P4 > Nyheter

Monday, 24 June, 21:44

P4 - 23 May 19 kl. 17:24

Kraftig børsfall i Oslo

Det ble en dårlig dag på Oslo børs i dag.
Handelsuroen har senket aksjemarkeder over hele verden det siste døgnet, og Oslo Børs var ikke et unntak og hovedindeksen endte ned 2,21 prosent.
Equinor endte ned 5,4 prosent. Også Aker BP falt med hele 7,3 prosent.
I morgentimene falt børsene i Asia, og i løpet av dagen har Europa og USA slått følge..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Oslo Børs, Aker BP, Asia, Europa, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, børsfalli , Oslo
P4 - 14 May 19 kl. 05:49

Børsfall i Asia

Det ble et nytt kraftig børsfall i Asia da børsene der åpnet i natt, norsk tid. Blant annet falt Nikkei-indeksen med 1,78 prosent. Børsfallet følger den kraftige nedgang på Wall Street i går, og er en følge av at Kina kunngjorde innføring av økt toll på amerikanske varer - som igjen var en følge av at USA økte tollen på flere kinesiske varer..

E24 - 23 May 19 kl. 16:31

Kraftig børsfall i Oslo: Equinor endte ned 5,41 prosent til laveste kurs på 15 måneder etter ras i oljeprisen

Handelsuroen har senket aksjemarkeder over hele verden det siste døgnet, og Oslo Børs var ikke et unntak. Likevel er det lyspunkter, blant annet i lakseaksjene..

Hegnar.no - 25 Mar 19 kl. 06:51

Børsene raser i Tokyo

Asiatiske børser starter uken med kraftig børsfall..

Hegnar.no - 08 Mar 19 kl. 07:08

Et lite Kina-sjokk utløser kraftig børsfall

- Markedet er helt klart skuffet..

Hegnar.no - 17 Jan 19 kl. 17:22

- Om du ikke allerede har gjort det, kjøp disse to aksjene

Kepler Cheuvreux mener det er på høy tid å kjøpe aksjer i Avance Gas og BW LPG etter et kraftig børsfall. .

Hegnar.no - 22 Mar 19 kl. 12:29

Bredt børsfall i Oslo

Stemningen surner..

E24 - 18 Feb 19 kl. 11:55

Hermanrud bekymret for svake selskapsresultater: – Det går veldig mye dårligere nå

Sjefstrateg Peter Hermanruds tall viser 15 prosent resultatfall på Oslo Børs. Svekkelse i verdensøkonomien og lavere inntjening gjør at han frykter kraftig børsfall..

P4 - 06 May 19 kl. 05:52

Kraftig børsfall i Asia

De asiatiske børsene har falt kraftig som følge av økt frykt for en handelskrig mellom USA og Kina. I Kina har den toneangivende Shanghai Composite-indeksen gått ned med hele 5,1 prosent. Hongkongs Hang Seng-indeks har sunket 3,7 prosent.

NRK - 13 May 19 kl. 22:35

Kraftig børsfall i USA

Amerikanske børser hadde i dag sin verste dag på flere måneder,melder CNN. Dow Jones var ned 2,4 prosent ved stengetid, mens Nasdaq var ned hele 3,4 prosent. Årsaken er markedsuro etter at handelskonflikten mellom Kina og USA ble trappet opp i dag..

NRK - 16 May 19 kl. 16:34

Kraftig brann i Oslo sentrum

Det brenner kraftig i taket på en leilighetsbygning i Oslo sentrum, melder politiet. Det er fare for at brannen kan spre seg..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Vet ikke om smittekilden blir funnet

Det er usikkert om smittekilden som førte til en epidemi i Askøy blir funnet. Det opplyste varaordfører Bård Espelid på et folkemøte på Askøy i kveld. Kommunen har gjort undersøkelser av avføring som er funnet i nærheten av vannbassenget der de mistenker smitten oppsto, men disse har ikke inneholdt spor av campylobakter som førte til at folk ble syke.

P4 - 45 minutter siden

Partiene bevilger penger til seg selv

Partigruppene på Stortinget bevilger penger til seg selv som de slipper å betale tilbake om de ikke bruker opp alt i løpet av året. Gjennom gruppetilskudd, representanttilskudd og opposisjonstilskudd fikk de ni stortingsgruppene til sammen 188 millioner kroner i fjor, melder VG. Partiene har nå nesten 200 millioner kroner til sammen i oppsparte midler..

P4 - 1 time siden

Italienerne mer positive til OL

Det italienske folket er mer positive til å arrangere OL i hjemlandet enn de svenske. IOC sin evalueringsrapport viser at 83 prosent av italienerne er positive til dette, mot 55 prosent av svenskene. Men det har ikke stoppet søta bror fra å være skuffet over at de i kveld mistet vinter-OL 2026 til Italia.

P4 - 1 time siden

USA videre til kvartfinale

USA tok seg videre til kvartfinalen i fotball-VM da de slo Spania 2-1 i kveld. De amerikanske kvinnene skal møte vertsnasjonen Frankrike i kvartfinalen. Sverige sin åttedelsfinale mot Canada startet nå klokken 21.

P4 - 1 time siden

70 beboere evakuert i forbindelse med brann

70 beboere evakuerte seg selv da det begynte å brenne i en leilighet i en blokk i Sofienberggata i Oslo i kveld. Det er ikke kjent om personen som var i leiligheten der brannen startet ble skadet. Brannvesenet har slukket brannen..

P4 - 1 time siden

Må koke vann i en måned til

Innbyggerne i Askøy må koke drikkevannet i minst fire til fem uker til. Det kom fram på et folkemøte i kommunen i kveld. Kommunen anslår at så mange som 2000 innbyggere har blitt syke med tarminfeksjoner av vannet.

P4 - 2 timer siden

Intercity dyrere enn planlagt

Utbyggingen av jernbanen på Østlandet kommer til å bli dyrere enn planlagt. Bane Nor varsler kostnandssprekk for to intercity-prosjekter. Strekningen ved Eidsvoll som skulle koste 6,7 milliarder kroner kommer til å bli en milliard dyrere, skriver Byggindustrien.

P4 - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte anbudskonkurransen om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Det ble danske Ørsted som vant og får bygge vindpark med en kapasitet på 1100 megawatt i et havområde utenfor delstaten New Jersey, skriver Teknisk ukeblad. Equinor er fortsatt med i konrkurranse om å bygge ut en park utenfor New York..

P4 - 4 timer siden

Forsinkelser etter togstans

Alle passasjerene evakueres etter at et fullt tog fikk tekniske problemer og stanset mellom Alna og Nyland stasjon i ettermiddag. Det ble for varmt for passasjerene å vente i toget, opplyser Vy til VG. Toget sperrer sporet det står på.

P4 - 3 timer siden

Mangler kvinnelige listetopper

I 34 av landets kommuner er det ingen kvinnelige listetopper til høstens valg. Det viser en gjennomgang NRK har gjort. I Karmøy stiller 12 partier til valg, og alle har menn øverst på listen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt