VG > Sport

Tuesday, 19 November, 10:39

VG - 08 Nov 19 kl. 14:14

Kourtney Kardashian trapper ned TV-jobben

Den eldste av Kardashian-søstrene sier vi får se mindre til henne i den kommende sesongen av «Keeping Up With the Kardashians», fordi hun prioriterer morsrollen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kardashian, Up With, Kardashians, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kourtney, Kardashian, trapper, ned, TV-jobben
Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 15:28

Hvordan Kim Kardashian ble en av USAs fremste lobbyister

ISTANBUL (Aftenposten): Rettsreform og fordømmelse av folkemord på armenerne. TV-stjernen Kim Kardashian hylles nå som USAs kanskje viktigste lobbyist..

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:47

Boeing trapper ned Dreamliner

Flyselskapet Boeing trapper ned produksjonen av Dreamliner-flyene, melder AirLive.net. Produksjonstakten senkes fra 14 til 12 per måned.

P4 - 12 Sep 19 kl. 17:25

Trapper opp oljeopprydding

Eqiunor trapper opp oppryddingen av oljeutslippet på Bahamas etter orkanen Dorian de neste dagene Det opplyser de i en pressemelding. Oppryddingslag er i gang med samle opp olje og lagre dette på tank. Selskapet mener det ikke lekker olje fra terminalen..

NRK - 12 Oct 19 kl. 19:43

Tyrkia trapper opp offensiven

Tyrkia trapper opp militæroffensiven mot kurdiske byer og landsbyer i Nord-Syria og avfeier samtidig internasjonal kritikk og trusler om sanksjoner. På offensivens fjerde dag hevdet Tyrkia å ha tatt kontroll over den syriske grensebyen Ras al-Ain..

P4 - 05 Nov 19 kl. 13:57

Trapper opp atomaktivitet

Iran trapper nå opp atomprogrammet sitt. Blant annet gjenopptar regimet anriking av uran ved et underjordisk atomanlegg, stikk i strid med den internasjonale atomavtalen. USA trakk seg fra avtalen i fjor, og gjeninnførte sanksjoner mot landet.

P4 - 11 Oct 19 kl. 16:24

Trapper opp samtaler

EU og Storbritannia trapper nå opp samtalene om Brexit de neste dagene. Det ble klart etter et møte med EUs forhandlingsleder og britenes Brexit-minister i dag, skriver BBC. Målet nå er å komme fram til en avtale innen EU-toppmøtet som starter førstkommende torsdag.

VG - 20 Sep 19 kl. 19:31

Kim Kardashian om fødselen: Utsatt to timer for å ta manikyr

Svangerskapsforgiftning stoppet ikke realitystjernen fra å fikse neglene..

Dagbladet - Igår: 19:18

Henrettelse utsatt for andre gang etter kjendispress

Kim Kardashian West var til stede i fengselet da Rodney Reed fikk vite at henrettelsen utsettes - for andre gang..

VG - 29 Sep 19 kl. 15:57

Kardashian-bestevenn Malika Haqq er gravid

Malika Haqq venter sitt første barn. Det er ikke kjent hvem som er barnefaren..

VG - 14 Aug 19 kl. 01:17

Insta-ekspert Kylie viser frem datteren i sosiale medier

Kardashian-familien har en egen evne til å vekke oppmerksomhet. Gjerne gjennom sosiale medier. Som dette bildet av Kylie Jenner (22) og den 18 måneder gamle datteren Stormi Webster..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Statsstøtten til Norges største moské frosset på grunn av konflikt

Statsstøtten til Norges største moské er midlertidig stanset. Ifølge Fylkesmannen er det to styrer som begge hevder å representere moskeen..

VG - 1 time siden

Norsk IS-mistenkt angrer på brev til UD

I et intervju med NRK forteller Aisha Shazadi Kausar (28) at hun ikke vil ha hjelp fra Norge. Hun ønsker nå å rømme fra IS-leiren al-Roj i Syria..

VG - 1 time siden

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..

VG - 2 timer siden

Kritiske timer i Hongkong

Demonstranter som opplever at de ikke lenger har noe å miste. Myndigheter som snarest vil gjenopprette orden, med alle midler. Kina som advarer om at Hongkongs delvise selvstyre står på spill..

VG - 2 timer siden

IT-minister Astrup ber foreldre holde barna unna smarttelefoner

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup (H) mener foreldre ikke bør gi barn smarttelefon før de begynner på ungdomsskolen. Selv gjør han som han sier..

VG - 2 timer siden

Mellom 30 og 40 nyfødte omplasseres av barnevernet årlig

Siden 2016 er 143 spedbarn tatt fra foreldrene rett etter fødselen og omplassert av barnevernet. Nesten ingen av klagene fra foreldrene når fram..

VG - 3 timer siden

Hareide etter suksessen: Etterlyser forklaring på hvorfor han får fyken

Åge Hareide (66) har ført Danmark til nok et mesterskap. Etter bragden i Dublin mandag kveld slo han tilbake mot det danske fotballforbundet, som ikke vil ha nordmannen med videre..

VG - 10 timer siden

Gult farevarsel i flere fylker: Ventes mye snø

Det er ventet opp mot 30 centimeter snø nord i Oppland og Hedmark..

VG - 3 timer siden

Konstruktiv religionskritikk

Lørdag ble fem personer innbrakt etter anti-islamdemonstrasjoner i Kristiansand. Demonstrantene fra organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) hadde på forhånd varslet at de ville brenne eksemplarer av Koranen. Politiet hadde sagt nei til dette men en demonstrant klarte likevel å tenne på et eksemplar av boken, og det kom til håndgemeng mellom demonstranter og motdemonstranter.

VG - 12 timer siden

Lagerbäck tangerte «Drillo» med norsk seier mot Malta – ikke fornøyd

ATTARD/OSLO (VG) (Malta-Norge 1–2) Etter en rufsete norsk opptreden i 2–1-seieren over Malta har Lars Lagerbäck vunnet 52 prosent av kampene som norsk landslagssjef. Det har bare Egil «Drillo» Olsen klart før ham av trenerne med mer enn fem kamper i jobben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt