NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 08:48

NRK - 09 okt. 20 kl. 21:27

Kraftig auke i forbruket

Forbruket av egg har gått kraftig opp i koronaåret 2020. Norsk Fjørfelag jublar, og meir tid på kjøkkenet kan vere forklaringa..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fjørfelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, aukei , forbruket
NRK - 08 mars 21 kl. 06:57

Fleirtal trur smitten vil auke

Eit fleirtal i befolkninga trur at koronasmitten kjem til å auke framover, samstundes med at regjeringa varslar nye innstrammingar frå i morgon. Norsk koronamonitor frå Opinion melder at 53 prosent trur talet på nye smittetilfelle kjem til å auke..

NRK - 04 april 21 kl. 18:23

Auke i sjølvmordstelefonar

Kirkens SOS har svart 2391 innringarar mellom palmesundag og påskeaftan. 25 prosent av samtalane handla om sjølvmord, ein auke frå 21 prosent året før. Også i fjor var det ein auke i slike telefonar i påsken.

NRK - 20 mai 21 kl. 17:33

Slår alarm om Mjøsa

Ein ny rapport frå Miljødirektoratet viser at utsleppa av fosfor til Mjøsa kan auke og sprenge grensa for det innsjøen toler. Direktoratet skriv at tilstanden i innsjøen har blitt forverra dei siste åra. Dei viser til at det har vore ein auke i talet på husdyr fleire stader rundt Mjøsa.

NRK - 09 okt. 20 kl. 21:27

Kraftig auke i eggforbruket

Forbruket av egg har gått kraftig opp i koronaåret 2020. Norsk Fjørfelag jublar, og meir tid på kjøkkenet kan vere forklaringa..

NRK - 08 feb. 21 kl. 18:30

Kraftig auke i dødsfall i Russland

I Russland vart det i fjor registrert over 323.000 fleire dødsfall enn året før. Årsaka var koronapandemien.

NRK - 23 mars 21 kl. 04:35

MDG-Lan vil auke bompengar

Oslo MDGs toppkandidat til Stortinget, Lan Marie Berg, vil auke bompengane kraftig. Forslaget skal opp på landsmøte denne våren. – Bompengane må opp dersom vi skal kutte klimagassutsleppa raskt nok, seier ho til Aftenposten..

NRK - 07 april 21 kl. 09:11

Auke i spørsmål frå born og unge

Spørjetenesta UNG.no fekk ein kraftig auke i spørsmål frå born og unge i koronaåret. I 2020 svarte fagpersonar på 75.

P4 - 28 okt. 20 kl. 06:59

Forbruket av rødt kjøtt stuper

Vi spiser stadig mindre kjøtt. I fjor spiste hver person 51,6 kilo kjøtt og det er det laveste tallet siden 2006. Det viser tall fra Norsk institutt for bioøkonomi.

NRK - 13 jan. 21 kl. 10:37

Auke i smitte med ukjent smitteveg

Talet på folk som er koronasmitta utan at dei veit kvar dei har blitt smitta, aukar, viser tal frå vekerapporten til Oslo kommune. Dei to siste vekene er det registrert 352 smittetilfelle i Oslo med ukjent smittestad. Det er og stor auke i talet på dei som er blitt smitta i private heimar.

NRK - 12 feb. 21 kl. 09:39

Liten auke i talet på moskus

Det vart registrert 227 under årets vinteroppteljing av moskus på Dovre, ifylgje Statens naturoppsyn. Det er ein auke frå vinteren i fjor, då det vart funne 212 dyr..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tiltalt for voldtekt av stedatter

En mann i 50-årene er tiltalt for å ha voldtatt stedatteren sin ved flere anledninger fra hun var seks til 13 år gammel. Voldtektene skal ha funnet sted mellom 2013 og 2020..

NRK - 15 minutter siden

Få vaksinerte dør av korona

Av de over 18 000 menneskene som døde av koronaviruset i USA i mai, var kun 150 fullvaksinert. Det tilsvarer 0,8 prosent. Det viser data fra USAs smittevernbyrå Centers for Disease Control and Prevention (CDC) som nyhetsbyrået AP har analysert..

NRK - 15 minutter siden

20 soldater smittet i Tromsø

Så langt er 20 soldater ved tre militærleirer i Indre Troms bekreftet smittet i smitteutbruddet i Tromsø. Ni av de vernepliktige fikk påvist smitte torsdag. Samtlige stammer fra smitteutbruddet på Heidis Bier Bar i Tromsø, sier major Erik Skomedal, talsperson i Hæren til Nordlys..

NRK - 30 minutter siden

Ingen smittede i Groruddalen

Det er ingen nye smittetilfeller i de fire bydelene i Groruddalen det siste døgnet. Alna, Bjerke, Grorud og Stovner er de eneste bydelene i Oslo uten et eneste tilfelle siste døgn. Groruddalsbydelene har nå lavest smittetrykk i kommunen.

NRK - 45 minutter siden

DN: Ny god Ap-måling

Arbeiderpartiet er nesten dobbelt så store som Senterpartiet i en ny meningsmåling gjort for Dagens Næringsliv. Ap får 27 prosents oppslutning. Senterpartiet får 15 prosent på målingen, mens SV får 8,8 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Protasevitsj til husarrest

Hviterussiske påtalemyndigheter har overført Roman Protasevitsj til husarrest, i følge BBC. Protasevitsj ble arrestert sammen med sin kjæreste Sofia Sapega, etter at Hviterussland tvang et Ryanairfly til å lande i Minsk 23. mai.

NRK - 45 minutter siden

FHI: Kan bli barnesmitte-bølge

Flere barn kan bli smittet hvis yngre aldersgrupper ikke blir vaksinert, sier fagdirektør i FHI, Frode Forland til Dagbladet. FHI ser om koronavaksinen burde tilbys til 16- og 17-åringer. Deretter til 12 -til 15-åringer..

NRK - 45 minutter siden

Setter fri Sapega

Hviterussiske påtalemyndigheter har overført den 23 år gamle russiske statsborgeren Sofia Sapega til husarrest, i følge BBC. Sapega ble arrestert sammen med sin kjæreste Roman Protasevitsj, etter at Hviterussland tvang et Ryanairfly til å lande i Minsk 23. mai.

NRK - 1 time siden

Portugal stanser gjenåpning

Et økende antall tilfeller av deltavarianten fører til at myndighetene i Portugal stanser planene om å lette på noen av koronarestriksjonene i landet. Landet registrerte totalt 1 556 koronatilfeller torsdag, det høyeste antallet siden februar, ifølge helsedepartementet..

NRK - 1 time siden

Politisk kvarter - Raudgrønn status

Politisk kvarter - Raudgrønn statusrapport.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt