NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 23:24

NRK - 13 May 19 kl. 22:35

Kraftig børsfall i USA

Amerikanske børser hadde i dag sin verste dag på flere måneder,melder CNN. Dow Jones var ned 2,4 prosent ved stengetid, mens Nasdaq var ned hele 3,4 prosent. Årsaken er markedsuro etter at handelskonflikten mellom Kina og USA ble trappet opp i dag..
Les mer på NRK


Les mer om:
CNN, Jones, Nasdaq, Kina, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, børsfalli , USA
Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 22:03

Kraftig børsfall i USA og «VIXplosjon»

Ledende amerikanske børser er ned fredag, det samme er renter, mens VIX-indeksen legger kraftig på seg etter dagens hendelser.

NRK - 26 Feb 20 kl. 10:55

Kraftig børsfall i Europa

Virusfrykten utløste nye, kraftige børsfall i Europa onsdag formiddag. Børsene både i Frankfurt og Oslo falt over 2 prosent. Ved 10.

P4 - 14 May 19 kl. 05:49

Børsfall i Asia

Det ble et nytt kraftig børsfall i Asia da børsene der åpnet i natt, norsk tid. Blant annet falt Nikkei-indeksen med 1,78 prosent. Børsfallet følger den kraftige nedgang på Wall Street i går, og er en følge av at Kina kunngjorde innføring av økt toll på amerikanske varer - som igjen var en følge av at USA økte tollen på flere kinesiske varer..

Hegnar.no - 26 Aug 19 kl. 06:39

Kraftig børsfall i Asia

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 07:07

Kraftig børsfall i Asia

Dagbladet - 03 Aug 19 kl. 07:15

Kraftig børsfall etter Trumps trusler mot Kina

Børser verden over falt kraftig fredag som følge av president Donald Trumps trusler om ytterligere straffetoll på kinesiske produkter..

Hegnar.no - 25 Mar 19 kl. 06:51

Børsene raser i Tokyo

Asiatiske børser starter uken med kraftig børsfall..

NRK - 03 Aug 19 kl. 01:10

Kraftig børsfall verden over

Børser verden over falt kraftig fredag som følge av president Donald Trumps trusler om ytterligere straffetoll på kinesiske produkter, melder nyhetsbyrået AP. Alle tre indekser på New York-børsene falt til sitt laveste nivå siden juni..

Hegnar.no - 08 Mar 19 kl. 07:08

Et lite Kina-sjokk utløser kraftig børsfall

- Markedet er helt klart skuffet..

Hegnar.no - 17 Jan 19 kl. 17:22

- Om du ikke allerede har gjort det, kjøp disse to aksjene

Kepler Cheuvreux mener det er på høy tid å kjøpe aksjer i Avance Gas og BW LPG etter et kraftig børsfall. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Øyenvitne om Floyds siste minutter

Charles Macmillan som så da George Floyd ble arrestert og lagt i bakken av politiet i Minneapolis, forteller at det tok flere minutter før politifolkene sjekket Floyds puls etter at han lå urørlig.– De forsøkte ikke å redde ham, sier MacMillan..

NRK - 6 timer siden

Brudd på smittevernreglene

At flere hundre demonstranter har samlet seg i Oslo, Kristiansand og andre steder i Norge i kveld er brudd på smittevernreglene. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Regelen er at kun 50 personer kan være samlet på et sted..

NRK - 15 minutter siden

Børsoppgang i USA

Oppgang preget børsene i New York etter at overraskende gode arbeidsledighetstall ble presentert. Dow Jones steg 3,2 prosent, S&P 500-indeksen steg 2,6 prosent, mens teknologiindeksen Nasdaq steg 2 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Trump jubler over ledighetstall

Arbeidsløsheten i USA i mai var på 13,3 prosent, en nedgang fra 14,7 i april. Tallene kom svært overraskende på de fleste økonomer, som hadde spådd oppgang. President Donald Trump jubler over tallene..

NRK - 14 timer siden

Delte demonstrant-kritisk brev

President Donald Trump har delt et brev på Twitter der demonstrantene som ble jaget bort fra en park ved Det hvite hus tidligere i uka, blir omtalt som terrorister. Brevet er ifølge CNN skrevet av John Dowd, en advokat som har jobbet for Trump..

NRK - 2 timer siden

Bobilbrann ved E18

En bobil begynte å brenne på Ramsum ved E18 i Sandefjord fredag kveld. Brannvesenet har nå kontroll, men det er stor røykutvikling på stedet..

NRK - 1 time siden

Store mengder fisk ødelagt

I Lindesnes har noen kuttet strømmen til en parkert frysebil. Bilen er lastet med fisk. – Fisk for store verdier er ødelagt, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Ber folk merke båtane sine

Hovudredningssentralen i Sør-Norge ber alle båteigarar om å merke småbåtar, kajakkar og kanoar med namn og mobilnummer i sommar. Dette gjer det lettare å spore opp eigaren og kan i nokre tilfelle avverje ein redningsaksjon, skriv HRS..

NRK - 1 time siden

Kan ha funnet spor etter Maja

Høsten 2018 forsvant Maja Herner (25) sporløst fra Ørsta på Sunnmøre. I kveld har politiet fått melding om at en person har funnet av en sko med beinrester. Skoen skal være lik de Herner hadde på da hun forsvant, opplyser påtaleansvarlig til TV2..

NRK - 1 time siden

Tar selvkritikk etter rasismeutsagn

Statsminister Erna Solberg tar selvkritikk etter et VG-intervju der hun sa at politiet har slått hardere ned på minoritetsbefolkningen enn andre i USA fordi de også har vært involvert i mer kriminalitet. Hun nevnte ikke rasisme. Nå beklager Solberg..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt