P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 15:18

P4 - 03 Apr 20 kl. 20:37

Koronadødsfall i Lillestrøm

Det er i kveld meldt et nytt koronadødsfall i Norge.
Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm.
Dette er det tredje dødsfallet ved Skedsmotun, skriver MittLillestrøm.
Og det er det 58. koronadødsfallet i Norge..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Skedsmotun, Lillestrøm, MittLillestrøm

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronadødsfalli , Lillestrøm
P4 - 03 Apr 20 kl. 20:37

To nye koronadødsfall

Det er i kveld meldt to nye koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Og en mann i 60-årene fra Hol kommune.

NRK - 18 Apr 20 kl. 18:18

482 nye koronadødsfall i Italia

Antall nye koronadødsfall i Italia siste døgn er 482, opplyser italienske myndigheter. Til sammenligning var det 575 dødsfall døgnet før. Det samlede tallet på registrerte koronadødsfall i landet er nå 23.

NRK - 19 Apr 20 kl. 20:23

Over 40.000 koronadødsfall i USA

Tallet på registrerte koronadødsfall i USA har passert 40.000, ifølge oversikten til Worldometer. USA har klart flest koronadødsfall i verden, etterfulgt av Italia med over 23.

P4 - 03 Apr 20 kl. 16:15

Koronadødsfall i Vestfold

Antallet koronadødsfall i Norge har steget gjennom dagen og er nå oppe i 56. Det har så langt i dag blitt rapportert om 6 koronadødsfall..

NRK - 22 Apr 20 kl. 14:06

172 nye koronadødsfall i Sverige

I løpet av det siste døgnet er det registret 172 nye koronadødsfall i Sverige. Det opplyser den svenske Folkhälsomyndigheten på en pressekonferanse onsdag. Det totallet antallet koronadødsfall i Sverige er nå oppe i 1937..

NRK - 02 Apr 20 kl. 11:49

Over 10.000 koronadødsfall i Spania

Tallet på koronadødsfall i Spania har økt med 950 til over 10.000 det siste døgnet, opplyser helsemyndighetene i landet. Bare Italia har flere koronadødsfall enn Spania, der 110.

P4 - 12 Apr 20 kl. 12:40

Nok et koronadødsfall i Drammen

Ytterligere en person i Drammen som var smittet av koronaviruset er død. Avdøde er en eldre mann bosatt ved et av kommunens sykehjem, opplyser Drammen kommune. Til nå har det vært 11 koronadødsfall i kommunen.

NRK - 15 Apr 20 kl. 11:40

Koronadødsfall synker i Spania

Tallet på nye koronadødsfall registrert i Spania siste døgn er 523, en nedgang på 44 sammenlignet med døgnet før.Det samlede tallet på koronadødsfall er nå 18.579, opplyser spanske helsemyndigheter onsdag..

P4 - 03 Apr 20 kl. 12:16

Tre nye koronadødsfall

Det er nå rapportert inn tre nye koronadødsfall i Norge på kort tid. To pasienter ved Sykehuset Østfold har omkommet, det samme har en beboer ved Giske Omsorgssenter i Møre og Romsdal. Dette er det andre dødsfallet denneuken ved dette omsorgssenteret.

NRK - 01 Apr 20 kl. 14:25

To nye koronadødsfall i Bærum

Bærum kommune melder onsdag om to ny korona-relaterte dødsfall, det ene på en institusjon og det andre på sykehus. Ifølge Budstikka er det dermed tre koronadødsfall i kommunen. Begge er eldre personer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Kaldeste mai på over 20 år

Selv om det har vært sommervær de siste dagene var mai måned langt ifra varm. Temperaturen lå i snitt 1,1 grad under normalen, og ble med det den kaldeste mai-måneden på 23 år. Det er bare å nyte det varme været som preger store deler av landet nå.

P4 - 30 minutter siden

- Trist å se det som skjer i USA

De voldelige opptøyene og politiets respons på situasjonen i USA er trist å se på. Det sier Erna Solberg til VG. Hun omtaler landet som svært delt, og mener det er økt behov for forsoning og å bygge broer for å dempe konflikten..

P4 - 30 minutter siden

Mann døde av stikkskader

Mannen i 30-årene som ble drept i Nittedal forrige uke døde som følge av stikkskader. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Den siktede mannen i 40-årene, som var leietaker hos den avdøde mannen, er nå avhørt og knytter seg til handlingen, men har ikke tatt stilling til spørsmålet om straffskyld.

P4 - 30 minutter siden

Jobber fortsatt på åsted

Politiet jobber fortsatt med kriminaltekniske undersøkelser på Sotra utenfor Bergen der en kvinne ble funnet død på lørdag. Sønnen til kvinnen er pågrepet og siktet for drap, og ble i går varetektsfengslet i fire uker. Politiet fikk derimot ikke medhold å ilegge siktede to ukers medieforbud, og har nå anket denne delen av kjennelsen til lagmannsretten.

P4 - 1 time siden

65 nye dødsfall i Sverige

Koronaviruset fortsetter å ta mange liv i Sverige. 65 mennesker har dødd det siste døgnet, mens hele 775 personer har fått påvist. Over 2100 personer er innlagt på sykehus og mottar intensivbehandling.

P4 - 1 time siden

EU opprørt over Floyds død

Dødsfallet til George Floyd fordømmes av EU. EUs utenrikssjef Josep Borell, er sjokkert og opprørt og mener 46-åringen åpenbart døde som et resultat av maktmisbruk. Utenrikssjefen sier Europa støtter retten til å demonstrere fredelig, men fordømmer vold og rasisme av alle slag, og ber om at den spente situasjonen i USA trappes ned.

P4 - 1 time siden

Nytt koronadødsfall i Norge

En person som var smittet med koronaviruset døde på fredag. Avdøde var i alderen 60 til 69 år, går det frem i Folkehelseinstituttets dagsrapport. 237 personer har nå dødd av viruset i Norge..

P4 - 1 time siden

Inngår forlik med entreprenør

Staten har inngått forlik med entreprenøren NCC om utbyggingen av riksvei 4 i Gran. NCC krevde 800 millioner kroner ekstra for arbeidet, noe staten ikke gikk med på. Nå har partene derimot blitt enige om at selskapet skal få utbetalt 306 millioner kroner.

P4 - 1 time siden

Bekrefter funn av granat

Politiets bombegruppe bekrefter at det var en skarp granat som ble funnet under gravearbeid i Pilestredet i Oslo i dag. Granaten har ligget lenge under jorden, men anses ikke å være farlig nå, og blir fjernet av bombegruppen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 100 meter rundt stedet..

P4 - 1 time siden

Koronasmitte: - Ser at folk slapper mer av

Det er tydelig at folk har fått et mer avslappet forhold til smittevernreglene. Det sier fungerende assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Mange var ute og nøt finværet i pinsehelgen, men det gjorde det også enda vanskeligere å overholde smittevernreglene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt