NRK > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 02:44

NRK - 27 nov. 20 kl. 20:04

Koronasjuke blei immune i 6 månader

Ei forskargruppe ved The Rockefeller University i New York har undersøkt nivået av antistoff i kroppen til 87 pasientar som har vore sjuke med covid-19. Dei kome fram til at nivået med antistoff først hadde gått vesentleg ned etter seks månader..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
The Rockefeller University, New York

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronasjuke, blei, immunei 6 , månader
Klartale - 11 jan. 21 kl. 14:18

Så lenge kan smittede være immune

To nye studier gir gode nyheter. De har undersøkt hvor lenge smittede kan være immune mot korona-viruset..

NRK - 24 des. 20 kl. 07:55

Dømd for 39 påhengstjuveri

Fire menn av latvisk opprinning er dømd for å ha stole 39 påhengsar i Bergensområdet i vår. Tre av dei er og dømd for å ha stole fire motorsyklar. Mennene har fått dommar på mellom to år og ni månader og fire år og seks månader, samt erstatningskrav..

NRK - 29 nov. 20 kl. 15:31

Stoppa Formel 1-løp etter krasj

VM-runden i Formel 1 i Bahrain blei søndag stoppa då franske Romain Grosjean krasja i fyrste runde. Bilen blei delt i to av krasjet og tok fyr. Grosjean gjekk vekk på eigne bein og blei så frakta til sjukehus.

NRK - 17 des. 20 kl. 20:48

Bronze blei årets kvinnelege spelar

Lucy Bronze blei torsdag utnemnd av Fifa som årets kvinnelege fotballspelar. Briten spelar for Manchester City og det engelske nasjonallaget. Sidan Ballon d'Or-utdelinga blei avlyst, er Fifa sitt prisdryss årets mest prestisjetunge i fotballverda..

NRK - 19 jan. 21 kl. 05:58

Eks-Frp'ar blei leiar i Demokratane

Geir Ugland Jacobsen er vald til ny leiar av Demokratane i Oslo. Han blei nyleg ekskludert frå Frp, der han var fylkesleiar. Jacobsen blei samrøystes vald, opplyser Vidar Kleppe, politisk nestleiar for Demokratane..

NRK - 30 nov. 20 kl. 11:10

Mistenker organisert smittespreiing

Svensk politi mistenker at vidaregåandeelevar i Östersund har spreidd smitte med vilje for å bli immune til den svenske russetida våren 2021. Politiet jobbar aktivt med saka, men har foreløpig ingen konkrete mistenkte, melder SVT Nyheter..

NRK - 17 jan. 21 kl. 19:35

FHI: Mulig vi må gi en tredje dose

De som nå blir vaksinert mot koronavirus risikerer å måtte ta en tilleggsvaksine før året er over, opplyser Folkehelseinstituttet til NRK. Koronasmittede kan være immune mot viruset i rundt fem måneder, ifølge en ny studie gjort på vegne av Public Health England..

NRK - 26 nov. 20 kl. 20:50

Tap for Molde

Molde starta bra og hadde ein god førsteomgang mot Arsenal i Europaligakampen på heimebane. Men det var Arsenal som blei sterkast i andreomgang. Då scora dei heile tre mål og stillinga blei til slutt 0–3 til bortelaget..

NRK - 29 nov. 20 kl. 16:25

Ordførar valt til fyrstekandidat

Bergensordførar Marte Mjøs Pedersen blei søndag valt til å vere fyrstekandidaten til Arbeidarpartiet i Hordaland sin valkrets før stortingsvalet neste haust. På andre plass blei tidlegare ordførar på Bømlo, Odd Harald Hovland, valt..

NRK - 30 nov. 20 kl. 11:34

Tre melde seg etter vald i Tromsø

Tre personar som blei etterlyste etter ei valdsepisode i Tromsø har meldt seg for politiet. Ein av dei innrømmer å ha utøvd blind vald, seier politiadvokat Malene Kjemsaas til Nordlys. Ein mann blei slått ned utanfor Burger King natt til søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

USA ber Kina droppe Taiwan-press

USA advarer Kina og ber landet stanse sitt militære, diplomatiske og økonomiske press mot Taiwan, og i stedet satse på dialog med Taiwans folkevalgte ledelse. Taiwan meldte lørdag at kinesiske jagerfly og bombefly hadde krenket Taiwans luftrom..

NRK - 30 minutter siden

Ungdom stoppet ved raset i Gjerdrum

To ungdommer er anmeldt for å ha tatt seg inn i det avsperrede området rundt sleirkredet i Gjerdrum på Romerike. Én av dem var rett ved skredkanten. følge Romerikes Blad ble politiet varslet av vektere..

NRK - 30 minutter siden

Kraftig jordskjelv nær sydpolen

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilenske forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 30 minutter siden

Kraftig jordskjelv i Chile

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilensk forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 45 minutter siden

Biden lovet Boris samarbeid

Båndene mellom USA og Storbritannia skal styrkes, lovet president Joe Biden da han ringte statsminister Boris Johnson lørdag. Koronavaksiner, menneskeretter, Nato-samarbeid og klima var samtaletemaer, melder Johnson..

NRK - 2 timer siden

Advarer om stor skredfare i fjellet

Varsom.no advarer om betydelig skredfare i fjellet. Under leting etter en jeger som ble funnet død i et snøskred i Trøndelag lørdag, så letemannskapene flere skred.

NRK - 2 timer siden

Store skredfare i fjellet

Politiet i Trøndelag advarer om stor skredfare i fjellet. Under letingen etter en jeger som ble funnet død i et snøskred på Vassfjellet, oppdaget letemannskapre flere skred. – Det er veldig stor skredfare, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NRK..

NRK - 6 timer siden

USA:– Løslat demonstrantene

USA ber Russland om å løslate over 2500 demonstranter som er arrestert etter å ha støttet opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj lørdag. USA kritiserer hardhendte metoder mot demonstranter og mediefolk. Også Norge ber om at de arresterte settes fri..

NRK - 2 timer siden

238 nye smittetilfeller siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 238 koronasmittede i Norge. Det er 68 færre enn dagen før og fem færre enn samme dag i forrige uke. I alt var det ved midnatt natt til søndag registrert 60.

NRK - 2 timer siden

Jeger funnet død i Vassfjellet

Politiet i Trondheim bekrefter at en person er funnet omkommet i et skred i Vassfjellet sør for Trondheim. Store mannskaper har lett etter en savnet jeger lørdag kveld. De pårørende er varslet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt