P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 23:52

P4 - 01 Jul 19 kl. 11:41

Kraftig eksplosjon på Kypros

En kraftig eksplosjon rammet et fjellområde nord på Kypros i natt.
Eksplosjonen kunne høres over omtrent hele Kypros.
Årsaken er uklar, men myndighetene mistenker at det var en drone som kan ha kommet fra Syria som krasjet.
Det er foreløpig ikke meldt om skadde personer..
Les mer på P4


Les mer om:
Kypros, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, eksplosjon, Kypros
Dagbladet - 07 Jun 19 kl. 16:11

- Kraftig eksplosjon i Sverige kobles til Bandidos

Over hundre boliger rammet etter kraftig eksplosjon i Linköping..

NRK - 14 Jan 20 kl. 19:48

Kraftig eksplosjon i spansk fabrikk

Minst fire personer er skadd etter en kraftig eksplosjon i en petrokjemisk fabrikk ved Tarragona, nordøst i Spania. Eksplosjonen på området til selskapet IQOXE førte til en kraftig brann. Folk i området oppfordres til å holde seg innendørs..

NRK - 27 Dec 19 kl. 21:24

Kraftig eksplosjon i Sverige

I Lund, sør i Sverige, har ein kraftig eksplosjon i eit hus for fleire familiar, skada to personar. Det skriv Aftonbladet. Ein vegg og ei inngangsdør blei blåste ut i eksplosjonen..

NRK - 19 Jul 19 kl. 13:56

Kraftig eksplosjon på gasskraftverk

Kinesiske medier melder om en kraftig eksplosjon på et gasskraftverk i Henan-provinsen. Eksplosjonen har knust vindusruter i en radius på 3 kilometer, ifølge statlige CCTV..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 08:17

Kraftig eksplosjon i Kabul

En kraftig eksplosjon rammet Kabul i morgentimene torsdag. Røyk stiger opp fra området i nærheten av ambassadene i den afghanske hovedstaden..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 09:48

Kraftig eksplosjon i Kabul

Det fryktes at flere er såret eller drept i en kraftig eksplosjon i Afghanistans hovedstad Kabul. Det er også hørt skyting i byen..

P4 - 14 Jan 20 kl. 20:07

Kraftig eksplosjon i kjemisk fabrikk

Minst fire personer er skadet etter en kraftig eksplosjon i en petrokjemisk fabrikk i Torragona-provinsen nordøst i Spania. Eksplosjonen førte til en kraftig brann melder lokale medier. Folk i området bes om å holde seg innendørs og lukke dører og vinduer.

P4 - 27 Dec 19 kl. 06:24

Kraftig eksplosjon i Sverige

Fire bygninger er skadet etter en kraftig eksplosjon i et villaomrmådet utenfor Helsingborg i Sverige. Det er ikke meldt om personskader. Ifølge Expressen er en bombegruppe på vei til stedet..

NRK - 01 Jul 19 kl. 07:14

Kraftig eksplosjon i Kabul

Det meldes om en kraftig eksplosjon i Afghanistans hovedstad Kabul. Minst 15 personer er såret, opplyser en ambulansearbeider til nyhetsbyrået AP. Stedet der det eksploderte, ligger i sentrum like ved den amerikanske ambassaden..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 22:53

Meldinger om kraftig eksplosjon i København

Danske medier melder om en kraftig eksplosjon på Østerbro i København, men det er uklart hva som har skjedd..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Politiet bruker sjelden våpen

Norsk politi bruker sjelden våpen. Det viser tall fra Politidirektoratet. I fjor hadde politiet i underkant av 10.

P4 - 1 time siden

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA. Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet. Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner.

P4 - 2 timer siden

-Kan komme nye skred

Eksperter fra NVE har nå gjort ferdig dagens undersøkelser i skredområdet i Alta. Åtte bygninger ble tatt av ett stort og flere små jordskred i ettermiddag. Regionsjef for NVE i region nord Knut Aune Hoseth sier det kan komme flere skred, og at de derfor har sikret et stort området rundt skredet.

P4 - 1 time siden

Hagens barn med anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold. I brevet som TV 2 har fått tilgang til, hevdes det blant annet at politiet har gitt seg ut for å være Tom Hagen og at de har kommunisert med motparten i strid med familiens ønsker. Politiet skal også ha avlyttet barnas telefoner mot deres vilje.

P4 - 2 timer siden

Forhandlingene om oljeskatt fortsetter torsdag

Partiene på Stortinget henter inn de parlamentariske lederne for å forsøke å finne en løsning i de vanskelige forhandlingene om oljeskatt. Partiene gikk fra hverandre i kveld uten å ha noen løsning på plass i saken. Planen er nå at de parlamentariske lederne skal møtes i morgen for å diskutere videre..

P4 - 2 timer siden

Bryter opp dermonstrasjon i Stockholm

Politiet i Stockholm måtte bryte opp en demonstrasjon til støtte for George Floyds død. Opp mot 1000 personer møtte opp, og det strider mot forbudet om å samles mer enn 50 personer på grunn av koronaviruset. Ifølge Aftonbladet skal flere ha trosset politiets oppfordringer om å bryte opp likevel, fordi de ville gjennomføre demonstrasjonen uansett..

P4 - 2 timer siden

Ap sikrer flertall for regjeringens iskant

Arbeiderpartiet går god for regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord. Det er klart etter et møte i Arbeiderpartiets stortingsgruppe i kveld, melder NTB. Regjeringen foreslo tidligere i år å flytte den såkalte iskanten til der det i snitt er is 15 prosent av dagene i april.

P4 - 3 timer siden

Person knivstukket i Skien

En person er knivstukket ved Gimsøy i Skien. Politiet søker nå etter gjerningspersonen som skal ha kjørt fra stedet i en bil. Den skadene får behandling på legevakt..

P4 - 3 timer siden

Tysk fange mistenkt i Madeleine-saken

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i forvinnengen til tre år gamle Madeleine McCann. Den tyske fangen skal ha vært i området med campingbil da den britiske jenta forsvant for 13 år siden, melder BBC. Årsaken til at mannen sitter i fengsel har ingenting med forsvinningen å gjøre..

P4 - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot stedatter

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett tiltalt for å ha begått flere seksuelle overgrep mot sin stedatter som da var 13 år gammel. Mannen er også tiltalt for å ha bestilt seksuelle overgrep mot barn på internett. Han skal i følge tiltalen ha chattet med personer på Filippinene og betalt dem for å begå overgrep mot barn under 14 år, melder NTB.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt