NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 05:30

NRK - 17 jan. 19 kl. 18:37

KrF kan velte pensjonsforslag

Senterpartiet vil støtte opposisjonsforslaget om pensjonsopptjening fra første krone, skriver Fri Fagbevegelse. Forslaget kan derimot bli nedstemt om KrF går inn i regjeringen. Regjeringen ved Høyre, Frp og Venstre er nemlig sterkt imot forslaget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fri Fagbevegelse, KrF, Høyre, Venstre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KrFkan , velte, pensjonsforslag
Hegnar.no - 25 sep. 18 kl. 05:43

Sp vil velte regionreformen med hjelp fra KrF og Frp

Senterpartiets Sigbjørn Gjelsvik sier partiet håper å kunne velte regionreformen ved å få stortingsrepresentanter fra både KrF og Frp til å stemme imot..

NRK - 25 sep. 18 kl. 06:39

Håper å velte regionreformen

Senterpartiets Sigbjørn Gjelsvik sier partiet håper å kunne velte regionreformen ved å få stortingsrepresentanter fra både KrF og Frp til å stemme imot. – Vi mener vi ikke kan overse en folkeavstemning i både Finnmark og Viken..

Aftenposten - 04 jan. 20 kl. 19:47

Her er uenighetene som kan velte Oslopakke 3

I løpet av våren skal den store bompengeavtalen i Oslo og Viken reforhandles. Her er seks spørsmål som skaper problemer og i verste fall kan velte forhandlingene helt..

NRK - 16 jan. 19 kl. 10:18

Buss står i fare for å velte

En buss står i fare for å velte i Nedre Rælingsveg. Samtlige passasjerer er frigjort. Bussen har ikke alle hjulene i bakken og har kjørt inn i et tre, melder politiet i Øst..

P4 - 16 feb. 20 kl. 23:24

Bygningskran kan velte i Stockholm

En 100 tonn tung bygningskran står i fare for å velte i sentrum av Stockholm etter en stor vannlekasje. Flere gater er nå stengt av og restauranter og boliger i risikoområdet er evakuert, skriver Aftonbladet..

VG - 17 okt. 19 kl. 08:59

Nordirsk parti sier nei: Tollstrid kan velte Brexit-avtale

Ti nordirske parlamentarikere kan velte Brexit-avtalen: Det demokratiske unionistpartiet DUP støtter ikke løsningen for en ny tollgrense..

Hegnar.no - 31 jan. 19 kl. 05:45

Rødgrønn krangel om pensjonsforslag

Sp støtter ikke Ap og SVs krav om pensjonsendringer i privat sektor..

Aftenposten - 20 nov. 18 kl. 23:10

Uten Frp-leder Siv Jensen tilstede truet stortingsgruppen med å velte hele budsjettavtalen

Et stort mindretall i Frps gruppe truet med å velte hele budsjettavtalen og sette Solberg-regjeringens liv i fare..

E24 - 20 juni 20 kl. 14:58

Én faktor kan velte Olsens planer: Forutsetter at det ikke kommer en ny smittebølge

Sentralbanksjefen Øystein Olsen har gjort helomvending og venter stigende boligpriser, dempet fall i oljeinvesteringene og rentehopp fra høsten 2022. En ny smittetopp kan velte alle disse anslagene..

Aftenposten - 20 nov. 18 kl. 23:10

Uten Frp-leder Siv Jensen til stede truet stortingsgruppen med å velte hele budsjettavtalen

Et stort mindretall i Frps gruppe, inkludert Carl I. Hagen, truet med å velte hele budsjettavtalen i raseri over KrF’s taxfree-finte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 timer siden

Færre pilegrimer tillatt i Mekka

Saudi-Arabia innfører maskepåbud og tillater kun noen få tusen å besøke Kaba og utføre pilegrimsferden hajj. Vanligvis reiser rundt to millioner muslimske pilegrimer til helligdommen Kaba i Mekka for å utføre hajj..

NRK - 30 minutter siden

Epsteins venninne flyttet

Ghislaine Maxwell, som er anklaget for å ha rekruttert unge jenter til Jeffrey Epstein, er overført til et fengsel i New York. Påtalemyndigheten gjør det klart at de ikke vil at hun skal kunne løslates mot kausjon..

NRK - 30 minutter siden

Jensen kraftig ut mot hjelpeskip

Frp-leder Siv Jensen tar til orde for å straffeforfølge organisasjoner og rederier hvis de, slik hun ser det, bidrar til menneskesmugling i Middelhavet. Til VG sier Jensen at hun har sett seg lei på Ocean Viking-saken..

NRK - 1 time siden

Israel stenger ned igjen

Israel gjeninnførte en rekke tiltak mot koronaviruset etter at det oppsto nye utbrudd med hundrevis av nye smittetilfeller daglig. Restauranter kan bare ha 20 gjester innendørs, synagoger og moskeer kan bare slippe inn 19..

NRK - 1 time siden

Nesten 800 sivile drept i Kongo

Den beryktede Den islamistiske ADF-militsen har drept nesten 800 sivile øst i Kongo siden starten av fjoråret, , ifølge en rapport fra FNs forente menneskerettighetskontor UNJHRO i Kongo, som mener angrepene kan være forbrytelser mot menneskeheten..

NRK - 2 timer siden

Bolsonaro testes for koronaviruset

Brasils president Jair Bolsonaro er testet for koronaviruset etter å ha fått symptomer. Bolsonaro sa til CNN Brazil at det ble tatt et røntgenbilde av lungene hans på et militærsykehus for sikkerhets skyld. Resultatet ventes tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Jordskjelv i havet ved Indonesia

Et jordskjelv med en styrke på 6,6 rammet tirsdag kysten av Indonesia. Det er ikke foreløpig ikke meldt om skader. Skjelvet hadde sitt episenter i havet 100 kilometer fra byen Batang på 500 kilometers dyp..

NRK - 3 timer siden

Vil slå et slag for vannkraft

Norge bør velge vannkraft framfor vindkraft, mener Oslo-byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Overfor Klassekampen tar Johansen til orde for å be Stortinget ta initiativ til å forbedre produksjonen av vannkraft her i landet..

NRK - 4 timer siden

Bruker kortet like mye som i fjor

De siste ukene har bruken av bank- og kredittkort gjennom DNB vært tilbake på fjorårets nivå. Ifølge Dagens Næringsliv har noen bransjer større omsetning. Reiseliv og servering, som har blitt hardt rammet av koronakrisen, henger imidlertid etter..

NRK - 5 timer siden

Brann i leilighet i Drammen

Ingen ble skadd da det brøt ut brann i en leilighet i Tollbugata i Dammen, sent mandag kveld. Alle beboerne ble gjort rede for, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt