NRK > Nyheter

Monday, 16 December, 02:55

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:36

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen KrF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KrF, trekker, segfra , forhandlinger
P4 - 08 Aug 19 kl. 05:49

Venezuela trekker seg fra forhandlinger

Venezuelas regjering trekker seg fra neste rundes samtaler med den USA-støttede opposisjonen. President Nicolas Maduro oppgir de amerikanske sanksjonene som årsak til avgjørelsen. Donald Trump beordret tidligere denne uka nye og skjerpede sanksjoner rettet mot regimet i Venezuela..

NRK - 08 Aug 19 kl. 04:32

Trekker seg fra forhandlinger

Venezuelas regjering vil ikke sende delegasjon til neste runde samtaler med den USA-støttede opposisjonen. Det er en protest mot USAs siste sanksjoner..

Hegnar.no - 08 Aug 19 kl. 05:39

Venezuela trekker seg fra forhandlinger i protest mot USA

Venezuelas regjering vil ikke sende delegasjon til neste runde samtaler med den USA-støttede opposisjonen. Det er en protest mot USAs siste sanksjoner..

Aftenposten - 08 Aug 19 kl. 05:53

Venezuela trekker seg fra forhandlinger i protest mot USA

Venezuelas regjering vil ikke sende delegasjon til neste runde samtaler med den USA-støttede opposisjonen. Det er en protest mot USAs siste sanksjoner..

NRK - 30 Jun 19 kl. 00:28

AP: Nye Venezuela-forhandlinger

Forhandlinger mellom Venezuelas myndigheter og opposisjon blir muligens gjenopptatt på Barbados, ifølge nyhetsbyrået AP. De har opplysninger fra tre personer med kjennskap til forhandlingene..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 14:23

KrF trekker seg fra byrådsforhandlingene i Bergen

Etter flere uker med forhandlinger bryter Kristelig Folkeparti byrådsforhandlingene med Ap, MDG, SV og Venstre i Bergen..

P4 - 19 Oct 19 kl. 11:51

KrF ut av forhandlinger i Bergen

KrF trekker seg fra byrådsforhandlingene i Bergen. I flere uker har partiet forhandlet med Ap, MDG, SV og Venstre. KrF oppgir nå at den politiske avstanden er for stor til at et byrådssamarbeid er mulig.

NRK - 26 Sep 19 kl. 12:30

Nye brexit-forhandlinger fredag

Storbritannias brexitminister, Stephen Barclay, reiser til Brussel fredag for nye forhandlinger med EUs sjefforhandler, Michel Barnier. Det opplyser en talsmann for statsminister Boris Johnson, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 15 Oct 19 kl. 20:32

Trekker seg fra forhandlinger

Norsk Bonde- og Småbrukarlag har trukket seg fra forhandlingene med staten om nedskalering av melkeproduksjonen. De er ikke fornøyd med tilbudet staten har gitt, melder Nationen. Nedskaleringen av melkeproduksjonen skjer etter at Verdens handelsorganisasjon gikk inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte av landbruksvarer.

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 13:14

Oslo-byrådet velger Rødt foran Venstre. Starter forhandlinger til uken.

Byrådspartiene skal starte forhandlinger med Rødt om ny samarbeidsavtale over helgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Demokratene innkaller vitner

Demokratene i det amerikanske Senatet ønsker å innkalle fire nye vitner i riksrettshøringene mot president Donald Trump, i delen av tiltalen som handler om Ukraina. De fire er John Bolton, Mick Mulvaney, Robert Blair og Michael Duffey..

NRK - 30 minutter siden

Fikk nei til varslingsplikt

Kripos ba om at barnevernet burde få en klar varslingsplikt overfor politiet, men har fått nei på dette fra Barne- og familiedepartementet. Departementet har siden 2014 jobbet med ny barnevernslov. Loven skal legges fram i 2021, skriver Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro ut mot klimakonferanse

Brasils president Jair Bolsonaro kaller resultatet av FNs klimakonferanse, kjent som COP25, for et økonomisk spill for rike europeiske land. – Jeg forstår ikke hvordan folk ikke vet at dette bare er et økonomisk spill, sa Bolsonaro søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Mann fikk alvorlige brannskader

En mann i 80-årene er kjørt til sykehus med omfattende brannskader på armene og ryggen etter at jakka hans tok fyr i en eldrebolig på Falkum i Skien natt til mandag. Det var hjemmesykepleien i Skien som varslet nødetatene..

NRK - 1 time siden

To menn skutt i Uppsala i Sverige

To menn er alvorlig skadd etter å ha blitt skutt i Stenhagen i Uppsala søndag kveld. Politiet fikk melding om skytingen 23.31.

NRK - 2 timer siden

Boeing vurderer produksjonsstans

Ledelsen i flyprodusenten Boeing anser en produksjonspause som det beste alternativet så lenge den ulykkesrammede flytypen 737 MAX står på bakken. En avgjørelse om kutt eller stopp i produksjonen kan komme mandag, opplyser kilder til WSJ..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus etter knivstikking

Mannen som søndag kveld ble knivstukket i Brugata i Oslo er sendt til sykehus. Han har skader i armen. – Gjerningsmannen er beskrevet som en høy og tynn afrikansk mann, ikledd hvit genser med tverrgående røde striper, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Mann knivstukket i Oslo

En mann ble søndag kveld knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 3 timer siden

Fly settes inn i tjeneste mandag

Tre av luftambulanseoperatøren Babcocks kortbanefly er underlagt værrestriksjoner. I løpet av mandagen vil ett være uten begrensning og tilbake i normal drift..

NRK - 5 timer siden

Sprang frå ulukkesbil

Ein mann har sprunge frå staden etter å ha vore involvert i ei utforkøyring på riksveg 44 ved Skarpenes i Sokndal. Bilen ligg på taket utanfor vegen. Politiet melder at dei må avklare om vedkommande er skadd og ber om tips på telefon 02800..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt