NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 23:02

NRK - 19 nov. 19 kl. 23:50

Kornproduksjonen går opp

Årets kornavling ligger elleve prosent over snittet de siste fem årene, noe som gjør at behovet for å importere korn blir mindre enn vanlig. Totalt blir årets norske kornavlinger på 1,27 millioner tonn, viser nye prognoser fra Norske Felleskjøp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norske Felleskjøp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kornproduksjonen, går, opp
NRK - 30 april 20 kl. 10:12

Jordbruksoppgjøret i havn

Staten og bondeorganisasjonene er enige om det forenklede jordbruksoppgjøret. Bøndene får neste år en økning i bevilgningen på 350 millioner kroner. Avtalen prioriterer områder som bl.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Landets tørreste hage

1. juni kom det 2,2 millimeter med nedbør på Nes i Valnesfjord i Fauske. Siden er det ikke registrert en eneste dråpe..

NRK - 10 minutter siden

Tom Hagen får ikke flytte hjem

Drapssiktede Tom Hagen ble løslatt i mai, men det kan gå uker før han får lov til å flytte hjem til huset i Lørenskog fordi politiet fortsatt vil gjøre kriminaltekniske undersøkelse, skriver VG. Hagens forsvarer er kritisk til politiets tidsbruk..

NRK - 30 minutter siden

Ettåring funnet død i Geiranger-elv

Den ett år gamle guten som ramla i elva i Geiranger i ettermiddag, er no funnen omkomen. Det stadfestar politiet. Familien er norske turistar i Geiranger, og dei pårørande blir varetatt av helsepersonell og kommunen sitt kriseteam..

NRK - 1 time siden

Sør-Afrika går forbi Storbritannia

Sør-Afrika har gått forbi Storbritannia i talet på registrerte smittetilfelle av koronaviruset, melder nyheitsbyrået AP, som baserer seg på tal frå Johns Hopkins-universitetet og helsestyresmaktene i Sør-Afrika..

NRK - 1 time siden

Maxwell vert ikkje lauslate

Ghislaine Maxwell får ikkje innvilga kausjon og må sitje i fengsel fram til rettsaka hennar neste år. Det har ein domstol i New York bestemt. Ho erklærer ikkje straffskuld i tiltalten mot seg..

NRK - 1 time siden

Opphever studentutkasting

Regjeringa i USA har gått med på å oppheve regelen som ville ført til at utanlandske studentar i landet vert kasta ut dersom universiteta deira ikkje tilbyr noko anna enn undervisning over internett..

NRK - 1 time siden

Maxwell får ikkje kausjon

Ghislaine Maxwell får ikkje innvilga kausjon og må sitje i fengsel fram til rettsaka hennar neste år. Ho erklærer ikkje straffskuld i tiltalten mot henne, som mellom anna går ut på at ho har hjulpe Jeffrey Epstein med seksuelle brotsverk..

NRK - 1 time siden

Føler seg lurt

NVE har mottatt en rekke klager fra folk som mener strømselskapene krever for mye penger for strømavlesning og at de heller ikke utfører jobben..

NRK - 1 time siden

Pærebrann påvist i epletre

For fyrste gong er det påvist pærebrann i kommersiell fruktproduksjon i Noreg. Den smittsame plantesjukdomen vart funnen på epletre av Gravenstein. Mattilsynet har sett i verk tiltak for å kartlegge omfanget og finne ut kor smitta kjem frå..

NRK - 2 timer siden

Varetektsfengsla i fire veker

Dei to som er sikta for knivstikking på Laksevåg i Bergen i helga, vert varetektsfengsla i inntil fire veker med brev- og besøksforbod, og fullstendig isolasjon i to veker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt