljeprisen har rast, og var ved stengetid på 46 dollar fatet, et fall på nesten fem prosentpoeng siden åpningen i morges.

E24 - 16 Mar 20 kl. 13:48

Oljeprisen under 30 dollar: «Vi drukner i olje de neste månedene»

Oljeprisen er i fritt fall, og har nå gått under den symbolsk viktige grensen på 30 dollar fatet. Svikt i etterspørselen og kraftig økning i produksjonen fra Opec-land og Russland vil gi et «massivt overforsynt oljemarked», ifølge analytiker..

NRK - 27 Mar 20 kl. 16:42

Kraftig fall i oljeprisen

Prisen på nordsjøolje fall fredag med over 7 prosent, ned mot 24,2 dollar fatet, det lågaste sidan 2003, før den steig noko att. Prisen for eit fat nordsjøolje har falle frå 68 dollar sidan prsskiftet..

P4 - 30 Mar 20 kl. 06:16

Oljeprisen stuper

Oljeprisen faller til stadig nye bunnrekorder. I morgentimene i dag koster et fat nordsjøolje under 23 og en halv dollar - et fall på rundt ni prosent det siste døgnet. Den siste måneden er oljeprisen mer enn halvert - både på grunn av lav etterspørsel og priskrig mellom Russland og Saudi-Arabia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 15 minutter siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 45 minutter siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 30 minutter siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

NRK - 45 minutter siden

To personer trenger hjelp

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden. Flere båter og redningshelikopter er på vei..

NRK - 45 minutter siden

Tre koronadødsfall i Oslo lørdag

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i Oslo kommune i en pressemelding.I alt ti beboere ved sykehjem i Oslo er døde etter å ha blitt smittet av koronavirus..

NRK - 1 time siden

FHI: Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstiuttet har oppdatert anbefalingen om hygiene, og ber alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen å bruke munnbind i møte med primærhelsetjenesten og såkalt prehospital tjeneste..

NRK - 1 time siden

Vil stenge norske kjøpesentre

Tidligere smittevernoverlege Bjørg Marit Andersen ved Oslo universitetssykehus sier det er inkonsekvent at kjøpesentre får holde åpent. – Det er en invitasjon til å ta på ting uten at man har tenkt over konsekvensene, sier hun til Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Skotsk helsetopp dro på hytta

Sjef for helsetjenesten i Skottland, Catherine Calderwood, besøkte fritidsboligen sin både denne og forrige helg, i strid med offentlige anbefalinger. I dag ba hun om unnskyldning, og er bedt av førsteminister Nicola Sturgeon om å fortsette i rollen..

NRK - 1 time siden

Sp vil fjerne koronaloven

Senterpartiet vil ikke forlenge de ekstra fullmaktene regjeringen har fått under koronakrisen, men heller flytte lovgivende makt tilbake til Stortinget. Det sier parlamentarisk leder Marit Arnstad til Aftenposten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt