NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 07:59

NRK - 09 okt. 20 kl. 21:27

Kraftig auke i eggforbruket

Forbruket av egg har gått kraftig opp i koronaåret 2020. Norsk Fjørfelag jublar, og meir tid på kjøkkenet kan vere forklaringa..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fjørfelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, aukei , eggforbruket
NRK - 08 mars 21 kl. 06:57

Fleirtal trur smitten vil auke

Eit fleirtal i befolkninga trur at koronasmitten kjem til å auke framover, samstundes med at regjeringa varslar nye innstrammingar frå i morgon. Norsk koronamonitor frå Opinion melder at 53 prosent trur talet på nye smittetilfelle kjem til å auke..

NRK - 04 april 21 kl. 18:23

Auke i sjølvmordstelefonar

Kirkens SOS har svart 2391 innringarar mellom palmesundag og påskeaftan. 25 prosent av samtalane handla om sjølvmord, ein auke frå 21 prosent året før. Også i fjor var det ein auke i slike telefonar i påsken.

NRK - 20 mai 21 kl. 17:33

Slår alarm om Mjøsa

Ein ny rapport frå Miljødirektoratet viser at utsleppa av fosfor til Mjøsa kan auke og sprenge grensa for det innsjøen toler. Direktoratet skriv at tilstanden i innsjøen har blitt forverra dei siste åra. Dei viser til at det har vore ein auke i talet på husdyr fleire stader rundt Mjøsa.

NRK - 08 feb. 21 kl. 18:30

Kraftig auke i dødsfall i Russland

I Russland vart det i fjor registrert over 323.000 fleire dødsfall enn året før. Årsaka var koronapandemien.

NRK - 23 mars 21 kl. 04:35

MDG-Lan vil auke bompengar

Oslo MDGs toppkandidat til Stortinget, Lan Marie Berg, vil auke bompengane kraftig. Forslaget skal opp på landsmøte denne våren. – Bompengane må opp dersom vi skal kutte klimagassutsleppa raskt nok, seier ho til Aftenposten..

NRK - 07 april 21 kl. 09:11

Auke i spørsmål frå born og unge

Spørjetenesta UNG.no fekk ein kraftig auke i spørsmål frå born og unge i koronaåret. I 2020 svarte fagpersonar på 75.

NRK - 13 jan. 21 kl. 10:37

Auke i smitte med ukjent smitteveg

Talet på folk som er koronasmitta utan at dei veit kvar dei har blitt smitta, aukar, viser tal frå vekerapporten til Oslo kommune. Dei to siste vekene er det registrert 352 smittetilfelle i Oslo med ukjent smittestad. Det er og stor auke i talet på dei som er blitt smitta i private heimar.

NRK - 12 feb. 21 kl. 09:39

Liten auke i talet på moskus

Det vart registrert 227 under årets vinteroppteljing av moskus på Dovre, ifylgje Statens naturoppsyn. Det er ein auke frå vinteren i fjor, då det vart funne 212 dyr..

NRK - 04 mars 21 kl. 09:05

Liten auke i skilnadane i løn

Kvinner tente i snitt 87,5 prosent av det menn gjorde i fjor. Det syner tal frå SSB. Dette er ein auke i skilnaden på 0,2 prosentpoeng.

NRK - 25 mai 21 kl. 06:29

Politiet tar fatt i netthetsing

Politiet vil auke innsatsen for å stansa hets, sjikane og trugslar mot politikarar fram mot stortingsvalet. I går tok Oslo-politiet initiativ til å etterforske grov hets og dødstrugslar som er retta mot Lan Marie Berg frå MDG. I ein ny politiinstruks står det at denne typen utsegner er ein trugsel mot demokratiet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Portugal stanser gjenåpning

Et økende antall tilfeller av deltavarianten fører til at myndighetene i Portugal stanser planene om å lette på noen av koronarestriksjonene i landet. Landet registrerte totalt 1 556 koronatilfeller torsdag, det høyeste antallet siden februar, ifølge helsedepartementet..

NRK - 15 minutter siden

Politisk kvarter - Raudgrønn status

Politisk kvarter - Raudgrønn statusrapport.

NRK - 15 minutter siden

Minst tre døde etter tornado

Minst tre mennesker er døde, og flere titalls er skadd etter en tornado jevnet flere hus i Tsjekkia..

NRK - 45 minutter siden

Biden gir nødpakke til Florida

USAs president Joe Biden har godkjent å gi føderal hjelp til Florida etter en bygning kollapeset ved Miami, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Gibraltar vil ha abortlettelser

Innbyggerne i Gibraltar har i en folkeavstemning sagt ja til å lette på abortlovene, som er blant de strengeste i verden. 62 prosent stemte for å tillate abort når kvinnens fysiske eller psykiske helse står på spill, eller om fosteret har fysiske skader som gjør at det ikke vil overleve..

NRK - 1 time siden

11 smittede i Grimstad torsdag

Totalt 11 personer i Grimstad ble bekreftet koronasmittet torsdag. Seks av tilfellene har kjent smittevei og smittesporing pågår i forbindelse med resten av tilfellene. I dag blir det avgjort om det blir innført lokale tiltak i Grimstad kommune..

NRK - 1 time siden

18 døde i brann i Kina

18 personer døde og 16 personer ble skadd da en brann rammet en kampsportskole sentralt i Kina fredag morgen, ifølge myndighetene. Brannen ble slukket, og politiet har pågrepet personen som leder skolen..

NRK - 3 timer siden

Brann i en leilighet i Oslo slukket

Nødetatene rykket ut til maridalsveien i Oslo etter melding om en brann i en leilighet. Det meldte 110-sentralen i Oslo på Twitter. Flere beboere evakuerte seg selv.

NRK - 2 timer siden

21 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 21 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 14 færre enn samme dag i forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 26 nye positive koronatester i hovedstaden per dag..

NRK - 4 timer siden

Søker etter kvinne på Tolga

Politiet fortsetter ​​leteaksjonen etter en kvinne i 70-årene som dro på fjelltur i Tolga onsdag formiddag. Frivillige, redningshunder og politihund deltar i søket natt til fredag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt