NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 16:30

NRK - 04 Apr 20 kl. 09:19

Koronasmitte på danske pleiehjem

I minst 35 danske kommuner er det påvist koronasmitte på ett eller flere pleiehjem for eldre. DR Nyheder har kartlagt situasjonen i samtlige 98 danske kommuner og fant smittespredning på pleiehjem og aldersboliger i mer enn 35..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nyheder

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronasmitte, danske, pleiehjem
NRK - 27 Feb 20 kl. 06:42

Koronasmitte i Danmark

Det fyrste tilfellet av koronasmitte er påvist i Danmark. Danske TV2 melder at det er snakk om ein tilsett hjå dei, som sundag kom heim frå skiferie i Italia. Det var danske Sundhetsstyrelsen som fyrst melde om smittetilfellet..

NRK - 16 Apr 20 kl. 23:39

Sykehjem mangler beskyttelsesutstyr

Ansatte i den svenske eldreomsorgen forteller at sjefer nekter dem beskyttelsesutstyr og testing for koronasmitte. SVT har snakket med ansatte på flere alders- og pleiehjem og i hjemmesykepleien i Sverige og de forteller om det samme..

NRK - 14 Apr 20 kl. 22:13

Politirassia på pleiehjem i Milano

Italiensk politi har gjennomsøkt landets største pleiehjem der 143 pasienter skal ha dødd den siste måneden. De aksjonerte etter at ansatte anklaget ledelsen for å nekte dem å bruke masker og annet beskyttelsesutstyr for ikke å skremme pasientene..

NRK - 11 Mar 20 kl. 00:47

Mulig koronasmitte i Nordsjøen

All helikoptertrafikk er stanset til og fra fem av Equinors installasjoner på grunn av koronasmitte. Alle flygingene til de tre oljefeltene Askepott, Askeladden og Martin Linge ble kansellert mandag etter at det har oppstått mistanke om koronasmitte..

VG - 18 Apr 20 kl. 05:25

Skrekkfunn på pleiehjem i Canada

Eldre beboere ble forlatt av de ansatte på et pleiehjem i Canada og funnet uker senere, tilgriset og utsultet. Siden starten av mars har 31 beboere dødd..

P4 - 27 Feb 20 kl. 06:46

Koronavirus påvist i Danmark

Det første tilfellet av koronasmitte er nå påvist i Danmark. En mannlig ansatt i danske TV2 har testet positivt for smitten etter å ha vært på skiferie i Nord-Italia, bekrefter det danske folkehelseinstituttet. Mannens kone og sønn har testet negativt for viruset.

P4 - 18 Apr 20 kl. 08:52

Eldre beboere forlatt på pleiehjem

Eldre beboere ble forlatt av de ansatte på et pleiehjem i Canada etter utbrudd av koronaviruset. Beborene ble funnet flere uker senere utsultet, tilgriset, og flere av dem var døde. Pleiehjemmet, som ligger i en forstad til Montreal, etterforskes nå for alvorlig tjenesteforsømmelse..

VG - 06 May 20 kl. 22:25

Politiker tok jobb på pleiehjem - fikk sparken da hun sa fra om mangel på smittevernutstyr

I slutten av mars begynte Labour-politiker Nadia Whittome (23) å jobbe på et pleiehjem grunnet coronaviruset. Nå har hun fått sparken for å varsle om mangel på smittevernutstyr..

P4 - 28 Feb 20 kl. 10:52

Mistanke om koronasmitte på Gjøvik

En norsk person er innlagt på Gjøvik sykehus i Innlandet med mistanke om koronasmitte. Det opplyser Sykehuset Innlandet til NRK. Fem personer fra Elverum i Innlandet er også isolert og testet for koronasmitte etter å ha vært i et område i Italia nylig.

P4 - 18 Apr 20 kl. 14:42

346 døde i Danmark

I Danmark er 10 personer døde etter koronasmitte det siste døgnet. Det samlede dødstallet er nå 346, viser nye tall fra danske myndigheter. Antall smittede som er registert har økt med 169..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nye opningstider for Vinmonopolet

Frp sikrar truleg fleirtal for forslaget om å at Vinmonopolet kan ha opent til klokka 16 på laurdagar, melder NTB. Stortinget voterer tysdag over justerte opningstider. Regjeringa har føreslått endringa, som er i tråd med Granavolden-plattforma..

NRK - 30 minutter siden

Russland med enorme krisetiltak

Russiske styresmakter vil sette i gang krisetiltak for nesten 700 milliardar kroner for å redde økonomien i kjølvatnet av koronapandemien, melder AFP. Krisepakken består av over 500 ulike tiltak, opplyser statsministeren i landet tysdag..

NRK - 45 minutter siden

Sjå Biden tala i Philadelphia

NRK - 1 time siden

Ber WTO avgjere handelskonflikt

Sør-Korea vil klaga Japan formelt inn for Verdas handelsorganisasjon i håp om å få løyst ein fastlåst handelskonflikt med røter tilbake til andre verdskrig. Valdgiftsprosessen i WTO kan ta opp til eit år, avhengig av framdrifta i saka..

NRK - 1 time siden

Solberg: Sterkt bekymra

Statsminister Erna Solberg (H) seier ho er svært uroleg over opptøyane i USA etter at George Floyd døydde som følge av ein arrrestasjon. Solberg seier ho er sterkt bekymra for det som skjer i USA. Ikkje minst fordi samfunnet ser så splitta ut..

NRK - 6 timer siden

Økt sykkel-etterspørsel i USA

Etterspørselen for sykler i USA har økt kraftig under koronapandemien. DN skriver at økningen skjer, delvis på grunn av frykt for å bruke offentlige transportmidler, og delvis fordi all stillesittingen gjør at folk vil bevege seg mer..

NRK - 1 time siden

Fire nye døde i Danmark

Ytterlegare fire personar er døde i Danmark etter å ha fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Dermed er til saman 580 døde, viser tal frå Statens Serum Institut..

NRK - 1 time siden

Fleire skandinaviske ulvar

Den felles skandinaviske ulvebestanden er i vinter rekna ut til å bestå av rundt 450 individ. Det er ein auke på 70 individ frå førre vinter, viser tal frå blant anna Rovdata..

NRK - 6 timer siden

UD gir fire milliarder i bistand

UD tildeler 4,3 milliarder kroner til insatts i fattige land, som er det største samlede avtalebeløpet noen gang, ifølge Utenriksdepartementet. – Covid-19 har vist at når krisen rammer, så øker forskjellene, sier utviklingsminister Dag-Inge Ulstein..

NRK - 2 timer siden

Sverige: 65 døde og 775 smittet

Det siste døgnet har svenske helsemyndigheter fått inn 775 nye innrapporterte tilfeller av covid-19 smitte og 65 nye dødsfall. Til sammen har Sverige nå 38.589 smittetilfeller og totalt 4468 koronarelaterte dødsfall..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt