P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:57

P4 - 23 May 20 kl. 14:07

KrF tror velgerne tåler tap

KrF tror velgerne vil tilgi dem om de taper to viktige verdisaker til uken.
Neste uke skal både liberaliseringen av bioteknologiloven og henting av asylsøkere fra Hellas til Norge opp i Stortinget.
KrF ligger an til tap i begge sakene, men fylkeslederne NTB har vært i kontakt med tror velgerne vil vise forståelse og at det viktigste er at de er synlige i disse sakene..
Les mer på P4


Les mer om:
Hellas, Norge, Stortinget, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KrF, tror, velgerne, tåler, tap
VG - 23 May 20 kl. 13:56

KrF-topper tror velgerne vil tilgi dobbelt tap

KrF risikerer dundrende nederlag i to viktige verdisaker neste uke. Men fylkesledere tviler på at velgerne vil straffe dem for å ha kjempet og tapt..

P4 - 21 Apr 20 kl. 08:20

- Et grep for å holde på velgerne

At Donald Trump vil stenge USAs grenser for all innvandring er et grep for å holde på velgerne inn mot valget. Det tror USA-ekspert og forsker ved Universitet i Bergen, Hilmar Mjelde. Trump skrev på Twitter i natt at han vil stenge all innvandring til USA inntil videre som følge av koronakrisen.

NRK - 04 Feb 20 kl. 08:30

Velgerne i nord svikter Høyre

Høyre blør velgere i de nordligste fylkene. I Troms og Finnmark sier bare 11,1 prosent av velgerne at de vil stemme på partiet. Det er en nedgang på hele 7,6 prosentpoeng fra stortingsvalget i 2017, viser en meningsmåling InFact har gjort for NRK..

P4 - 04 Feb 20 kl. 08:57

Høyre taper i nord

Velgerne i nord snur ryggen til Høyre. I Troms og Finnmark er det nå bare 11,1 prosent av velgerne som sier de vil stemme på partiet. Det er en nedgang på hele 7,6 prosentpoeng fra stortingsvalget i 2017, viser en meningsmåling InFact har gjort for NRK.

P4 - 10 Mar 20 kl. 06:51

Vinn eller forsvinn for Sanders

Dagens nominasjonsvalg i USA kan være vinn eller forsvinn for Bernie Sanders som presidentkandidat for demokratene. Det tror USA -ekspert ved Universitetet i Bergen, Hilmar Mjelde. Meningsmålinger viser at konkurrent Joe Biden er i kraftig medvind hos velgerne.

P4 - 23 Mar 20 kl. 13:25

Færre tror på dyrere boliger

Andelen nordmenn som tror på stigende boligpriser faller kraftig. Mens 58 trodde på det i februar, er andelen nå 34 prosent, viser boligmarkedsbarometeret til Norske Boligbyggelag. En av tre tror nå på boligprisfall..

NRK - 29 Apr 20 kl. 10:37

Tror normalisering vil ta tid

Fire av ti bedrifter tror normaliseringen etter koronakrisen først kommer neste år, ifølge en undersøkelse Norges Banks har gjennomført. Tre av ti bedrifter tror de er tilbake på samme nivå som før krisen i løpet av høsten..

NRK - 05 May 20 kl. 10:02

Tror viruset kom i november

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell tror de første tilfellene av koronasmitte kom til landet alt i fjor høst. I Frankrike ble det påvist smitte hos en mann 27. desember.

P4 - 17 May 20 kl. 07:33

Tror på barnetog neste år

Statsminister Erna Solberg tror det blir baretog på 17. mai i Norge igje neste år. Feiringen i dag blir noe helt annet enn både barn og voksne er vant til.

P4 - 13 Apr 20 kl. 23:45

Flere tror på langvarig epidemi

Stadig flere nordmenn tror koronaepidemien i Norge kommer til å bli vare ut 2020. Hver uke spør Nettavisen rundt 3.000 personer om hvor lenge de de tror epidemien vil vare i Norge.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Trump: - Situasjonen må ikke få fortsette

- Situasjonen i Minneapolis må ikke få utvikle seg til anarki. Det sa USAs president Donald Trump for kort tid siden, etter opptøyene som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Påtalemyndigheten pågrep og siktet i dag politimannen som knelte over Floyd for uaktsomt drap.

P4 - 1 time siden

Trump: - Forferdelig å se på

- Måten George Floyd ble behandlet på av politiet er helt forferdelig. Det sier USAs president Donald Trump i kveld. Debatten om politivold og rasisme har igjen blusset opp i USA etter at den afroamerikanske mannen George Floyd døde i Minneapolis etter en brutal pågripelse.

P4 - 1 time siden

La ut personlig informasjon om 4800 lærlinger

Private opplysninger om nesten fem tusen lærlinger er blitt delt på Viken fylkeskommune sine nettsider. Listen inneholdt navn, fødsels- og personnummer, e-postadresse og mobilnummer til 4800 lærlinger, og lå ute i to dager forrige uke før feilen ble oppdaget, melder NRK. Fylkesdirektør Solveig Olsen i Viken sier de er svært lei seg for det som har skjedd, og beklager hendelsen.

P4 - 2 timer siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.

P4 - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis innfører portforbud i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene som har oppstått etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Borgermesteren opplyser i kveld at portforbudet vil gjelde gjennom hele helgen. Politimannen ble i kveld pågrepet og siktet for uaktsomt drap, og dødsfallet har ført til opptøyer og uro i flere dage rpå rad..

P4 - 3 timer siden

Alvorlig motorsykkelulykke i Skien

Luftambulansen er på vei til Skien etter at en motorsykkel har kjørt av veien. Motorsyklisten ble funnet av forbipasserende utenfor veibanen. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 3 timer siden

Åpner opp for mer sykehjembesøk

Alle sykehjem og helsehus i Oslo kommuner åpner opp for besøkende fra og med 2. juni med visse unntak. Dette gjelder folk som er syke, har vært utenfor Norge de siste ti dagene, er i hjemmekarantene eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte.

P4 - 4 timer siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 4 timer siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 4 timer siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt