VG > Innenriks

Sunday, 07 June, 08:49

VG - 23 May 20 kl. 13:56

KrF-topper tror velgerne vil tilgi dobbelt tap

KrF risikerer dundrende nederlag i to viktige verdisaker neste uke. Men fylkesledere tviler på at velgerne vil straffe dem for å ha kjempet og tapt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KrF-topper, tror, velgerne, vil, tilgi, dobbelt, tap
P4 - 23 May 20 kl. 14:07

KrF tror velgerne tåler tap

KrF tror velgerne vil tilgi dem om de taper to viktige verdisaker til uken. Neste uke skal både liberaliseringen av bioteknologiloven og henting av asylsøkere fra Hellas til Norge opp i Stortinget. KrF ligger an til tap i begge sakene, men fylkeslederne NTB har vært i kontakt med tror velgerne vil vise forståelse og at det viktigste er at de er synlige i disse sakene..

VG - 15 Mar 20 kl. 10:49

PL-topper tror på lang fotball-stopp i England

Flere Premier League-topper mener det er usannsynlig at den engelske fotballen ruller igjen allerede 4. april. Spørsmålet mange stiller seg, er hva som vil skje hvis sesongen ikke kan fullføres..

P4 - 21 Apr 20 kl. 08:20

- Et grep for å holde på velgerne

At Donald Trump vil stenge USAs grenser for all innvandring er et grep for å holde på velgerne inn mot valget. Det tror USA-ekspert og forsker ved Universitet i Bergen, Hilmar Mjelde. Trump skrev på Twitter i natt at han vil stenge all innvandring til USA inntil videre som følge av koronakrisen.

E24 - 23 Mar 20 kl. 20:47

Permitteringsbølgen: – Vi ser neppe toppen før etter påske

Finansdepartementets anslag for permitteringer i 2020 mer enn firedoblet seg på en uke. Departementet tror at antallet permitterte topper seg på 220.000.

P4 - 11 Mar 20 kl. 22:07

Venstre-topper vil ha Melby som statsråd

Flere Venstre-topper VG har snakket med ønsker seg Guri Melby som ny statsråd i regjeringen. Ifølge topper både i Unge Venstre, Oslo Venstre og Venstrekvinnelaget har Melby særlig markert seg på utdanningsfeltet, og vil være en god erstatter for Trine Skei Grande som i dag kunngjorde at hun gir seg som både leder og kunnskapsminister..

NRK - 04 Feb 20 kl. 08:30

Velgerne i nord svikter Høyre

Høyre blør velgere i de nordligste fylkene. I Troms og Finnmark sier bare 11,1 prosent av velgerne at de vil stemme på partiet. Det er en nedgang på hele 7,6 prosentpoeng fra stortingsvalget i 2017, viser en meningsmåling InFact har gjort for NRK..

Aftenposten - 02 Jun 20 kl. 18:00

KrF får ingen trøst av velgerne etter det tapte slaget om bioteknologiloven

KrF spilte høyt i et forsøk på å hindre liberalisering av bioteknologiloven, men gikk på sviende nederlag. Heller ikke blant velgerne er det noen trøst å få..

NRK - 17 Feb 20 kl. 16:40

Zuckerberg møter EU-topper

Facebook-sjefen Mark Zuckerberg besøker mandag Brussel rett før EU skal legge fram en plan for å regulere kunstig intelligens. Zuckerberg skal møte med EU-topper for å diskutere skatt og regulering av IT-giganter..

E24 - 27 Apr 20 kl. 14:25

Taxfree-selskap så omsetningen falle med 242 millioner – topper kontantstøttelisten

Norges største taxfree-konsern topper nå listen over selskapene som har mottatt kontantstøtte fra staten..

VG - 07 Apr 20 kl. 01:23

Skal ha brukt skall-selskaper for å bestikke FIFA-topper

En amerikansk rett mener at en rekke FIFA-topper ble tilbudt og tok imot bestikkelser for å stemme for at Qatar og Russland skulle bli VM-arrangører i fotball i 2022 og 2018..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Trusselbrev-forsker: Det er skrevet feil norsk med vilje

Den danske trusselbrev-forskeren Tanya Karoli Christensen mener forfatteren av trusselbrevet i Lørenskog-saken kan en hel del norsk – og skriver feil med vilje..

VG - 12 timer siden

Nå kommer sommervarmen tilbake

Etter en pinsehelg med strålende sommervær kom en periode med lavtrykk og regn over store deler av landet. I løpet av neste uke ser det ut til at temperaturen øker..

VG - 14 timer siden

Erfaren redningsmann fant levningene i Ørsta: – Veldig spesielt

Polske Maja Herner (25) forsvant sporløst i Ørsta høsten 2018. Fredag gjorde den erfarne redningsmannen Odd Staurset funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 19 timer siden

Politiet søker i fjellet etter funn av beinrester i Ørsta

Politiet søker lørdag etter levninger i fjellet i Ørsta med hund og mannskap fra Røde Kors. Fredag ble det gjort funn i området der den polske kvinnen Maja Herner (25) forsvant i november 2018..

VG - 21 timer siden

Familien til Kristian (34): – Preget av sjokk, uvirkelighet, sorg og sinne

– Vi er rørt og takknemlig over den enorme støtten vi får, skriver familien til Kristian Løvlie (34) som ble drept i Nittedal, i en uttalelse gjennom deres bistandsadvokat..

VG - 22 timer siden

SV-Audun til Erna: – Ikke vær så irriterende høflig mot Trump

Audun Lysbakken (SV) ber Erna Solberg (H) fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på afrikansk-amerikanske George Floyd (46)..

VG - 23 timer siden

Unge ruser seg på lystgass: Hvor farlig er det?

Denne uken ble det funnet flere hundre gasspatroner med lystgass i Oslo..

VG - Igår: 05:00

Frp fosser frem i ny VG-måling, mens Høyre og Ap faller

Høyre og Arbeiderpartiet mister til sammen nesten 6 prosentpoengs oppslutning i VGs ferske partibarometer for juni. Fremskrittspartiet gjør samtidig et stort hopp..

VG - Igår: 22:50

Kan ha funnet skoen til forsvunne Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - Igår: 20:33

Lørenskog-saken: Her er hele trusselbrevet

Politiet mener brevet er konstruert for å villede dem fra et drap de mener Tom Hagen står bak. Selv nekter han for å ha noe med konas forsvinning å gjøre. Her er det fem sider lange trusselbrevet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt