P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 08:11

P4 - 22 Feb 20 kl. 11:26

Korona-dødsfall i Italia

For første gang er det meldt om dødsfall som følge av koronaviruset i Italia.
To personer har mistet livet. En av dem er en 78 år gammel mann som døde på sykehus. Han var allerede innlagt der på grunn av annen sykdom.
Det er påvist 17 tilfeller av lungeviruset i Italia, og 14 av tilfellene er i Lombardia-regionen.
Les mer på P4


Les mer om:
Italia, Lombardia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Korona-dødsfalli , Italia
NRK - 16 May 20 kl. 20:26

Færre korona-dødsfall i Italia

Italia har det siste døgnet registrert 153 koronarelaterte dødsfall, det laveste antallet siden 9. mars – dagen etter at portforbudet ble innført. Totalt har Italia registrert 31.

NRK - 22 Apr 20 kl. 14:06

172 nye korona-dødsfall i Sverige

I løpet av det siste døgnet er det registret 172 nye korona-dødsfall dødsfall i Sverige. Det opplyser den svenske Folkhälsomyndigheten på en pressekonferanse onsdag. Det totallet antallet korona-dødsfall i Sverige er nå oppe i 1937..

NRK - 22 Mar 20 kl. 16:49

360 nye dødsfall i Lombardia

360 mennesker er døde av koronaviruset i Lombardia i Italia det siste døgnet, melder Reuters. Det er nesten 200 færre nye dødsfall enn forrige døgn, da 546 døde. Regionen er den hardest rammede i Italia, og til sammen er 3450 døde av korona der..

NRK - 22 Feb 20 kl. 16:20

To korona-dødsfall i Italia

Italia har fått sitt andre dødsfall etter utbruddet av det nye koronaviruset. Det er en kvinne i Lombardia som døde. 30 mennesker er bekreftet smittet i regionen, der 50.

NRK - 15 May 20 kl. 21:12

Litt lavere smittetall i Italia

Det er bekreftet 789 nye tilfeller av korona-smitte i Italia siste døgn, klart færre enn de nesten 1.000 registrerte i går. 242 dødsfall er registrert i dag, så i alt 31.

NRK - 25 Feb 20 kl. 19:11

Ellevte korona-dødsfall i Italia

Enda en person er død av det nye koronaviruset i Italia, melder Reuters. Det siste dødsfallet skal ha skjedd i Veneto-regionen nord i Italia. Elleve personer er med det døde som følge av viruset i landet..

NRK - 27 Feb 20 kl. 18:48

Tre nye korona-dødsfall i Italia

I Italia er ytterligere tre personer er døde etter å ha blitt smittet av det nye koronaviruset, melder Reuters. Til sammen har 17 personer mistet livet i Italia som følge av virusutbruddet..

NRK - 08 May 20 kl. 17:51

Over 30.000 dødsfall i Italia

Det er nå over 30.000 personer som har dødd av koronaviruset i Italia, melder Reuters. Italia blir dermed det tredje landet i verden til å passere 30.

P4 - 19 Mar 20 kl. 18:33

Flest døde i Italia

Italia har nå passert Kina som det landet i verden som har flest koronadødsfall. 3405 personer er nå bekreftet døde av korona i Italia, melder nyhetsbyrået Reuters, det er en økning på 427 fra i går..

P4 - 19 Apr 20 kl. 20:27

Over 40.000 døde i USA av korona

Over 40.000 koronarelaterte dødsfall er nå registrert i USA. Det viser en oversikt fra nettstedet Worldometer.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

To til sykehus etter båtulykke

To personer er sendt til sykehus etter en båtulykke i Nedstrand i Rogaland i natt. Fritidsbåt traff en jernstake og har store materielle skader, opplyser politiet. Begge mennene vil bli promilletestet..

P4 - 30 minutter siden

14 nye smittede

Ytterligere 14 personer er registrert koronasmittet i Norge siste døgn. I går var tallet 10. 30 personer får behandling på sykehus, ifølge tallene fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 30 minutter siden

Tre pågrepet etter brann

Tre personer er pågrepet etter en branne i en boligblokk i Trondheim. De tre er mistenkt for å ha noe med brann å gjøre, opplyser politiet i Trøndelag. Ingen personer ble skadd i brannen.

P4 - 30 minutter siden

Mann døde i MC-ulykke

En mann i 60-årene døde etter en motorsykkeulykke i Skien i går kveld. Mannen ble tilfeldigvis funnet av forbipasserende, så hendelseforløpet er foreløpig uklart, opplyser politiet i Sør-Øst til NTB. Pårørende er varslet..

P4 - 30 minutter siden

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal i natt. Mannen var meldt savnet i området. Politiet tror det er snakk om en ulykke..

P4 - 30 minutter siden

Demonstrasjoner over hele USA

Det pågår nå store demonstrasjoner i flere amerikanske delstater og byer etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse i Minneapolis. I Washington er Det hvite hus stengt av, CNNs hovedkontor i Atlanta har blittt angrepet av demonstranter, og i Minneapolis ignorerte innbyggerne portforbudet som er innført. En ny video av pågripelsen som nå spres på sosiale medier viser tre politimenn som kneler på Floyd..

P4 - 8 timer siden

Trump: - Situasjonen må ikke få fortsette

- Situasjonen i Minneapolis må ikke få utvikle seg til anarki. Det sa USAs president Donald Trump for kort tid siden, etter opptøyene som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Påtalemyndigheten pågrep og siktet i dag politimannen som knelte over Floyd for uaktsomt drap.

P4 - 8 timer siden

Trump: - Forferdelig å se på

- Måten George Floyd ble behandlet på av politiet er helt forferdelig. Det sier USAs president Donald Trump i kveld. Debatten om politivold og rasisme har igjen blusset opp i USA etter at den afroamerikanske mannen George Floyd døde i Minneapolis etter en brutal pågripelse.

P4 - 8 timer siden

La ut personlig informasjon om 4800 lærlinger

Private opplysninger om nesten fem tusen lærlinger er blitt delt på Viken fylkeskommune sine nettsider. Listen inneholdt navn, fødsels- og personnummer, e-postadresse og mobilnummer til 4800 lærlinger, og lå ute i to dager forrige uke før feilen ble oppdaget, melder NRK. Fylkesdirektør Solveig Olsen i Viken sier de er svært lei seg for det som har skjedd, og beklager hendelsen.

P4 - 9 timer siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt