NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:25

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:48

Kontroll på brannen på Tinnheia

Politiet skal nå ha kontroll over brannen i et rekkehus på Tinnheia i Kristiansand. Brannen skal ha startet i forbindelse med matlaging og 15 personer ble evakuert..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tinnheia, Kristiansand

Dele artikeln

670 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, brannen, Tinnheia
NRK - 10 Oct 18 kl. 23:24

Brann i lagerbygg under kontroll

Brannvesenet har kontroll på brannen i eit industribygg i Mjøndalen utanfor Drammen i Buskerud. Det skal ikkje ha vore folk i bygget då brannen braut ut. Det er ikkje fare for spreiing av brannen.

NRK - I førrgår: 10:59

Kontroll på brann

Brannvesenet har kontroll på brannen i to hus på Mosby i Kristiansand. Dei driv no ettersløkking. Årsaka til brannen er førebels ikkje kjent.

NRK - 13 Jan 19 kl. 03:18

Har kontroll på brannen i Oslo

Brannvesenet har nå kontroll på brannen i en leilighet i en boligblokk på Grønland i Oslo. Hele blokken er evakuert..

NRK - 05 Oct 18 kl. 08:57

Bilbutikk-brann under kontroll

Brannen i ei bruktbilforretning i Lierskogen i Buskerud er under kontroll. Ingen er skadde, men naboar vart evakuerte på grunn av kraftig røykutvikling. Det er uvisst kva som starta brannen.

NRK - 01 Jan 19 kl. 06:06

Ikkje kontroll på personar i brann

Det er framleis usikkert om nokon personar er utsett for brannen som pågår i eit hus i eit bustadsstrøk i Haugesund. Brannvesenet har så og seie kontroll på brannen, men er redd for at taket skal bli blåst av. Minst fire naboar er evakuert..

NRK - 21 Nov 18 kl. 19:42

Kontroll på Steinkjer-brann

Brannvesenet mener de har kontroll på brannen i Steinkjer, skriver politiet på Twitter. Brannen oppstod i en bygning onsdag ettermiddag. En mann er bekreftet omkommet, og ektefellen ble tatt hånd om av helsepersonell etter å ha inhalert mye røyk..

NRK - 18 Dec 18 kl. 06:37

Ikke kontroll på brannen

Brannen på renseanlegget på Skreia er fortsatt ikke under kontroll. Det er ikke meldt om personskader eller savnede personer..

NRK - 05 Jan 19 kl. 03:18

Delvis kontroll på brann på Bømlo

Brannvesenet slit med brannen på Bømlo, men har no fått delvis kontroll. Det er framleis flammar i andre etasje i huset. Ein person var inne då brannen starta, men skal ikkje vere skadd.

NRK - 13 Jan 19 kl. 16:34

Brann i Nydalen under kontroll

Brannen i et rekkehus i Nydalen i Oslo er nå under kontroll, melder politiet i Oslo. Det begynte å brenne i en kjeller og det skal ikke ha vært noen hjemme da brannen brøt ut..

NRK - 03 Dec 18 kl. 15:59

Brannen er slukket

Brannen på Bjerkaker skole er slukket og under kontroll, melder politiet på Twitter klokka 15.56. Det har ifølge politiet brent i noen klær på en hylle.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt