VG > Sport

Tuesday, 26 May, 21:45

VG - 08 Nov 19 kl. 14:14

Kourtney Kardashian trapper ned TV-jobben

Den eldste av Kardashian-søstrene sier vi får se mindre til henne i den kommende sesongen av «Keeping Up With the Kardashians», fordi hun prioriterer morsrollen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kardashian, Up With, Kardashians, TV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kourtney, Kardashian, trapper, ned, TV-jobben
Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 15:28

Hvordan Kim Kardashian ble en av USAs fremste lobbyister

ISTANBUL (Aftenposten): Rettsreform og fordømmelse av folkemord på armenerne. TV-stjernen Kim Kardashian hylles nå som USAs kanskje viktigste lobbyist..

NRK - 04 Jan 20 kl. 10:34

Koalisjon trapper ned i Irak

Den USA-ledede koalisjonen i Irak trapper ned operasjonene sine av hensyn til sikkerheten, sier amerikanske myndigheter til AFP lørdag. Natt til fredag ble den iranske generalen Qasem Soleimani og en irakisk militsleder drept av USA i et droneangrep..

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:47

Boeing trapper ned Dreamliner

Flyselskapet Boeing trapper ned produksjonen av Dreamliner-flyene, melder AirLive.net. Produksjonstakten senkes fra 14 til 12 per måned.

P4 - 12 Sep 19 kl. 17:25

Trapper opp oljeopprydding

Eqiunor trapper opp oppryddingen av oljeutslippet på Bahamas etter orkanen Dorian de neste dagene Det opplyser de i en pressemelding. Oppryddingslag er i gang med samle opp olje og lagre dette på tank. Selskapet mener det ikke lekker olje fra terminalen..

NRK - 12 Oct 19 kl. 19:43

Tyrkia trapper opp offensiven

Tyrkia trapper opp militæroffensiven mot kurdiske byer og landsbyer i Nord-Syria og avfeier samtidig internasjonal kritikk og trusler om sanksjoner. På offensivens fjerde dag hevdet Tyrkia å ha tatt kontroll over den syriske grensebyen Ras al-Ain..

NRK - 19 Mar 20 kl. 12:34

Trapper opp ekstraordinære lån

Norges Bank trapper vil gi flere ekstraordinære lån til bankene på grunn av markedssituasjonen de siste dagene, opplyser banken i en pressemelding. Norges Bank har tidligere varslet at de vurderer å kjøpe norsk valuta..

VG - 01 May 20 kl. 21:06

Trapper opp tilsyn i bedriftene: – Uhyrlig at noen utnytter coronakrisen

Arbeidstilsynet trapper opp kontrollene for å komme arbeidslivskriminalitet til livs under coronakrisen: – Nå skal skurkene tas, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H)..

P4 - 05 Nov 19 kl. 13:57

Trapper opp atomaktivitet

Iran trapper nå opp atomprogrammet sitt. Blant annet gjenopptar regimet anriking av uran ved et underjordisk atomanlegg, stikk i strid med den internasjonale atomavtalen. USA trakk seg fra avtalen i fjor, og gjeninnførte sanksjoner mot landet.

P4 - 11 Oct 19 kl. 16:24

Trapper opp samtaler

EU og Storbritannia trapper nå opp samtalene om Brexit de neste dagene. Det ble klart etter et møte med EUs forhandlingsleder og britenes Brexit-minister i dag, skriver BBC. Målet nå er å komme fram til en avtale innen EU-toppmøtet som starter førstkommende torsdag.

E24 - 31 Mar 20 kl. 10:04

Norges Bank trapper opp kronekjøpene

Norges Bank trapper nok en gang opp kjøpene av kroner, for å dekke statlige krisepakker etter coronaviruset. Banken vil kjøpe kroner for to milliarder kroner per dag i april..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Bjørgen satser på Vasaloppet med Johaug på laget

Marit Bjørgens (40) farvel varte ikke så lenge. Nå har langrennsdronningen bestemt seg for å gå Vasaloppet neste år - med Therese Johaug som tidvis treningspartner..

VG - 1 time siden

Trippelsmell for Haaland: Skadet da Bayern festet grepet om ligagullet

(Borussia Dortmund – Bayern München 0–1) Drømmen om ligagull svinner hen for Erling Braut Haaland og co. En kontroversiell straffesituasjon kan ha snytt Dortmund for poeng i kveldens toppoppgjør..

VG - 2 timer siden

Hurtigruten i krise

HAMMERFEST-BODØ (VG) Nær 3000 ansatte er permittert og 14 av 16 skip står ubrukt. Hurtigruten gikk fra å kjempe for nye rekorder til å kjempe for en redningspakke..

VG - 2 timer siden

Bjørgen klar for Vasaloppet

Marit Bjørgens (40) farvel varte ikke så lenge. Nå har langrennsdronningen bestemt seg for å gå Vasaloppet neste år..

VG - 3 timer siden

Johaug om spiseforstyrrelser i idretten: – Et ømt tema

BISLETT (VG) Therese Johaug (31) tror det er for følsomt for mange å snakke om forholdet til egen kropp..

VG - 4 timer siden

Umulig for Molde å vinne

Moldes ledelse har havnet i en håpløs situasjon. Uansett hvilke valg som foretas, vil trolig klubben komme dårlig ut av Forren-saken i det offentlige rom..

VG - 5 timer siden

Hegerberg hyller Haaland: – Dødelig

Internasjonal toppfotball har lenge hatt en norsk målmaskin på kvinnesiden. Denne sesongen har det store gjennombruddet kommet også blant mannfolkene..

VG - 6 timer siden

Medier: Brudd for «Riverdale»-paret

Lili Reinhart (23) og Cole Sprouse (27) skal ha avsluttet forholdet..

VG - 6 timer siden

Aurora Mikalsen vurderer United-fremtiden: – Viktig med spilletid

Norske Aurora Mikalsen (23) sier hun håper på mer spilletid når hun tar valget om fotballfremtiden..

VG - 8 timer siden

Her er nyhetene i familieparkene

Badeland, brusfabrikk, skattejakt og orangutanghus. Årets nyheter i de største familieparkene handler om mer enn nye smittevernregler, og at alle inngangsbilletter må forhåndskjøpes på nett.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt