P4 > Nyheter

Tuesday, 21 January, 23:41

P4 - 14 Jan 20 kl. 20:07

Kraftig eksplosjon i kjemisk fabrikk

Minst fire personer er skadet etter en kraftig eksplosjon i en petrokjemisk fabrikk i Torragona-provinsen nordøst i Spania.
Eksplosjonen førte til en kraftig brann melder lokale medier.
Folk i området bes om å holde seg innendørs og lukke dører og vinduer. Årsaken til eksplosjonen er ikke kjent..
Les mer på P4


Les mer om:
Torragona, Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, eksplosjoni , kjemisk, fabrikk
Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 20:47

Kraftig eksplosjon i kjemisk fabrikk i Spania

Minst én person har mistet livet og flere andre er skadd i en kraftig eksplosjon og påfølgende brann i en petrokjemisk fabrikk i havnebyen Tarragona i Spania..

NRK - 14 Jan 20 kl. 19:48

Kraftig eksplosjon i spansk fabrikk

Minst fire personer er skadd etter en kraftig eksplosjon i en petrokjemisk fabrikk ved Tarragona, nordøst i Spania. Eksplosjonen på området til selskapet IQOXE førte til en kraftig brann. Folk i området oppfordres til å holde seg innendørs..

NRK - 27 Nov 19 kl. 11:37

Eksplosjon i fabrikk i Texas

Det skal ha skjedd en eksplosjon ved en kjemisk fabrikk i Texa i USA. Folk har blitt evakuert fra et området på rundt en kilometer rundt fabrikken, opplyser myndigehtene. To personer skal ha blitt fraktet til sykehus, skriver New York Times..

NRK - 14 Jan 20 kl. 19:48

Frykter lekkasje etter eksplosjon

Spanske myndigheter har sendt ut varsel om mulig kjemisk lekkasje etter en eksplosjon i en fabrikk i Tarragona i Catalonia i Spania. Eksplosjonen førte til at det begynte å brenne inne på industriområdet. Årsaken til eksplosjonen er ikke kjent..

NRK - 15 Jan 20 kl. 11:46

To døde etter brann i Spania

To personer er nå bekreftet døde etter en eksplosjon i en kjemisk fabrikk i Tarragona i Spania i går. Brannen er nå under kontroll. Situasjonen for én av de åtte skadde er kritisk etter eksplosjonen i den petrokjemiske fabrikken..

Dagbladet - 27 Nov 19 kl. 23:36

60 000 evakueres etter eksplosjoner i kjemisk fabrikk i Texas

Flere eksplosjoner har gått av på et kjemisk anlegg i Texas i USA onsdag. Tre personer er sendt til sykehus, og 60.000 beboere i fire byer blir nå evakuert..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 00:00

60.000 evakueres etter eksplosjoner i kjemisk fabrikk i Texas

Flere eksplosjoner har gått av på et kjemisk anlegg i Texas i USA onsdag. Tre personer er sendt til sykehus, og 60.000 beboere i fire byer blir nå evakuert..

NRK - 03 Dec 19 kl. 20:36

Mange døde i fabrikkeksplosjon

Minst 23 personer har omkommet i en kraftig eksplosjon i en fabrikk i Sudans hovedstad Khartoum. Over 130 personer ble skadd og er fraktet til lokale sykehus. Flere er alvorlig skadet og tallet på døde kan stige, opplyser myndighetene i landet..

NRK - 27 Dec 19 kl. 21:24

Kraftig eksplosjon i Sverige

I Lund, sør i Sverige, har ein kraftig eksplosjon i eit hus for fleire familiar, skada to personar. Det skriv Aftonbladet. Ein vegg og ei inngangsdør blei blåste ut i eksplosjonen..

P4 - 27 Dec 19 kl. 06:24

Kraftig eksplosjon i Sverige

Fire bygninger er skadet etter en kraftig eksplosjon i et villaomrmådet utenfor Helsingborg i Sverige. Det er ikke meldt om personskader. Ifølge Expressen er en bombegruppe på vei til stedet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Flertall vil avsette Trump

Et flertall i USA mener det er rett å avsette Donald Trump. Det viser en meningsmåling fra CNN. 51 prosent svarer at presidenten bør finnes skyldig i riksrettssaken som startet i Senatet i kveld, mens 41 prosent er imot.

P4 - 1 time siden

Omfattende trusler mot skoler og bedrifter

Politiet har startet full etterforsking etter at ti skoler og bedrifter er utsatt for terrortrusler. Truslene er fremsatt på Instagram og i chattekanaler, og skal stamme fra IP-adresser via servere i utlandet. Det er snakk om skoler og foretak i Vestfold, Drammens-områder og Hallingdal, melder TV2.

P4 - 1 time siden

Rekke bedrageriforsøk mot polakker

En rekke polske borgere i Norge er blitt utsatt for bedrageri den siste tid. Ofrene har blitt oppringt av personer som utgir seg for å være politi og som lures til å tro at de er i fare, og at de må gi fra seg verdisaker. Politiet sier til TV2 at det er snakk om betydelige verdier som er stjålet, og prøver nå å advare det polske miljøet i Norge mot svindelen..

P4 - 4 timer siden

Norge klar for semifinale

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-28 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

P4 - 2 timer siden

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet. Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen. Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.

P4 - 2 timer siden

Intensiverer kamp mot uforsikrede

Statens vegvesen går til kamp mot bilister som kjører uten pålagt forsikring. Ifølge NRK er 35.000 kjøretøy uten forsikring i Norge i dag, og etaten intensiverer nå kontroller for å luke bilistene ut.

P4 - 3 timer siden

Pelsdyrbønder kan få full erstatning

FrP kan være med å sikre at pelsdyrbønder får full erstatning. Det melder NRK. Partiet sier nå de vil støtte opposisjonen på Stortinget om å bedre kompensasjonsordningene når næringen skal avvikles innen 2025.

P4 - 3 timer siden

Flere veier stengt i uvær i Finnmark

Dårlig vær skaper problemer på veiene i Finnmark. Hele 16 veistrekninger er enten stengt eller kolonnekjørt på grunn av uvær, ras eller at det utføres opprydningsarbeid. Det er sendt ut gult farevarsel om kraftig snøfokk fort kyst- og fjordstrøkene i Vest-og Øst-Finnmark..

P4 - 4 timer siden

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på. Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid. Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.

P4 - 4 timer siden

Norge videre i EM etter å ha slått Island

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-27 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt