NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:34

NRK - 12 Jan 19 kl. 22:29

KrF kan stanse eggdonasjon

Et klart flertall på Stortinget sier ja til eggdonasjon og assistert befruktning av enslige, men i regjeringsplattformen kan KrF blokkere for flertallets vilje. – Den eneste måten å stoppe det på er å gå i regjering, sier KrFU-leder Martine Tønnesen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget, KrF, KrFU, Martine Tønnesen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KrFkan , stanse, eggdonasjon
NRK - 19 Jan 19 kl. 07:58

Stans av eggdonasjon gir reaksjoner

Fagmiljøene og opposisjonen reagerer kraftig på at KrF stopper muligheter for ufrivillig barnløse kvinner. Den nye regjeringsplattformen setter i praksis foten ned for eggdonasjon og assistert befruktning for enslige..

Klartale - 07 Sep 18 kl. 11:38

Møtes for å stanse krig

Fredag møtes tre mektige ledere i Teheran I Iran. Målet er å stanse en krig i byen Idlib i Syria..

Hegnar.no - 19 Oct 18 kl. 05:30

Ap og Sp vil stanse toganbud

Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet ønsker å stanse den videre konkurranseutsettingen av togtrafikk her i landet., altså Pakke nord og Pakke vest..

NRK - 19 Nov 18 kl. 03:54

Houthiene vil stanse angrep

I Jemen sier Houthi-militsen at de skal stanse drone- og rakettangrepene mot Saudi-Arabia og deres allierte. Meldingen kom etter at den saudiledede koalisjonen varslet stans i offensiven mot havnebyen Hodeida..

NRK - 05 Feb 19 kl. 19:50

Ny lov skal stanse opptøyar

Ei lov som blant anna gir politiet rett til å forby mistenkte bråkmakarar å demonstrere, er vedtatt i den franske nasjonalforsamlinga. Målet er å stanse vald u markeringane til «dei gule vestane». Den må også behandlast i senatet før den blir gyldig..

Hegnar.no - 19 Sep 18 kl. 14:38

Bompengepakke på Nord-Jæren kan stanse i retten

Advokatene Arvid Sjødin og Brynjar Meling har engasjert seg i den omstridte bompengepakka på Nord-Jæren og vil bidra med å forsøke å stanse den i retten..

NRK - 19 Oct 18 kl. 07:02

Ap og Sp vil stanse toganbod

Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet vil å stanse den vidare konkurranseutsetjinga av togtrafikk her i landet, altså Pakke nord og Pakke vest, skriv Klassekampen. Onsdag vart det klart at kommersielle, britiske Go-Ahead skal drifte Sørlandsbanen..

Dagbladet - 15 Jan 19 kl. 06:00

Dagbladet mener: Hvis KrF bryr seg om familielykke bør de tillate eggdonasjon

Eggdonasjonsbarn lever like gode liv som andre..

NRK - 07 Sep 18 kl. 07:55

Vil stanse sammenslåingen

Senterpartiet leverer nå inn et formelt forslag til Stortinget om å stanse sammenslåingen av Troms og Finnmark. Senterpartileder Trygve Slagsvold Veum sier til NRK at det er på tide politikerne hører på innbyggerne i nord..

NRK - 02 Jan 19 kl. 05:07

USAs grensevakter skjøt tåregass

Grensevakter i USA skjøt tåregassgranater over grensen mot Mexico for å stanse 150 migranter som prøvde å forsere grensegjerdet ved Tijuana. Myndighetene hevder de ville stanse steinkastere lenger unna, men ifølge AP begynte steinkastingen etterpå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt