P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 07:17

P4 - 26 feb. 20 kl. 06:40

Korona påvist i Brasil

Koronaviruset er for første gang påvist i Brasil.
En 61 år gammel brasiliansk mann har testet positivt for viruset, etter nylig å ha vært på reise i Italia.
Mannen skal ikke være alvorlig syk, og holdes isolert i sitt hjem.
Sykdomstilfellet er det også første som er registrert i Sør-Amerika..
Les mer på P4


Les mer om:
Brasil, Italia, Sør-Amerika

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Korona, påvisti , Brasil
Klartale - 22 mai 20 kl. 09:53

Over 20.000 døde av korona i Brasil

Situasjonen med korona-viruset blir stadig verre i Brasil. Nå er over 20.000 personer døde..

P4 - 11 mars 20 kl. 07:16

Korona påvist i Nordsjøen

Det er nå bekreftet korona også i Nordsjoøen. En person har fått påvist virus på Martin Linge-plattformen, melder Equinor. Personen er ikke alvorlig syk, og har vært isolert på lugar siden 9.

NRK - 07 juni 20 kl. 07:56

Brasil begrenser korona-statistikk

Regjeringen i Brasil har endret hvordan de offentliggjør koronatall på smittede og døde. Nettsiden til Helsedepartementet ble først tatt ned, og senere satt opp med bare tall fra siste døgn, melder AP. Ifølge Reuters er 36.

Klartale - 18 juni 20 kl. 14:00

Mange ble sykmeldt da korona kom

Korona-viruset førte til mye sykefravær. Langt færre fikk påvist smitte..

Klartale - 18 juni 20 kl. 14:09

Flere ble syke etter at korona kom

Korona-viruset førte til mye mer sykefravær. Langt færre fikk påvist smitte..

NRK - 30 mars 20 kl. 13:37

4,8 prosent har fått påvist korona

4.226 personer har fått påvist koronasmitte, viser nye tall fra Folkehelseinstituttet. Det er altså 4,8 prosent av de 87.

Klartale - 04 mai 20 kl. 08:39

100.000 smittede i Brasil

Korona-viruset sprer seg i Brasil. Nå er 100.000 mennesker smittet..

P4 - 17 mai 20 kl. 09:14

Mange nye døde i Brasil

Antallet som er døde av koronaviruset i Brasil stiger kraftig. Det siste døgnet er det registrert over 800 nye dødsfall, og nå er totalt over 15.000 døde.

Klartale - I førrgår: 08:46

Presidenten testet for korona

Brasil har mange smittede. President Jair Bolsonaro er testet for korona-viruset..

P4 - 28 feb. 20 kl. 13:44

Påvist korona i Bergen

En person bosatt i Bergen har fått påvist koronasmitte Det opplyser Bergen kommune. Personen har vært på reise i Nord-Italia og er nå isolert i boligen sin i Bergen. Kommunen undersøker nå hvem vedkommende har vært i kontakt med og teste også disse.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ber risikogrupper vente med Svalbard

Folk i risikogrupper knyttet til koronaviruset bør vente med å reise til Svalbard. Det mener smittevernlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selmer. Han er bekymret for kapasiteten ved sykehuset, og viser til at det er 100 mil til nærmeste store sykehus, skriver Klassekampen.

P4 - 30 minutter siden

6 av 10 har tillit til politiets etterforskning av Hagen-saken

Seks av ti nordmenn har tillit til politiets etterforskning i forsvinningssaken på Lørenskog. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Dagbladet. Ektemann Tom Hagen er siktet for drap på sin kone Anne- Elisabeth Hagen som har vært sporløst borte siden 31.

P4 - 30 minutter siden

14 har fått infeksjoner etter bading

14 personer fikk påvist infeksjoner fra bakterier i sjøen etter bading i juni. Etter den ekstreme sommeren i 2018 ble det for alvor satt fokus på de potensielt kjøttetende bakteriene langs kysten. Og fra i fjor ble de for første gang registrert i det nasjonale sykdomsregisteret MSIS.

P4 - 30 minutter siden

Ikke uvanlig med feilmedisinering

Hver dag blir rundt fem personer feilmedisinert ved norske sykehus. Det viser en rapport fra Unviersitetet i Oslo, som undersøkte dette i 2016 og 2017. I løpet av de to årene ble det rapportert inn nesten 3.

P4 - 1 time siden

- Må følge Finland

Flere reiseselskaper forventer at Norge gjør som Finland, og åpner for reiser til Hellas og Kypros. Klokken 12 i dag får vi vite hvilke land regjeringen åpner opp for karantenefrie reiser til og fra - fra 15. juli.

P4 - 1 time siden

Sexleketøy tok av under koronakrisen

Mange nordmenn har hygget seg under koronakrisen om man ser på salgstallene til butikkene som selger sexleketøy. Nettbutikken Nytelse.no har økt omsetningen med 90 prosent første halvår i år sammenlignet med i fjor, mens Kondomeriet økte omsetningen med 50 prosent, melder Finansavisen.

P4 - 1 time siden

Kun en på vakt i politiets terrorsenter

Store deler av døgnet er det kun en person på vakt i politiets terrorsenter som ble opprettet i 2016. Det skal være et av de viktigste bindeleddene ved store nasjonale kriser, men i helgene, og etter klokken 16 på hverdagene er en person alene igjen på jobb, melder Aftenposten. Flere av de samme feilene som skjedde 22.

P4 - 1 time siden

Varsler søksmål mot Trump

California varsler søksmål mot Trump-adminstrasjonen. Årsakeen er at det denne uken ble kjent at internasjonale studenter vil bli kastet ut av USA dersom studiene deres fortsetter med digital undervisning. Statsadvokat Xavier Becerra sier Trump-adminstrasjnen bør skamme seg, både for å risikere å ødelegge utdanningsmulighetene til studentene, og for å sette helsen deres på spill.

P4 - 1 time siden

Protester i Hellas

Det var i går kraftige protester mot en ny lov som skal begrense demonstrasjoner i Hellas. Den greske statsministeren innført loven for å på slutt på mange små demonstrasjoner som ofte fører til kaos i trafikken, men har samtidig understreket at lovlige demonstrasjoner fortsatt vil være lov. I går samlet over 10.

P4 - 1 time siden

Mener alle koronadøde må obuseres

Alle som dør av koronaviruset bør obduseres. Det mener professor i rettsmedisin ved Universitetet i Bergen, Peer Kåre Lilleng. Han sier til VG at det er viktig for at vi skal lære mer om viruset og hvordan det oppfører seg i menneskekroppen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt