P4 > Nyheter

Wednesday, 16 October, 01:44

P4 - 01 Jul 19 kl. 11:41

Kraftig eksplosjon på Kypros

En kraftig eksplosjon rammet et fjellområde nord på Kypros i natt.
Eksplosjonen kunne høres over omtrent hele Kypros.
Årsaken er uklar, men myndighetene mistenker at det var en drone som kan ha kommet fra Syria som krasjet.
Det er foreløpig ikke meldt om skadde personer..
Les mer på P4


Les mer om:
Kypros, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, eksplosjon, Kypros
Dagbladet - 07 Jun 19 kl. 16:11

- Kraftig eksplosjon i Sverige kobles til Bandidos

Over hundre boliger rammet etter kraftig eksplosjon i Linköping..

NRK - 19 Jul 19 kl. 13:56

Kraftig eksplosjon på gasskraftverk

Kinesiske medier melder om en kraftig eksplosjon på et gasskraftverk i Henan-provinsen. Eksplosjonen har knust vindusruter i en radius på 3 kilometer, ifølge statlige CCTV..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 09:48

Kraftig eksplosjon i Kabul

Det fryktes at flere er såret eller drept i en kraftig eksplosjon i Afghanistans hovedstad Kabul. Det er også hørt skyting i byen..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 08:17

Kraftig eksplosjon i Kabul

En kraftig eksplosjon rammet Kabul i morgentimene torsdag. Røyk stiger opp fra området i nærheten av ambassadene i den afghanske hovedstaden..

NRK - 01 Jul 19 kl. 07:14

Kraftig eksplosjon i Kabul

Det meldes om en kraftig eksplosjon i Afghanistans hovedstad Kabul. Minst 15 personer er såret, opplyser en ambulansearbeider til nyhetsbyrået AP. Stedet der det eksploderte, ligger i sentrum like ved den amerikanske ambassaden..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 22:53

Meldinger om kraftig eksplosjon i København

Danske medier melder om en kraftig eksplosjon på Østerbro i København, men det er uklart hva som har skjedd..

Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 14:11

Kraftig eksplosjon på kinesisk gassanlegg

Kinesiske medier melder om en kraftig eksplosjon på et gassanlegg i Henan-provinsen..

Dagbladet - 12 Oct 19 kl. 08:28

Politijakt etter kraftig eksplosjon i Stockholm

Politiet leter etter en eller flere gjerningspersoner etter en kraftig eksplosjon i et boligbygg..

P4 - 01 Jul 19 kl. 07:14

Kraftig eksplosjon i Kabul

Det har vært en kraftig eksplosjon i Afghanistans hovedstad Kabul nå i morgentimene. Det er foreløpig uuvisst om noen er drept, men minst 15 personer er såret, opplyser en ambulansearbeider til nyhetsbyrået AP. Eksplosjonen skjedde like ved den amerikanske ambassaden.

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 07:10

Kraftig eksplosjon ved politistasjon i København

Politiet i København etterlyser en mann som er sett løpende fra stedet etter at en kraftig eksplosjon raserte fasaden på en politistasjon natt til lørdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Trump bekrefter Tyrkiareise

Donald Trump bekrefter i kveld at USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia i morgen. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

P4 - 3 timer siden

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

P4 - 6 timer siden

Flere vil ha Rotevatn

Stadig flere innad i Venstre går nå ut med ønske om å erstatte Trine Skei Grande med Sveinung Rotevantn som partileder. Unge Venstre var ført ut. Nå følge Venstrekvinnene etter, og også Liberale studenter- som er Venstres studentorganisasjon vil kaste Grande til fordel for Rotevatn, melder VG.

P4 - 6 timer siden

Leger Uten Grenser ut av Syria

Leger Uten Grenser evakuerer alle sine hjelpearbeidere ut av Nord-Syria, det melder de selv på Twitter i kveld. Der skriver de at det er med tungt hjerte de har tatt den vanskelige avgjørelsen om å suspendere aktivitetene og evakuere hjelpearbeiderne. – Det er den svært uforutsigbare og raskt skiftende situasjonen som har gjort det umulig for oss å levere helsetjenester og yte humanitær hjelp til mennesker i nød, skriver Leger Uten Grenser..

P4 - 5 timer siden

- Knapt EØS-flertall

Det ligger an til at et mindretall i redaksjonskomiteen på Fellesforbundets landsmøte vil melde Norge ut av EØS, mens et knapt flertall ønsker å utrede handlingsrommet innenfor avtalen. Det opplyser kilder til VG i kveld. Men de presiserer at utfallet av den endelige voteringen, som skal skje i morgen, fortsatt er helt åpent..

P4 - 5 timer siden

Kallmyr vil ha flyktning-telt

Justisminister Jøran Kallmyr vil hindre en ny flyktningstrøm til Norge ved å tilby telt istedet for hotell. Uttalelsen kommer få dager etter at Tyrkias president Erdogan truet med å åpne portene til Europa for 3,6 millioner syriske flyktninger. Kallmyr sier til NRK at i 2015 sendte flyktninger bilder til venner og sa at «her er det luksus, hit må dere komme».

P4 - 5 timer siden

Trekker seg fra forhandlinger

Norsk Bonde- og Småbrukarlag har trukket seg fra forhandlingene med staten om nedskalering av melkeproduksjonen. De er ikke fornøyd med tilbudet staten har gitt, melder Nationen. Nedskaleringen av melkeproduksjonen skjer etter at Verdens handelsorganisasjon gikk inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte av landbruksvarer.

P4 - 6 timer siden

Tyrkia ignorerer advarsler

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og advarsler fra flere andre land, og fortsetter kampene i Syria. En talsperson for den tyrkiske regjeringen sier ifølge nyhetsbyrået AFP nå i kveld at de vil fortsette sine militære operasjoner med eller uten støtte fra resten av verden. Ifølge AFP skal USAs utenriksminister Mike Pence dra til Tyrkia i løpet av det neste døgnet..

P4 - 7 timer siden

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten skal ha vært bevisst etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, skal ikke ha sett gutten før etter at han hadde parkert bilen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt