NRK > Nyheter

Søndag, 29 November, 02:28

NRK - 09 okt. 20 kl. 21:27

Kraftig auke i forbruket

Forbruket av egg har gått kraftig opp i koronaåret 2020. Norsk Fjørfelag jublar, og meir tid på kjøkkenet kan vere forklaringa..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fjørfelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, aukei , forbruket
NRK - 09 okt. 20 kl. 21:27

Kraftig auke i eggforbruket

Forbruket av egg har gått kraftig opp i koronaåret 2020. Norsk Fjørfelag jublar, og meir tid på kjøkkenet kan vere forklaringa..

P4 - 28 okt. 20 kl. 06:59

Forbruket av rødt kjøtt stuper

Vi spiser stadig mindre kjøtt. I fjor spiste hver person 51,6 kilo kjøtt og det er det laveste tallet siden 2006. Det viser tall fra Norsk institutt for bioøkonomi.

NRK - 26 okt. 20 kl. 18:19

Julemarknad i Nürnberg avlyst

Den tyske byen Nürnberg avlyser den tradisjonsrike julemarknaden sin grunna ein kraftig auke i talet på koronatilfelle, melder AFP. Dei følger dermed fleire andre tyske byar som har avlyst marknaden sin i år, blant dei Berlin, Düsseldorf og Köln..

NRK - 25 nov. 20 kl. 13:06

Bulgaria stenger ned på nytt

Etter ei kraftig auke i smittespreiinga dei siste vekene, stenger bulgarske styresmakter ned landet på nytt, melder AFP. Restaurantar, skular og barnehagar, så vel som treningssenter, kjøpesenter og kasino, vil bli stengde fram til 21. desember..

P4 - 08 okt. 20 kl. 08:22

Tror på forbruksfest

Flere tror nordmenn kommer til å bruke rekordmye penger til neste år. Finansdepartementet spår at det private forbruket vil øke med 7,8 prosent sammenlignet med i år, noe som tilsvarer at hver familie i snitt vil bruke rundt 50 000 kroner mer enn i år. Også SSB og Norges Bank har nesten like anslag.

P4 - 12 okt. 20 kl. 13:26

- Skulle aldri kuttet i melkeproduksjonen

- Norge skulle aldri kuttet i melkeproduksjonen. Det sier Hilde Mellum i Norsk Bonde- og Småbrukarlag. 400 melkebønder har de siste to årene blitt betalt for å slutte på grunn av overproduksjon.

P4 - 30 okt. 20 kl. 08:09

Frykter høyere strømregning

Boligeiere frykter høyere strømregning, og at strømsparing ikke vil lønne seg. Norge skal elektrifiseres for å kutte klimautslipp, det krever mer effektiv bruk av nettet. NVE har derfor foreslått å flytte folks bruk av strøm til tider på døgnet da forbruket er lavt.

NRK - 31 okt. 20 kl. 17:41

Briter trøstespiser mer sjokolade

Koronapandemien har ført til at folk i Storbritannia kjøper og spiser mer sjokolade. Selv om britene bare har brukt tre prosent mer penger på sjokolade i år enn i fjor, dreier forbruket seg tydelig mot større og billigere plater, melder the Guardian..

NRK - 12 nov. 20 kl. 15:50

Ber kommunene kjøpe mer munnbind

Helsedirektoratet ber kommunene kjøpe inn mer munnbind. Bakgrunnen er at forbruket går opp når det innføres bruk av munnbind i flere situasjoner i helsetjenesten. Lang leveringstid bidrar også til at Helsedirektoratet ber kommunene ha nok på lager..

NRK - 05 okt. 20 kl. 18:00

39 smitta i Hyllestad og Lavik

39 av dei tilsette på Havyard i Leirvik har testa positivt for korona. Det er ein auke på tre frå i går. 35 av desse bur i Hyllestad, dei fire andre i Lavik i Høyanger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nok et brudd på smittevern

Politiet i Vest har fått flere meldinger om feststøy. I Øygarden ble en fest avsluttet og politiet fant flere deltagere som hadde gjemt seg. Sak opprettes..

NRK - 45 minutter siden

13 festdeltagere anmeldt i Oslo

Etter meldinger om feststøy har politiet avsluttet en fest ved Holbergs plass i Oslo. 13 personer var samlet på festen og samtlige blir anmeldt for brudd på smittevernloven..

NRK - 45 minutter siden

Avviser søksmål i Pennsylvania

Den høyeste rettsinstansen i Pennsylvania avviste lørdag et søksmål fra republikanere angående poststemmer, melder AP..

NRK - 1 time siden

Canada forbyr eksport av legemidler

Tiltaket er et svar på USAs plan om å tilby amerikanerne billigere legemidler ved å importere fra Canada. Derfor innfører Canada forbud mot eksport av visse typer legemidler som det enten er eller snart kan bli mangel på i landet..

NRK - 1 time siden

Brudd på koronatiltak i Bergen

Ni personer har brutt lokale koronaregler i Loddefjord i Bergen. Politiet fikk meldinger om feststøy og dro for å avslutte festen. Forholdet blir anmeldt..

NRK - 2 timer siden

355 nye koronasmittede lørdag

Det var ved midnatt registrert 35.546 koronasmittede i Norge. 28.

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjoner mot koronatiltak

I London er mer enn 150 personer arrestert etter demonstrasjoner mot korona-nedstenging. Lokale myndigheter skriver på Twitter at flere har brutt koronaregler under demonstrasjonene..

NRK - 2 timer siden

Nye EU-regler for klima

EUs nye klimaregler vil ikke definere havvind og strøm fra land til oljeplattformer som bærekraftig, mener bærekraftsledere. EU har laget et system med kriterier for å unngå grønnvasking. Systemet kalles EUs taksonomi for bærekraftige aktiviteter..

NRK - 3 timer siden

P3-prisen gikk til Gabrielle

Da Gabrielle gikk på scenen trodde hun at hun skulle dele ut årets P3-pris, men til hennes overraskelse ble hun kåret til vinneren. Statsminister Erna Solberg og kulturminister Abid Raja gratulerte bergenseren med seieren..

NRK - 3 timer siden

Kvinne uskadd etter bilulykke

Et ektepar i 70-årene ble fraktet til sykehus etter at bilen deres havnet i elva i Bardu. De ble reddet ut av dykkere. Kvinnen er uskadd og mannens tilstand er stabil, melder Universitetssykehuset i Nord-Norge..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt