NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:04

NRK - 12 Jan 19 kl. 22:29

KrF kan stanse eggdonasjon

Et klart flertall på Stortinget sier ja til eggdonasjon og assistert befruktning av enslige, men i regjeringsplattformen kan KrF blokkere for flertallets vilje. – Den eneste måten å stoppe det på er å gå i regjering, sier KrFU-leder Martine Tønnesen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget, KrF, KrFU, Martine Tønnesen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KrFkan , stanse, eggdonasjon
NRK - 19 Jan 19 kl. 07:58

Stans av eggdonasjon gir reaksjoner

Fagmiljøene og opposisjonen reagerer kraftig på at KrF stopper muligheter for ufrivillig barnløse kvinner. Den nye regjeringsplattformen setter i praksis foten ned for eggdonasjon og assistert befruktning for enslige..

Klartale - 07 Sep 18 kl. 11:38

Møtes for å stanse krig

Fredag møtes tre mektige ledere i Teheran I Iran. Målet er å stanse en krig i byen Idlib i Syria..

Hegnar.no - 19 Oct 18 kl. 05:30

Ap og Sp vil stanse toganbud

Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet ønsker å stanse den videre konkurranseutsettingen av togtrafikk her i landet., altså Pakke nord og Pakke vest..

NRK - 19 Nov 18 kl. 03:54

Houthiene vil stanse angrep

I Jemen sier Houthi-militsen at de skal stanse drone- og rakettangrepene mot Saudi-Arabia og deres allierte. Meldingen kom etter at den saudiledede koalisjonen varslet stans i offensiven mot havnebyen Hodeida..

NRK - 05 Feb 19 kl. 19:50

Ny lov skal stanse opptøyar

Ei lov som blant anna gir politiet rett til å forby mistenkte bråkmakarar å demonstrere, er vedtatt i den franske nasjonalforsamlinga. Målet er å stanse vald u markeringane til «dei gule vestane». Den må også behandlast i senatet før den blir gyldig..

Hegnar.no - 19 Sep 18 kl. 14:38

Bompengepakke på Nord-Jæren kan stanse i retten

Advokatene Arvid Sjødin og Brynjar Meling har engasjert seg i den omstridte bompengepakka på Nord-Jæren og vil bidra med å forsøke å stanse den i retten..

NRK - 19 Oct 18 kl. 07:02

Ap og Sp vil stanse toganbod

Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet vil å stanse den vidare konkurranseutsetjinga av togtrafikk her i landet, altså Pakke nord og Pakke vest, skriv Klassekampen. Onsdag vart det klart at kommersielle, britiske Go-Ahead skal drifte Sørlandsbanen..

Dagbladet - 15 Jan 19 kl. 06:00

Dagbladet mener: Hvis KrF bryr seg om familielykke bør de tillate eggdonasjon

Eggdonasjonsbarn lever like gode liv som andre..

NRK - 07 Sep 18 kl. 07:55

Vil stanse sammenslåingen

Senterpartiet leverer nå inn et formelt forslag til Stortinget om å stanse sammenslåingen av Troms og Finnmark. Senterpartileder Trygve Slagsvold Veum sier til NRK at det er på tide politikerne hører på innbyggerne i nord..

NRK - 02 Jan 19 kl. 05:07

USAs grensevakter skjøt tåregass

Grensevakter i USA skjøt tåregassgranater over grensen mot Mexico for å stanse 150 migranter som prøvde å forsere grensegjerdet ved Tijuana. Myndighetene hevder de ville stanse steinkastere lenger unna, men ifølge AP begynte steinkastingen etterpå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt