NRK > Nyheter

Fredag, 27 November, 20:34

NRK - 09 okt. 20 kl. 21:27

Kraftig auke i eggforbruket

Forbruket av egg har gått kraftig opp i koronaåret 2020. Norsk Fjørfelag jublar, og meir tid på kjøkkenet kan vere forklaringa..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fjørfelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, aukei , eggforbruket
NRK - 09 okt. 20 kl. 21:27

Kraftig auke i forbruket

Forbruket av egg har gått kraftig opp i koronaåret 2020. Norsk Fjørfelag jublar, og meir tid på kjøkkenet kan vere forklaringa..

NRK - 26 okt. 20 kl. 18:19

Julemarknad i Nürnberg avlyst

Den tyske byen Nürnberg avlyser den tradisjonsrike julemarknaden sin grunna ein kraftig auke i talet på koronatilfelle, melder AFP. Dei følger dermed fleire andre tyske byar som har avlyst marknaden sin i år, blant dei Berlin, Düsseldorf og Köln..

NRK - I førrgår: 13:06

Bulgaria stenger ned på nytt

Etter ei kraftig auke i smittespreiinga dei siste vekene, stenger bulgarske styresmakter ned landet på nytt, melder AFP. Restaurantar, skular og barnehagar, så vel som treningssenter, kjøpesenter og kasino, vil bli stengde fram til 21. desember..

NRK - 05 okt. 20 kl. 18:00

39 smitta i Hyllestad og Lavik

39 av dei tilsette på Havyard i Leirvik har testa positivt for korona. Det er ein auke på tre frå i går. 35 av desse bur i Hyllestad, dei fire andre i Lavik i Høyanger..

NRK - 05 okt. 20 kl. 19:46

56 smitta knytt til skipsverft

56 personar med tilknytning til skipsverftet Havyard i Ytre Sogn er mandag smitta av korona. Det er ein auke på 20 frå i går. 51 personar er smitta og over 500 er i karantene i den vesle kommunen Hyllestad.

NRK - 05 okt. 20 kl. 18:17

39 smitta i Hyllestad og Lavik

39 av dei tilsette på skipsverfet Havyard i Leirvik i Ytre Sogn har testa positivt for koronaviruset. Det er ein auke på tre frå i går. 35 av desse bur i Hyllestad, dei fire andre i Lavik i Høyanger..

NRK - 12 okt. 20 kl. 14:35

Auke i koronapasientar på sjukehus

I Storbritannia er det no fleire koronapasientar på sjukehusa enn kva det var før landet vart stengd i mars. Utviklinga er særleg markant i Nord-England, der det vert meldt om stadig fleire smittetilfelle i byar som Liverpool, Manchester og Newcastle..

NRK - 14 okt. 20 kl. 06:55

Smitteauke i Tyskland

Siste døgn blei det registrert over 5100 nye koronasmitta i Tyskland. Det er ein auke frå 4100 døgnet før, og det høgaste talet sidan april, melder nyheitsbyrået DPA. Det blei også registrert 43 dødsfall siste døgn..

NRK - 16 okt. 20 kl. 17:25

Trugar med å bryte inn i Manchester

Statsminister i Storbritannia, Boris Johnson, seier han kan måtte bryte inn i Manchester dersom lokale styresmakter ikkje set inn tiltak mot smittespreiinga i byen. Borgarmeisteren i byen ynskjer at regjeringa skal auke den økonomiske støtta fyrst..

NRK - 16 okt. 20 kl. 17:25

Trugar med å overstyre i Manchester

Statsminister i Storbritannia, Boris Johnson, seier han kan måtte overstyre i Manchester dersom lokale styresmakter ikkje set inn tiltak mot smittespreiinga i byen. Borgarmeisteren i byen ynskjer at regjeringa skal auke den økonomiske støtta fyrst..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

90.000 koronapasientar på sjukehusa

Talet på covid-19 pasientar som får behandling på sjukehus i USA har fredag nådd 90.000. Den siste månaden har talet på innlagde i landet dobla seg.

NRK - 30 minutter siden

Koronasjuke blei immune i 6 månader

Ei forskargruppe ved The Rockefeller University i New York har undersøkt nivået av antistoff i kroppen til 87 pasientar som har vore sjuke med covid-19. Dei kome fram til at nivået med antistoff først hadde gått vesentleg ned etter seks månader..

NRK - 45 minutter siden

Seks drepne i bombeåtak i Mogadishu

Ein sjølvmordsbombar som utløyste sprengstoffet sitt nær ein iskrembar i det somaliske hovudstaden Mogadishu drap seks personar og skada åtte, melder styresmaktene i landet fredag ifølge Reuters. Det er foreløpig uklart kven som stod bak åtaket..

NRK - 45 minutter siden

Etterforsker karantenebrudd

Politiet har startet etterforskning etter at en koronasmittet person i Bømlo kommune brøt karantenereglene og gikk på treningssenter, skriver Haugesunds Avis. Personen var symptomfri, og trente dagen før smitten ble påvist. Vedkommende risikerer bot..

NRK - 1 time siden

Nye rekordhøgder på Wall Street

To av dei leiande børsindeksane i USA, S&P 500 og Nasdaq, klatra begge til rekordhøgt nivå fredag. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen steig til 12.205,85 poeng, det meste nokosinne.

NRK - 1 time siden

Dramatisk auke i franske dødsfall

Helsestyresmaktene i Frankrike melder fredag om 957 nye koronarelaterte dødsfall siste døgn, ifølge Reuters. Dette er opp frå 339 torsdag. I same periode blei 12.

NRK - 1 time siden

Kristoffersen på pallen

Henrik Kristoffersen tok seg hele veien til finalen i fredagens parallellslalåm i Lech. Den norske alpinstjernen overbeviste stort i veien frem mot finalen, men måtte til slutt gi tapt for Alexis Pinturault. I finalen skilte det elleve hundredeler..

NRK - 1 time siden

Narkonettverk-aksjon: 45 arresterte

Internasjonale etterforskarar har aksjonert mot eit narkonettverk og arrestert 45 personar i Brasil, Dei sameinte arabiske emirat og fleire europeiske land. Det er gjennomført 180 ransakingar, melder det europeiske politisamarbeidet Europol fredag..

NRK - 1 time siden

Inga løysing frå uformelle samtalar

Dei siste dagane har det vore uformell dialog mellom partane for å prøve å finne ei løysing på vektarstreiken. Desse har ikkje gitt resultat. Norsk Arbeidsmandsforbund varslar fredag eit nytt uttak på i alt 95 medlemmar, frå midnatt 1.

NRK - 1 time siden

Vil trappe opp støtte til viruskamp

Den norske regjeringa varslar fredag at den vil gi ytterlegare 2 milliardar kroner til vaksinearbeid og den internasjonale innsatsen mot covid-19. Noreg har frå før gitt om lag 10 milliardar kroner til den internasjonale innsatsen mot pandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt