NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 14:21

NRK - 13 May 19 kl. 22:35

Kraftig børsfall i USA

Amerikanske børser hadde i dag sin verste dag på flere måneder,melder CNN. Dow Jones var ned 2,4 prosent ved stengetid, mens Nasdaq var ned hele 3,4 prosent. Årsaken er markedsuro etter at handelskonflikten mellom Kina og USA ble trappet opp i dag..
Les mer på NRK


Les mer om:
CNN, Jones, Nasdaq, Kina, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, børsfalli , USA
Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 22:03

Kraftig børsfall i USA og «VIXplosjon»

Ledende amerikanske børser er ned fredag, det samme er renter, mens VIX-indeksen legger kraftig på seg etter dagens hendelser.

P4 - 14 May 19 kl. 05:49

Børsfall i Asia

Det ble et nytt kraftig børsfall i Asia da børsene der åpnet i natt, norsk tid. Blant annet falt Nikkei-indeksen med 1,78 prosent. Børsfallet følger den kraftige nedgang på Wall Street i går, og er en følge av at Kina kunngjorde innføring av økt toll på amerikanske varer - som igjen var en følge av at USA økte tollen på flere kinesiske varer..

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 07:07

Kraftig børsfall i Asia

Hegnar.no - 26 Aug 19 kl. 06:39

Kraftig børsfall i Asia

Dagbladet - 03 Aug 19 kl. 07:15

Kraftig børsfall etter Trumps trusler mot Kina

Børser verden over falt kraftig fredag som følge av president Donald Trumps trusler om ytterligere straffetoll på kinesiske produkter..

Hegnar.no - 25 Mar 19 kl. 06:51

Børsene raser i Tokyo

Asiatiske børser starter uken med kraftig børsfall..

NRK - 03 Aug 19 kl. 01:10

Kraftig børsfall verden over

Børser verden over falt kraftig fredag som følge av president Donald Trumps trusler om ytterligere straffetoll på kinesiske produkter, melder nyhetsbyrået AP. Alle tre indekser på New York-børsene falt til sitt laveste nivå siden juni..

Hegnar.no - 08 Mar 19 kl. 07:08

Et lite Kina-sjokk utløser kraftig børsfall

- Markedet er helt klart skuffet..

Hegnar.no - 17 Jan 19 kl. 17:22

- Om du ikke allerede har gjort det, kjøp disse to aksjene

Kepler Cheuvreux mener det er på høy tid å kjøpe aksjer i Avance Gas og BW LPG etter et kraftig børsfall. .

P4 - 06 May 19 kl. 05:52

Kraftig børsfall i Asia

De asiatiske børsene har falt kraftig som følge av økt frykt for en handelskrig mellom USA og Kina. I Kina har den toneangivende Shanghai Composite-indeksen gått ned med hele 5,1 prosent. Hongkongs Hang Seng-indeks har sunket 3,7 prosent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Eidsberg skole friskmeldt

Berørte deler av Eidsberg ungdomsskole er luftet ut og elever og ansatte kan gå tilbake til skolehverdagen, melder politiet. Politiet legger til grunn av det er en CS-gass som har blitt spredd via ventilasjonsanlegget, og etterforsker videre..

NRK - 1 time siden

Rundspørring i nabolaget

Politiet er i gang med rundspørring i området der en kvinne (80) torsdag ble overfalt i sitt eget hjem, skriver Agderposten. En mann i 30-årsalderen er etterlyst etter innbruddet. Den eldre kvinnen kjempet imot og ble ikke skadet under hendelsen..

NRK - 45 minutter siden

Tiltalt for drapsforsøk

Påtalemyndigheten mener 37-åringen ville drepe da han 23. april stakk en mann i 20-årene i brystet med kniv utenfor et hus i Odda. Offeret ble påført et dypt stikk som punkterte ene lungen hans.

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Hongkong

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjon på skole

Nødetater er på stedet etter meldinger om eksplosjon på en skole i Helsingborg, skriver Expressen. Den svenske bombegruppen er på vei til skolen for å undersøke stedet..

NRK - 1 time siden

Harstadmann dømt for drap

Agder lagmannsrett har dømt en 54-årig mann fra Harstad til 19 års fengsel for å ha drept eks-kona på Notodden og for å ha forlatt datteren på ett år i hjelpeløs tilstand. Dette er samme resultat som i tingretten. Han må også betale erstatning..

NRK - 1 time siden

Ble tilbudt helsehjelp

Mannen som er siktet for å ha drept en 51 år gammel kvinne i Florø, ble samme dag kontaktet av helsevesenet og tilbudt helsehjelp, melder Bergens Tidende. Kommuneoverlegen i Flora sier til avisen at helsevesenet har gjort det de skulle..

NRK - 1 time siden

Vurderer å utsette lokalvalgene

Hongkong vurderer å utsette lokalvalgene som etter planen skal bli avholdt lørdag. Bakgrunnen er de omfattende opptøyene i byen..

NRK - 1 time siden

Flere elever fikk pustebesvær

Opp mot 200 elever utsatt for svie i øynene og pustebesvær ved Eidsberg ungdomsskole.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt