P4 > Nyheter

Friday, 03 April, 22:09

P4 - 24 Feb 20 kl. 23:26

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset.
Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld.
Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen. Pasienten er nå isolert..
Les mer på P4


Les mer om:
Tenerife, Madrid

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronavirus, Tenerife
NRK - 25 Feb 20 kl. 01:55

Turist på Tenerife smittet

En italiensk turist på øya Tenerife har fått påvist smitte av det nye koronaviruset. Kanariøyenes president Ángel Víctor Torres bekrefter på Twitter at et tilfelle av det smittsomme viruset er påvist på Tenerife, melder VG..

Dagbladet - 27 Feb 20 kl. 12:59

Venjaa (69) på Tenerife: - Temmelig skremt

Nordmenn i Tenerife er bekymret, men holder roen, etter fire smittetilfeller av coronaviruset på øya..

P4 - 02 Mar 20 kl. 05:52

Tenerife-turister får reise hjem

Turistene som har vært i karantene i seks dager på et hotell på Tenerife, får nå lov til å dra hjem - hvis de testes negativt for koronaviruset. De opplyser helsemyndighetene på den spanske kanariøya, ifølge Reuters. Fem smittetilfeller er påvist..

NRK - 25 Feb 20 kl. 07:46

1000 i karatene på Tenerife-hotell

Tusen turister er satt i karantene på et hotell på den spanske ferieøya Tenerife, opplyserspanske helsemyndigheter til avisa Diario de Avisos. En italiensk turist som har bodd på hotellet er bekreftet smittet..

NRK - 25 Feb 20 kl. 23:21

Bil krasjet med SAS-fly på Tenerife

180 SAS-passasjer må belage seg på enda en natt på hotell, etter at en cateringbil krasjet med et SAS-fly på flyplassen på Tenerife tirsdag kveld. Flyet som skulle til Oslo fikk så store skader at avgangen måtte kanselleres, skriver Flysmart24..

Aftenposten - 25 Feb 20 kl. 23:01

Bil krasjet med SAS-fly på Tenerife – 180 passasjer rammet

180 SAS-passasjer må belage seg på enda en natt på hotell, etter at en cateringbil krasjet med et SAS-fly på flyplassen på Tenerife tirsdag kveld..

Dagbladet - 25 Feb 20 kl. 08:27

1000 i karantene på Tenerife-hotell

Tusen turister er satt i karantene på et hotell på Tenerife etter at en gjest testet positivt for coronaviruset..

NRK - 02 Mar 20 kl. 03:51

Turister på Tenerife får reise hjem

Turister som har vært i karantene på et hotell på Tenerife, får lov til å dra hjem hvis de testes negativt for koronaviruset, opplyser helsemyndighetene på de spanske kanariøya. Det skriver Reuters..

Klartale - 25 Feb 20 kl. 09:14

1.000 turister holdes på hotell på Tenerife

En person på et hotell på Tenerife er smittet med viruset covid-19. Nå holdes 1.000 gjester inne på hotellet..

NRK - 28 Feb 20 kl. 14:33

Koronavirus i Mexico

Meksikanske myndigheter bekrefter første tilfelle av koronavirus i landet. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ikke fulle puber før sommeren

Statsminister Erna Solberg er klar på at det ikke er noen som pr. nå kan si hvor lenge de ulike koronatiltakene skal vare. Men hun tror vi må være innstilt på ganske mange begrensninger en god stund fremover.

P4 - 1 time siden

To nye koronadødsfall

Det er i kveld meldt to nye koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Og en mann i 60-årene fra Hol kommune.

P4 - 2 timer siden

- Kina har underrapportert

- Kina har underrapportert både antall koronatilfeller og -dødsfall Det hevder den amerikanske etterretningsorganisasjonen CIA. Ifølge dem er det virkelige dødstallet i Wuhan 5.000 eller mer – dobbelt så høyt som det offisielle tallet, melder NTB.

P4 - 1 time siden

Dyrt å misbruke koronafrykten

Forbrukertilsynet varsler harede konsekvenser for aktører som prøver å utnytte koronafrykten til egen vinning. Allerede har de varslet bøter til tre ulike aktører som har brukt frykt for viruset i sin markedsføring. Det er like mange vedtak som de normalt gjør på et helt år, ifølge TV 2 .

P4 - 1 time siden

Koronadødsfall i Lillestrøm

Det er i kveld meldt et nytt koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Dette er det tredje dødsfallet ved Skedsmotun, skriver MittLillestrøm.

P4 - 12 timer siden

Påskeværet ser bra ut i store deler av landet

Selv om mange ikke får dratt på den tradisjonelle hytteturen i påsken, så kan meteorologene bringe gode nyheter. Det ser nemlig ut til at det blir fint påskevær over store deler av landet. På Østlandet er det ventet mye sol og stigende temperaturer, mens Nord-Norge får bra skiføre.

P4 - 2 timer siden

Kan bli tiltak ut året i Oslo

Innbyggerne i Oslo må innstille seg på begrenset bevegelsesfrihet ut året. Det sier Oslos helsebyråd Robert Steen, som er klar på at koronasituasjonen ikke er over til påske. - Den er heller ikke over til sommeren.

P4 - 2 timer siden

Fikk nei til påskeåpne butikker

Oslos dagligvarebutikker og apoteker får ikke holde åpnet i påsken. Det har fylkesmannen avgjort i kveld, ifølge VG. Oslos byrådsleder Raymond Johansen søkte Fylkesmannen om lov til å holde butikkene åpne, selv om regjeringen har sagt nei.

P4 - 3 timer siden

Putin vil kutte i oljeproduksjonen

Russlands president Vladimir Putin sier verdens oljeproduksjon må kutte rundt 10 millioner fat per dag. Det melder Reuters. Presidenten sier Russland er klar for å jobbe sammen med USA for å stanse fallet i oljeprisene..

P4 - 2 timer siden

Får mange tips om trygdesvindel

Nav får unormalt mange tips om trygdesvindel for tiden. De siste par dagene har Nav mottatt et titalls tips daglig om både folk og bedrifter som prøver å utnytte permitteringsordningene. Det opplyser Nav Kontroll til E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt