P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 01:35

P4 - 14 Feb 20 kl. 18:54

Koronaviruset påvist i Afrika

Det første koronavirus-tilfellet er nå påvist i Afrika.
En utenlandsk borger er bekreftet smittet i Egypt, melder landets helsemyndigheter.
1.384 personer er bekreftet døde og rundt 64.000 er smittet av viruset.
Les mer på P4


Les mer om:
Afrika, Egypt, Norge, Folkehelseinsituttet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronaviruset, påvisti , Afrika
NRK - 21 Feb 20 kl. 08:52

Koronaviruset i kinesiske fengsel

Fleire enn 400 tilfelle av det nye koronaviruset har blitt oppdaga i fengsel ei rekke stader i Kina. I Hubei, den sentrale provinsen der viruset først blei påvist i desember i fjor, er det påvist ​271 smittetilfelle i fengsel..

NRK - 19 Feb 20 kl. 22:18

Framgang i kampen mot koronaviruset

Verdens helseorganisasjon (WHO) melder om stor framgang i kampen mot det nye koronaviruset covid-19 siden det ble påvist i Kina i desember..

NRK - 21 Feb 20 kl. 12:08

Koronavirus påvist i Israel

Myndighetene i Israel bekrefter at det første tilfellet av det nye koronaviruset covid-19 har blitt påvist i landet..

P4 - 21 Feb 20 kl. 18:44

Italienske leger smittet av viruset

I Nord-Italia har ytterligere åtte personer testet positivt for Koronaviruset, ifølge myndighetene i landet. Fem av de åtte smittede er helsepersonell. Det er nå 17 personer i Italia som har fått påvist koronaviruset, og 250 mennesker i Lombardia-regionen er plassert i isolasjon mens de venter på prøvesvar..

P4 - 12 Feb 20 kl. 20:23

Koronavirus påvist i London

For førte gang er koronaviruset nå påvist i London. Det melder Sky News. Det antas at personen som er smittet er en kineser som har flydd til London.

P4 - 06 Feb 20 kl. 16:38

Smittetilfellene øker

Verdens helseorganisasjon er urolig for at de ikke klarer å hindre spredning av koronaviruset. Verdens fremste forskere blir nå invitert til et fellesmøte neste uke til å intensivere arbeidet med å finne en kur. Det er nå registrert 28.

P4 - 17 timer siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - I førrgår: 15:08

Flere dropper Thailand

Færre nordmenn vil på ferie til Thailand, og koronaviruset kan være en årsak. Ifølge reiseselskapet Tui har det den siste tiden blitt flere avbestillinger i siste liten til Sørøst-Asia, mens folk heller vil til Kanariøyene, skriver E24. Også Ving merker en liten nedgang.

P4 - 13 timer siden

Avviser melding og 50 virus-døde

Det er nå stor usikkerhet rundt dødstallet som følge av koronaviruset i Iran. En iransk parlamentariker hevdet tidligere i dag at 50 personer var døde. Det avviser nå landets helseminister - ifølge han er det 12 døde og 61 som er smittet av koronaviruset.

P4 - 04 Feb 20 kl. 12:12

Varslet om viruset - ble selv smittet

En av legene som var først ut om å advare mot koronaviruset har selv blitt smittet. Den 34 år gamle legen behandlet sju pasienter med lungeviruset. Han varslet flere kolleger om viruset, og ble av politiet anklaget for å spre falske rykter og skape sosial uro.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 3 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 2 timer siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 2 timer siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 2 timer siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 3 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 3 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 3 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 4 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt