NRK > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 12:36

NRK - 19 okt. 19 kl. 11:36

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen KrF

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KrF, trekker, segfra , forhandlinger
P4 - 08 aug. 19 kl. 05:49

Venezuela trekker seg fra forhandlinger

Venezuelas regjering trekker seg fra neste rundes samtaler med den USA-støttede opposisjonen. President Nicolas Maduro oppgir de amerikanske sanksjonene som årsak til avgjørelsen. Donald Trump beordret tidligere denne uka nye og skjerpede sanksjoner rettet mot regimet i Venezuela..

NRK - 08 aug. 19 kl. 04:32

Trekker seg fra forhandlinger

Venezuelas regjering vil ikke sende delegasjon til neste runde samtaler med den USA-støttede opposisjonen. Det er en protest mot USAs siste sanksjoner..

Hegnar.no - 08 aug. 19 kl. 05:39

Venezuela trekker seg fra forhandlinger i protest mot USA

Venezuelas regjering vil ikke sende delegasjon til neste runde samtaler med den USA-støttede opposisjonen. Det er en protest mot USAs siste sanksjoner..

VG - 06 feb. 20 kl. 20:16

Lørenskog-forsvinningen: Gir opp forsøk på forhandlinger

Politiets Krise- og gisselforhandlertjeneste (KGF) trekker seg ut som rådgivere for Tom Hagen og familien. Grunnen er at motparten ser ut til å ha forduftet..

Aftenposten - 08 aug. 19 kl. 05:53

Venezuela trekker seg fra forhandlinger i protest mot USA

Venezuelas regjering vil ikke sende delegasjon til neste runde samtaler med den USA-støttede opposisjonen. Det er en protest mot USAs siste sanksjoner..

NRK - 30 juni 19 kl. 00:28

AP: Nye Venezuela-forhandlinger

Forhandlinger mellom Venezuelas myndigheter og opposisjon blir muligens gjenopptatt på Barbados, ifølge nyhetsbyrået AP. De har opplysninger fra tre personer med kjennskap til forhandlingene..

Aftenposten - 19 okt. 19 kl. 14:23

KrF trekker seg fra byrådsforhandlingene i Bergen

Etter flere uker med forhandlinger bryter Kristelig Folkeparti byrådsforhandlingene med Ap, MDG, SV og Venstre i Bergen..

P4 - 13 jan. 20 kl. 19:20

Trekker seg fra nominasjonskamp

Demokraten Cory Booker trekker seg fra kampen om å bli partiets kandidat til høstens presidentvalg. Booker har slitt med å få inn penger til å drive valgkamp, og har ligget langt nede på meningsmålingene. Han sier han derfor trekker seg fra nominasjonskampen..

NRK - 19 mars 20 kl. 00:31

Fortsetter forhandlinger torsdag

Opposisjonspartiene og regjeringspartiene avsluttet sine forhandlinger om nye økonomiske krisetiltak rundt kl. 0030, og møtes igjen torsdag morgen kl. 0900..

P4 - 11 april 20 kl. 07:30

Frp-politiker trekker seg

Frp-politiker Kari Kjønaas Kjos trekker seg fra politikken etter 15 år på Stortinget. Hun oppgir ingen grunn til at hun trekker seg, men sier til Dagbladet at hun misliker debattutviklingen i sosiale medier, og at det skal bli godt å bli kvitt hetsen i de betente sakene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Parkeringskaos ved Preikestolen

Politiet melder om at det er trafikale problemer på vei opp til parkeringsplassene ved Preikestolen. Parkeringsplassene er fulle, og dermed strekker køen seg helt ned til riksvei 13. Politiet er på vei for å dirigere trafikken..

NRK - 5 minutter siden

Dømt for reklameavbrudd

TV4 i Sverige er dømt for upassende reklameavbrudd under tre sendinger. De avbrøt Jonas Gardells innspilte sceneshow og to store filmer for reklame. Nå må de betale 200.

NRK - 15 minutter siden

Beordrer gjennomgang av 93 saker

Riksadvokaten beordrer påtalemyndigheten til å gå igjennom 93 av 176 straffesaker der det mistenkes at sjåfører kan ha blitt feilaktig straffet, skriver DT. Bakgrunnen for gjennomgangen er at en person er under etterforskning for manipulasjon..

NRK - 30 minutter siden

Rekordpriser på små leiligheter

DNB melder om rekordhøye priser på små leiligheter, med snittpris på 119.000 per kvadratmeter. Eiendomsmegler Konstantin Karlsson, forteller at han har solgt omlag 60 boliger i Oslo på under 20 kvadratmeter de siste to årene..

NRK - 30 minutter siden

Berga gutens mor ut av elva

Mora til den omkomne 1-åringen i Geiranger blei ført fleire hundre meter nedover elva før to hotelltilsette berga henne. I seks timar jobba redningsmannskap på spreng i svært krevjande forhold for å finne det vesle barnet..

NRK - 15 minutter siden

To hotelltilsette berga mora

Mora til den omkomne eittåringen i Geiranger blei ført fleire hundre meter nedover elva før to hotelltilsette berga henne. Geiranger er i sorg i dag etter at ein snart to år gamal gut blei funnen død i elva tysdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

MC-fører hentet med luftambulanse

En MC-fører er fraktet til Førde i luftambulanse etter en kollisjon mellom en personbil og en motorsykkel på E39 ved Jølster, skriver politiet på Twitter. Det er ikke meldt om skadde i personbilen, og veien er nå åpnet igjen..

NRK - 30 minutter siden

Rekordhøye priser i små leiligheter

DNB melder om rekordpriser i små leiligheter, med snittpris på 119.000 per kvadratmeter. Eiendomsmegler Konstantin Karlsson, forteller at han har solgt omlag 60 boliger i Oslo på under 20 kvadratmeter de siste to årene..

NRK - 30 minutter siden

Kan føre til hat og splittelse

Tidligere statsråd i Sverige, Sven-Erik Bucht, er svært kritisk til linjen Norge, og andre nordiske land, har lagt seg på overfor Sverige. Han mener dette fører til hat og splittelse i Norden og frykter skaden vil ta lang tid å lege..

NRK - 45 minutter siden

Black Lives Matter-statue satt opp

Den kjente kunstneren Marc Quinn i den britiske byen Bristol har satt opp en statue av en Black Lives Matter-demonstrant på stedet der en revet statue av slavehandler Edward Colston sto. Det melder nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt