P4 > Nyheter

Thursday, 09 April, 08:07

P4 - 26 Feb 20 kl. 06:40

Korona påvist i Brasil

Koronaviruset er for første gang påvist i Brasil.
En 61 år gammel brasiliansk mann har testet positivt for viruset, etter nylig å ha vært på reise i Italia.
Mannen skal ikke være alvorlig syk, og holdes isolert i sitt hjem.
Sykdomstilfellet er det også første som er registrert i Sør-Amerika..
Les mer på P4


Les mer om:
Brasil, Italia, Sør-Amerika

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Korona, påvisti , Brasil
P4 - 11 Mar 20 kl. 07:16

Korona påvist i Nordsjøen

Det er nå bekreftet korona også i Nordsjoøen. En person har fått påvist virus på Martin Linge-plattformen, melder Equinor. Personen er ikke alvorlig syk, og har vært isolert på lugar siden 9.

NRK - 30 Mar 20 kl. 13:37

4,8 prosent har fått påvist korona

4.226 personer har fått påvist koronasmitte, viser nye tall fra Folkehelseinstituttet. Det er altså 4,8 prosent av de 87.

P4 - 28 Feb 20 kl. 13:44

Påvist korona i Bergen

En person bosatt i Bergen har fått påvist koronasmitte Det opplyser Bergen kommune. Personen har vært på reise i Nord-Italia og er nå isolert i boligen sin i Bergen. Kommunen undersøker nå hvem vedkommende har vært i kontakt med og teste også disse.

NRK - 05 Mar 20 kl. 22:13

Barneskole-elev smittet av korona

En elev ved en barneskole i Stavanger har fått påvist korona-smitte. Barnet har vært på ferie i Nord-Italia. Kommunen opplyser at de følger opp eleven, og samarbeider med nasjonale helsemyndigheter..

P4 - Igår: 06:24

147 nye koronatilfeller

Antall personer som får påvist korona i Norge øker noe igjen. Det siste døgnet er det registrert 147 nye tilfeller. I går var tallet 105 og 118 på mandag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 05 Mar 20 kl. 12:53

Fem nye korona-smittede i Bergen

Det siste døgnet er det påvist fem nye tilfeller av korona-smitte i Bergen. Alle fem har relasjon til Nord-Italia og smitteveien er kjent, opplyser Bergen kommune i en pressemelding. Dermed er det totalt 20 tilfeller i Bergen..

P4 - 24 Feb 20 kl. 08:10

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 15 minutter siden

6.160 koronatilfeller i Norge

Antall personer som får påvist korona i Norge øker noe. Det siste døgnet er det registrert 150 nye tilfeller. I går var tallet 147 og 105 på tirsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

P4 - 18 Mar 20 kl. 10:48

Røe Isaksen har fått korona

Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen er smittet av korona. Han er den første i regjeringen til å få påvist smitte, Men Isaksen sier til NTB at han føler seg i god form og har svært milde symptomer. Sa han kommer til å jobbe i hjemmeisolasjon.

P4 - 10 timer siden

Innsatt i fengsel smittet av korona

En innsatt ved Bastøy fengsel har fått påvist koronaviruset. Det melder Kriminalomsorgen. Pårørende er varslet, og smittekartlegging pågår ifølge VG.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Viruset kom til New York fra Europa

Koronaviruset i New York kan ha sirkulert i byen fra midten av februar og kom trolig dit fra reisende fra Europa. Det viser nye studier, skriver The New York Times. Forskerne bak studien mener den skjulte spredningen kunne ha blitt oppdaget med mer testing..

P4 - 15 minutter siden

6.160 koronatilfeller i Norge

Antall personer som får påvist korona i Norge øker noe. Det siste døgnet er det registrert 150 nye tilfeller. I går var tallet 147 og 105 på tirsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

P4 - 15 minutter siden

Pågrepet etter trusler med våpen

Tre menn i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha truet flere personer med et våpen på Grünerløkka i Oslo i natt. Flere oppfattet situasjonen som alvorlig, opplyser politiet. Det ble funnet et replikavåpen i området der de tre ble pågrepet og politiet tror at dette våpenet trolig ble kastet vekk da patruljen nærmet seg..

P4 - 15 minutter siden

Korona-app kommer over påske

Folkehelseinstituttets nye app, som skal hjelpe med å spore opp dem som kan være smittet av koronaviruset, skal være klar over påske. Appen skal, basert på bevegelsene til brukeren, gi deg varsel dersom du har vært mindre enn to meter fra en koronasmittet i over et kvarter, opplyser FHI til NTB. Av hensyn til personvern får man ikke vite hvor og når på dagen man møtte den smittede..

P4 - 15 minutter siden

Solberg forsvarte WHO

Statsminister Erna Solberg forsvarte Verdens Helseorganisasjon i et intervju med CNN i går kveld. Solberg ga en statusrapport om smittespredningen i Norge og fortalte at skoler og barnehager vil åpne opp igjen etter påske. Hun er uenig med Donald Trump og mener WHO må styrkes i fremtiden..

P4 - 8 timer siden

Over 14.000 døde i USA

Over 14.000 personer er nå døde som følge av koronaviruset i USA. Det viser ferske tall fra John Hopkins University, som kommer med sin daglige rapport.

P4 - 8 timer siden

Frykter unge skremmes vekk fra studier

Flerer frykter nå at koronakrisen vil skremme unge bort fra studier. 15. april er det søknadsfrist for høyere utdanning i Norge.

P4 - 9 timer siden

Våpenhvile i Jemen

Den saudiledede koalisjonen som kriger mot Houthi-bevegelsen i Jemen, sier de vil kunngjøre en våpenhvile ved midnatt, opplyser kilder til Reuters. I følge kildene skal våpenhvilen tre i kraft i morgen. Partene skal ha blitt enige om å legge ned våpnene for å unngå koronavirus i Jemen, som foreløpig ikke har noen registrerte smittetilfeller..

P4 - 9 timer siden

Anslår boligprisfall på åtte prosent

Arbeidsgiverforeningen NHO anslår at boligprisene kommer til å falle åtte prosent i år som følge av koronaviruset. Først i 2022 vil boligprisene begynne å hente seg inn igjen etter krisen, det kommer frem i en fersk analyse som viser hvordan krisen vil påvirke Norge i årene som kommer. I følge modellene vil boligprisene falle fire prosent neste år skriver Dagens Næringsliv.

P4 - 9 timer siden

Frankrike forlenger tiltakene

For andre gang forlenger Frankrike koronatiltakene i landet for å hindre smitten i å spre seg. Denne gangen er tiltakene forlenget på ubestemt tid. I tillegg strammer landet ytterligere til blant annet med krav om innreisetillatelse for alle som krysser grensen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt