NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:51

NRK - 19 jan. 21 kl. 05:24

Koronaforskrift endra 73 gongar

Den norske koronaforskrifta er endra 73 gongar og er svært vanskeleg å forstå, meiner Folkehelseinstituttet. Særleg har reglane for karantene skapt forvirring og misforståingar, skriv Aftenposten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Folkehelseinstituttet, Aftenposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronaforskrift, endra73 , gongar
NRK - 19 feb. 21 kl. 14:09

Skjenkereglane blir endra

Regjeringa strammar inn dei nasjonale skjenkereglane. Frå tysdag blir skjenkestopp endra frå midnatt til klokka 22:00..

NRK - 02 mars 21 kl. 07:43

Oslo vurderer endra vaksinestrategi

Av 1.200 vaksinedosar som Oslo får denne veka, går 100 til Stovner, byen med høgast smittetrykk. Vaksinedosane blir framleis fordelte etter aldersgrupper, ikkje etter smittetrykk.

NRK - 03 mars 21 kl. 09:29

Lillestrøm stenges ned

Formannskapet i Lillestrøm har onsdag vedtatt en koronaforskrift som blant annet betyr stenging av butikker, skjenkesteder, og forbud mot arrangementer. Forskriften gjelder på ubestemt tid. Smitten i kommunen har økt med 70 prosent de siste to ukene..

NRK - 13 jan. 21 kl. 12:18

400.000 har lasta ned Smittestopp

Den nye appen for smittesporing, «Smittestopp», er lasta ned 419.000 gongar siden nylanseringa 21. desember, viser tal frå Folkehelseinstituttet.

NRK - 11 feb. 21 kl. 18:58

Tiltalt for overgrep mot ungar

Ein mann i 60-åra frå Drammen er tiltalt for fleire overgrep mot ungar. I 2014 skal han ha forgripe seg fleire gongar på ei jente som var sju år, skriv Drammens Tidende. Han er òg tiltalt for ei seksuell handling mot ei anna sju år gammal jente..

NRK - 23 mars 21 kl. 16:36

Fekk ikkje forsvarleg helsehjelp

Statsforvaltaren i Vestland har kome fram til at mannen i 50-åra som døydde etter å ha fått ti gongar for mykje cellegift ikkje fekk forsvarleg helsehjelp. Legen som gav dosen regna feil, og farmasøytane som kontrollerte reagerte ikkje på dosen..

NRK - 13 feb. 21 kl. 11:23

FHI kjem med ny vaksinestrategi

Smitteverndirektør Geir Bukholm lover at Folkehelseinstituttet kjem med ein ny og endra vaksinestrategi. Arbeidet byrjar neste veke og skal vere ferdig om et par veker. Mange kommunar i Oslo-regionen med høgt smittetrykk ynskjer seg fleire dosar..

NRK - 25 feb. 21 kl. 08:15

Utsatt for uforsvarlig behandling

Sykehuset Telemark har endra på rutinene sine og sier de har oppbemannet på avdelinga for kreft og blodsykdommer. Statsforvalteren har fastslått at en pasient som døde for drøyt et år siden fikk uforsvarlig behandling på sykehuset..

NRK - 27 feb. 21 kl. 08:13

Advarer mot å gå på Mjøsisen

Hedmarken brannvesen fraråder på det sterkeste at folk beveger seg på Mjøsisen nå. Brannsjefen i Hedmarken brannvesen, Torgeir Dybvig, sier isforholdene har endra seg mye i løpet av uka. Det er farlig å gå enkelte steder på isen nå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 2 timer siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 2 timer siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 3 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 3 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt