NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:25

NRK - 12 Jan 19 kl. 22:29

KrF kan stanse eggdonasjon

Et klart flertall på Stortinget sier ja til eggdonasjon og assistert befruktning av enslige, men i regjeringsplattformen kan KrF blokkere for flertallets vilje. – Den eneste måten å stoppe det på er å gå i regjering, sier KrFU-leder Martine Tønnesen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget, KrF, KrFU, Martine Tønnesen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KrFkan , stanse, eggdonasjon
NRK - I førrgår: 07:58

Stans av eggdonasjon gir reaksjoner

Fagmiljøene og opposisjonen reagerer kraftig på at KrF stopper muligheter for ufrivillig barnløse kvinner. Den nye regjeringsplattformen setter i praksis foten ned for eggdonasjon og assistert befruktning for enslige..

Klartale - 07 Sep 18 kl. 11:38

Møtes for å stanse krig

Fredag møtes tre mektige ledere i Teheran I Iran. Målet er å stanse en krig i byen Idlib i Syria..

Hegnar.no - 19 Oct 18 kl. 05:30

Ap og Sp vil stanse toganbud

Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet ønsker å stanse den videre konkurranseutsettingen av togtrafikk her i landet., altså Pakke nord og Pakke vest..

NRK - 19 Nov 18 kl. 03:54

Houthiene vil stanse angrep

I Jemen sier Houthi-militsen at de skal stanse drone- og rakettangrepene mot Saudi-Arabia og deres allierte. Meldingen kom etter at den saudiledede koalisjonen varslet stans i offensiven mot havnebyen Hodeida..

Hegnar.no - 19 Sep 18 kl. 14:38

Bompengepakke på Nord-Jæren kan stanse i retten

Advokatene Arvid Sjødin og Brynjar Meling har engasjert seg i den omstridte bompengepakka på Nord-Jæren og vil bidra med å forsøke å stanse den i retten..

NRK - 19 Oct 18 kl. 07:02

Ap og Sp vil stanse toganbod

Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet vil å stanse den vidare konkurranseutsetjinga av togtrafikk her i landet, altså Pakke nord og Pakke vest, skriv Klassekampen. Onsdag vart det klart at kommersielle, britiske Go-Ahead skal drifte Sørlandsbanen..

Dagbladet - 15 Jan 19 kl. 06:00

Dagbladet mener: Hvis KrF bryr seg om familielykke bør de tillate eggdonasjon

Eggdonasjonsbarn lever like gode liv som andre..

NRK - 07 Sep 18 kl. 07:55

Vil stanse sammenslåingen

Senterpartiet leverer nå inn et formelt forslag til Stortinget om å stanse sammenslåingen av Troms og Finnmark. Senterpartileder Trygve Slagsvold Veum sier til NRK at det er på tide politikerne hører på innbyggerne i nord..

NRK - 02 Jan 19 kl. 05:07

USAs grensevakter skjøt tåregass

Grensevakter i USA skjøt tåregassgranater over grensen mot Mexico for å stanse 150 migranter som prøvde å forsere grensegjerdet ved Tijuana. Myndighetene hevder de ville stanse steinkastere lenger unna, men ifølge AP begynte steinkastingen etterpå..

NRK - 17 Oct 18 kl. 14:56

EU ber palestinere stanse angrep

For første gang siden 2014 ble en israelsk bolig truffet av en rakett skutt ut fra Gazastripen i dag. – Rakettangrep fra militante palestinere må stanse umiddelbart, ber EU. Israel har svart på angrepene med å bombe flere militære mål på Gazastripen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt