P4 > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:37

P4 - 23 May 19 kl. 17:24

Kraftig børsfall i Oslo

Det ble en dårlig dag på Oslo børs i dag.
Handelsuroen har senket aksjemarkeder over hele verden det siste døgnet, og Oslo Børs var ikke et unntak og hovedindeksen endte ned 2,21 prosent.
Equinor endte ned 5,4 prosent. Også Aker BP falt med hele 7,3 prosent.
I morgentimene falt børsene i Asia, og i løpet av dagen har Europa og USA slått følge..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Oslo Børs, Aker BP, Asia, Europa, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, børsfalli , Oslo
Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 22:03

Kraftig børsfall i USA og «VIXplosjon»

Ledende amerikanske børser er ned fredag, det samme er renter, mens VIX-indeksen legger kraftig på seg etter dagens hendelser.

P4 - 14 May 19 kl. 05:49

Børsfall i Asia

Det ble et nytt kraftig børsfall i Asia da børsene der åpnet i natt, norsk tid. Blant annet falt Nikkei-indeksen med 1,78 prosent. Børsfallet følger den kraftige nedgang på Wall Street i går, og er en følge av at Kina kunngjorde innføring av økt toll på amerikanske varer - som igjen var en følge av at USA økte tollen på flere kinesiske varer..

Hegnar.no - 26 Aug 19 kl. 06:39

Kraftig børsfall i Asia

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 07:07

Kraftig børsfall i Asia

Dagbladet - 03 Aug 19 kl. 07:15

Kraftig børsfall etter Trumps trusler mot Kina

Børser verden over falt kraftig fredag som følge av president Donald Trumps trusler om ytterligere straffetoll på kinesiske produkter..

E24 - 23 May 19 kl. 16:31

Kraftig børsfall i Oslo: Equinor endte ned 5,41 prosent til laveste kurs på 15 måneder etter ras i oljeprisen

Handelsuroen har senket aksjemarkeder over hele verden det siste døgnet, og Oslo Børs var ikke et unntak. Likevel er det lyspunkter, blant annet i lakseaksjene..

Hegnar.no - 25 Mar 19 kl. 06:51

Børsene raser i Tokyo

Asiatiske børser starter uken med kraftig børsfall..

NRK - 03 Aug 19 kl. 01:10

Kraftig børsfall verden over

Børser verden over falt kraftig fredag som følge av president Donald Trumps trusler om ytterligere straffetoll på kinesiske produkter, melder nyhetsbyrået AP. Alle tre indekser på New York-børsene falt til sitt laveste nivå siden juni..

Hegnar.no - 08 Mar 19 kl. 07:08

Et lite Kina-sjokk utløser kraftig børsfall

- Markedet er helt klart skuffet..

Hegnar.no - 17 Jan 19 kl. 17:22

- Om du ikke allerede har gjort det, kjøp disse to aksjene

Kepler Cheuvreux mener det er på høy tid å kjøpe aksjer i Avance Gas og BW LPG etter et kraftig børsfall. .

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Seilbåt i problemer i Boknafjorden

En seilbåt med to personer om bord begynte å ta inn vann og var på vei til å synke i Boknafjorden i Rogaland i kveld. Politi- og ambulansebåt rykket ut til havaristen, og reddet dem ut av båten. De fremstår uskadet, men er oppskaket, ifølge politiet.

P4 - 1 time siden

- Konkurs vil trolig ikke ramme nordmenn

Nordmenn på ferie vil trolig ikke rammes dersom den store reiseoperatøren Thomas Cook går konkurs. Det opplyser den norske reiseoperatøren Ving, som er eid av Thomas Cook. Ving sier til Dagbladet deres kunder skal være trygge gjennom dem og at alle pakkereiser er beskyttet gjennom Reisegarantifondet.

P4 - 2 timer siden

Bekrefter at Biden var tema i telefonsamtale

Joe Biden og hans sønn ble tatt opp i telefonsamtalen med Ukrainas president i juli. Det innrømmer nå president Donald Trump, skriver New York Times. Trump sier derimot at han kun sa at han ikke ville at Biden og hans sønn skulle bidra til mer korrupsjon i landet.

P4 - 2 timer siden

Utlyste ulovlige lederstillinger

Vest politidistrikt har flere ganger stilt urimelige og feilaktige krav ved utlysning av lederstillinger. Det går frem i en rapport utarbeidet av Advokatfirmaet Kluge etter at fagforbundet Akademikerne i fjor leverte et varsel til Justisdepartementet. I rapporten slår advokatfirmaet fast at ledelsen har stilt uriktige krav til utdanning i fem tilfeller, og brutt loven om særaldersgrense ved syv tilfeller.

P4 - 2 timer siden

Tatt for fyllekjøring to dager på rad

En mann i 30-årene har i helgen blitt tatt for promillekjøring to ganger. Mannen kjørte først inn i en lyktestole på Askøy utenfor Bergen i går kveld. Da politiet stoppet mannen blåste han rødt under en promilletest.

P4 - 3 timer siden

Vurderer å undersøke spillapplikasjon

Lotteri- og stiftelsestilsynet vurderer å starte undersøkelser av den populære spillapplikasjonen Primetime. Ifølge E24 skal spillselskapet Betsson flere ganger figurert som sponsor i appen der man deltar i direktesendte quizkonkurranser. I Norge er det ulovlig å markedsføre for pengespill i Norge.

P4 - Igår: 11:27

Mann til sykehus etter fall

En 69 år gammel mann er skadd etter en arbeidsulykke i et steinbrudd i Sokndal i formiddag. Mannen skal ha falt omtrent to meter, og er fraktet til sykehus med luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent, men vedkommende er ved bevissthet..

P4 - 4 timer siden

– Menneskelige feil kan ha spilt inn i Kielland-ulykken

- Menneskelig feil kan ha vært medvirkende til Alexander Kielland-ulykken. Det hevder journalist Tommas Torgersen Skretting, som står bak en ny bok om ulykken som kostet 123 mennesker livet. I boken anydes det at det skjedde flere feil under flyttingen av plattformen på ulykkesdagen, deriblant at ankervaierne var for stramme Granskningskommisjonen har tidligere slått fast at flyttingen gikk etter planen, og at ulykken skyldes konstruksjonsfeil..

P4 - 4 timer siden

Fotgjenger påkjørt av bil

En fotgjenger er påkjørt av en bil i Lyngdal i Agder. Politiet opplyser at fotgjengeren ble slengt flere meter gjennom lufta, og har trolig pådratt seg bruddskader. Den skadde er ved bevissthet, men på vei til sykehus.

P4 - 4 timer siden

Israel ikke nærmere en regjeringsløsning

Israel er ikke nærmere en regjeringsløsning etter valget tirsdag der det nærmest ble dødt løp mellom blokkene. Statsminister Benjamin Netanyahu har foreslått en samlingsregjering med opposisjonsleder Benny Gantz, noe han har avvist. Også det nasjonalistiske og sekulære Israel for er vårt hjem, som gjorde et brakvalg, støtter hverken Netanyahu eller Gantz..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt