E24 > Økonomi

Tuesday, 15 October, 08:13

E24 - 19 Sep 19 kl. 15:45

Kraftig økning i Tesla-klager

Forbrukerrådet har så langt i år fått inn 113 klager fra misfornøyde Tesla-eiere, noe som er rundt 30 flere enn i hele fjor. – Leit, sier selskapet..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tesla

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kraftig, økningi , Tesla-klager
P4 - 19 Sep 19 kl. 16:18

Økning i Tesla-klager

Det har vært en kraftig økning klager fra misfornøyde Tesla-eiere. Forbrukerrådet har så langt fått inn 113 klager, noe som er rundt 30 flere enn i hele fjor. Tesla sier til bladet Motor at de har beklaget problemene som oppsto i forbindelse med en hektisk leveringsperiode i mars..

Aftenposten - 24 Sep 19 kl. 21:32

Fornøyde Tesla-eiere, men rekordmange klager

Hittil i år har Forbrukerrådet mottatt tre nye Tesla-klager hver uke. Totalt 113 har klaget inn elbilprodusenten som samtidig Skårer høyt på brukerundersøkelse..

P4 - 26 Sep 19 kl. 08:17

Politiet får flere klager

Stadig flere klager på politiet. Antall klager politiet har fått de siste årene viser en tydelig økning. I fjor fikk de 1047 klager, noe som er en økning på 16 prosent fra året før, skriver Klassekampen.

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 21:26

Klagerekord på Tesla

Hittil i år har Forbrukerrådet mottatt tre nye Tesla-klager hver uke. Totalt 113 har klaget inn elbilprodusenten som samtidig Skårer høyt på brukerundersøkelse..

VG - 24 Sep 19 kl. 22:18

Klagerekord på Tesla

Hittil i år har Forbrukerrådet mottatt tre nye Tesla-klager hver uke. Totalt 113 har klaget inn elbilprodusenten som samtidig skårer høyt på brukerundersøkelse..

P4 - 20 Jun 19 kl. 06:45

Økt overvåkning på jobb

Datatilsynet er bekymret over at de får stadig flere klager om overvåkning i arbeidslivet. Så langt i år har de fått 1800 henvendelser der over 70 er direkte klager på arbeidslivet. Det er like mange som i hele fjor til sammen, melder Dagens Næringsliv.

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 07:25

Kraftig økning i skottelus på laks

Oppdrettere langs hele kysten opplever en kraftig økning i forekomsten av skottelus på laksen. Nå etterlyses kunnskap..

E24 - 18 timer siden

Tesla Norge undersøker klager om «fantombremsing»

Flere norske Tesla-eiere har klaget på problemer med bilens adaptive cruisekontroll, en funksjon som skal gjøre at bilen holder hastigheten, samtidig som den skal tilpasse avstanden til bilen foran og bremse ved hindringer..

E24 - 28 Sep 19 kl. 08:38

Kraftig økning i skottelus på laks

Oppdrettere langs hele kysten opplever en kraftig økning i forekomsten av skottelus på laksen. Nå etterlyses kunnskap..

P4 - 10 Jun 19 kl. 22:13

Kraftig økning i elsykkelulykker

Det har vært en kraftig økning i elsykkel-ulykker i Danmark. Etter at elsyklene ble tatt i bruk har det vært i snitt to til tre dødsulykker i året, men i fjor omkom dobbelt så mange da seks personer mistet livet. Samtidig har antallet skadde elsyklister økt fra seks i 2014, til 84 i fjor, melder Danmarks Radio..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Sky News: Investeringsfond skal være nær oppkjøp av Ving

Det britiske private equity-fondet Triton Partners håper å kunne inngå en avtale om å overta den nordiske delen av Thomas Cook i løpet av et par dager, opplyser kilder til Sky News..

E24 - 15 minutter siden

Resultatsesongen står for døren: – Store selskaper på minussiden

Forventningene til Oslo Børs-selskapenes resultater for tredje kvartal er barbert såpass kraftig at de store skuffelsene uteblir, ifølge Nordeas Robert Næss. Verre ser det ut for det neste året. – Ikke det beste klimaet for aksjer, sier han..

E24 - 9 timer siden

Trump truer med å ødelegge Tyrkias økonomi: Vil ha øyeblikkelig våpenhvile

USAs president ba mandag Tyrkias president om å «stoppe invasjonen av Syria» da de to snakket sammen på telefon. USA har nå innført sanksjoner mot flere tyrkiske ministre..

E24 - 1 time siden

Laksekjempen Mowi varsler resultatfall i tredje kvartal

Laksegiganten Mowi opplyser at det operasjonelle driftsresultatet i tredje kvartal endte på rundt 146 millioner euro, ned fra 207 millioner euro i samme kvartal i i fjor..

E24 - 2 timer siden

Bankene frykter nytt EU-forslag vil gi dyrere boliglån

Bankbransjen frykter et prishopp både for boliglånskunder og banker dersom EU pålegger bankene å manuelt taksere hver eneste bolig for å kunne gi boliglån..

E24 - 2 timer siden

2.500 nasjonale skatteklagesaker i kø i Stavanger

I 2015 bestemte regjeringen at et nytt, nasjonalt sekretariat for den nye Skatteklagenemnda skulle plasseres i Stavanger. Der ligger 2.500 klager og venter nå..

E24 - 2 timer siden

Fellesforbundet vil kjempe mest for buss, hotell og restaurant og tekstil

Lønnsoppgjøret sto på timeplanen for Fellesforbundets landsmøte mandag. Der ble det klart hvilke lavlønnsbransjer som vil få mest oppmerksomhet i neste runde..

E24 - 2 timer siden

BBC: EU vurderer å holde nytt krisemøte for å lande en brexitavtale

EU vurderer å holde et nytt toppmøte for å få landet en utmeldingsavtale med Storbritannia, ifølge BBC..

E24 - 9 timer siden

Trump med krav til Erdogan: Truer med å ødelegge Tyrkias økonomi

USAs president ba mandag Tyrkias president om å «stoppe invasjonen av Syria». USA har nå innført sanksjoner mot flere tyrkiske ministre..

E24 - 9 timer siden

Trump me krav til Erdogan: Truer med å ødelegge Tyrkias økonomi

USAs president Trump ba mandag Tyrkias president Erdogan om å «stoppe invasjonen av Syria». USA har nå innført sanksjoner mot flere tyrkiske ministre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt