P4 > Nyheter

Fredag, 07 August, 19:43

P4 - 14 jan. 20 kl. 20:07

Kraftig eksplosjon i kjemisk fabrikk

Minst fire personer er skadet etter en kraftig eksplosjon i en petrokjemisk fabrikk i Torragona-provinsen nordøst i Spania.
Eksplosjonen førte til en kraftig brann melder lokale medier.
Folk i området bes om å holde seg innendørs og lukke dører og vinduer. Årsaken til eksplosjonen er ikke kjent..
Les mer på P4


Les mer om:
Torragona, Spania

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, eksplosjoni , kjemisk, fabrikk
Aftenposten - 14 jan. 20 kl. 20:47

Kraftig eksplosjon i kjemisk fabrikk i Spania

Minst én person har mistet livet og flere andre er skadd i en kraftig eksplosjon og påfølgende brann i en petrokjemisk fabrikk i havnebyen Tarragona i Spania..

NRK - 14 jan. 20 kl. 19:48

Kraftig eksplosjon i spansk fabrikk

Minst fire personer er skadd etter en kraftig eksplosjon i en petrokjemisk fabrikk ved Tarragona, nordøst i Spania. Eksplosjonen på området til selskapet IQOXE førte til en kraftig brann. Folk i området oppfordres til å holde seg innendørs..

NRK - 27 nov. 19 kl. 11:37

Eksplosjon i fabrikk i Texas

Det skal ha skjedd en eksplosjon ved en kjemisk fabrikk i Texa i USA. Folk har blitt evakuert fra et området på rundt en kilometer rundt fabrikken, opplyser myndigehtene. To personer skal ha blitt fraktet til sykehus, skriver New York Times..

P4 - 09 mai 20 kl. 23:41

Brann i fabrikk

Det brenner nå kraftig i en kjemisk fabrikk nord for Gøteborg. En gassledning har tatt fyr og det er eksplosjonsfare. Det er mye kraftig svart røyk i området og folk blir bedt om å holde seg inne og lukke vinduer og dører, skriver Aftonbladet.

NRK - 10 mai 20 kl. 07:14

Brann i kjemisk fabrikk

I Sverige melder brannvesenet at brannen i en kjemisk fabrikk i Stengungsund, nord for Göteborg, er slukket. Det kommer likevel til å være røykutvikling fra fabrikken utover dagen. Det er ikke meldt om skadde i brannen..

VG - 10 mai 20 kl. 00:23

Kraftig brann i kjemisk fabrikk i Sverige

Det brenner for fullt i Borealis kjemiske fabrikk i Stenungsund rundt fem mil nord for Gøteborg..

NRK - 14 jan. 20 kl. 19:48

Frykter lekkasje etter eksplosjon

Spanske myndigheter har sendt ut varsel om mulig kjemisk lekkasje etter en eksplosjon i en fabrikk i Tarragona i Catalonia i Spania. Eksplosjonen førte til at det begynte å brenne inne på industriområdet. Årsaken til eksplosjonen er ikke kjent..

NRK - 15 jan. 20 kl. 11:46

To døde etter brann i Spania

To personer er nå bekreftet døde etter en eksplosjon i en kjemisk fabrikk i Tarragona i Spania i går. Brannen er nå under kontroll. Situasjonen for én av de åtte skadde er kritisk etter eksplosjonen i den petrokjemiske fabrikken..

Dagbladet - 27 nov. 19 kl. 23:36

60 000 evakueres etter eksplosjoner i kjemisk fabrikk i Texas

Flere eksplosjoner har gått av på et kjemisk anlegg i Texas i USA onsdag. Tre personer er sendt til sykehus, og 60.000 beboere i fire byer blir nå evakuert..

Aftenposten - 28 nov. 19 kl. 00:00

60.000 evakueres etter eksplosjoner i kjemisk fabrikk i Texas

Flere eksplosjoner har gått av på et kjemisk anlegg i Texas i USA onsdag. Tre personer er sendt til sykehus, og 60.000 beboere i fire byer blir nå evakuert..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Over 250 kontaktes etter smitte

Over 250 gjester må nå i ti dagers karantene etter at en ansatt ved Hornemansgården i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Smittevernkontoret er i gang med å kontakte dem, opplyse Trondheim kommune. De aktuelle personene trenger ikke å teste seg, men oppfordres til å kontakte koronatelefonen hvis de opplever symptomer på viruset..

P4 - 45 minutter siden

Smitte ved Ila fengsel

En ansatt ved Ila fengsel har testet positivt for koronaviruset. Ytterligere én ansatt og to innsatte må nå i karantene, skriver Dagbladet. Strenge tiltak som ble innført i mars har gjort at fengselet til nå har unngått et smitteutbrudd innenfor murene..

P4 - 45 minutter siden

Fengslet i fire nye uker

En kvinne i 50-årene som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, er i Sør-Trøndelag tingrett varetektsfengslet i fire ny uker. Mannen skal ha blitt forgiftet med en plante fra hjemmet deres som inneholder nervegiften akonitin. Han var i våres innlagt flere ganger på St.

P4 - 1 time siden

Venter med åpning

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt nå på mandag. Det melder Bane Nor Det vil bli satt opp alternativ transport i uken som kommer..

P4 - 1 time siden

Tolv smittet på Yara-skip

Tolv besetningsmedlemmer om bord i et skip eid av Yara er nå smittet med korovuruset. Skipet er på vei til Finland hvor en lege skal undersøke én av de smittede, skriver Bergens Tidende. Yara ønsker ikke at skipet skal fortsette å seile med mannskap som har testet positivt og jobber nå med å finne en løsning..

P4 - 1 time siden

Krever kompensasjon

NHO Reiseliv krever nå at deres medlemmer blir kompensert etter at regjeringen i dag tok nye grep for å stoppe smitte av koronaviruset. Regjeringen forbyr nå alkoholservering etter midnatt over hele landet og øker ikke maksgrensen for arrangementer fra 200 til 500 deltakere fra 1. september.

P4 - 2 timer siden

Festdeltakere har reist til utlandet

Oslo kommune har ennå ikke klart å komme i kontakt med alle personene som deltok på privatfestene i Oslo forrige uke med koronasmitte. Så langt er 28 personer bekreftet smittet etter fire fester i Vestre Aker. Smitteteamet har så langt identifisert 190 nærkontakter til de smittede, men opplyser til VG at noen har dratt til utlandet..

P4 - 2 timer siden

Fly i alvorlig ulykke i India

Et passasjerfly med 191 passasjerer om bord har vært involvert i en alvorlig ulykke i India, melder lokale medier. Flyet som var på vei fra Dubai til Calicut tilhører Air India Express. Flyet skal ha krasjlandet og havnet utenfor rullebanen under landing.

P4 - 2 timer siden

- Fest med måte

Ta ansvar og fest med måte, det oppfordrer Oslopolitiet på det som blir den siste natten folk kan drikke alkohol etter midnatt på utestedene for nå. Politiet opplyser til NTB at de forventer mye folk, og de ber folk holde avstand til hverandre og ta smittevernrådene på alvor..

P4 - 3 timer siden

Omkom i trafikkulykke

En person omkom i trafikkulykken mellom en personbil og en lastebil på E39 i Vikanes i Vestland fylke i dag. Det opplyser politiet nå. Det er føreren av personbilen som omkom, mens lastebilsjåføren fikk lettere skader.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt