NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:04

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:48

Kontroll på brannen på Tinnheia

Politiet skal nå ha kontroll over brannen i et rekkehus på Tinnheia i Kristiansand. Brannen skal ha startet i forbindelse med matlaging og 15 personer ble evakuert..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tinnheia, Kristiansand

Dele artikeln

1446 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, brannen, Tinnheia
NRK - 27 Jan 19 kl. 17:51

Oppdretts-brann under kontroll

Frost og vannmangel skapte problemer for slukkingen av brannen i et industribygg i Finnmark søndag. Nå er brannen hos lakseoppdretteren under kontroll. Det var fire personer på jobb da brannen startet.

NRK - 10 Oct 18 kl. 23:24

Brann i lagerbygg under kontroll

Brannvesenet har kontroll på brannen i eit industribygg i Mjøndalen utanfor Drammen i Buskerud. Det skal ikkje ha vore folk i bygget då brannen braut ut. Det er ikkje fare for spreiing av brannen.

NRK - 19 Jan 19 kl. 10:59

Kontroll på brann

Brannvesenet har kontroll på brannen i to hus på Mosby i Kristiansand. Dei driv no ettersløkking. Årsaka til brannen er førebels ikkje kjent.

NRK - 13 Jan 19 kl. 03:18

Har kontroll på brannen i Oslo

Brannvesenet har nå kontroll på brannen i en leilighet i en boligblokk på Grønland i Oslo. Hele blokken er evakuert..

NRK - 22 Jan 19 kl. 06:27

Brann under kontroll i Os

Brannen som totalskadet fire leiligheter i en flermannsbolig i Os i Hordaland natt til tirsdag er under kontroll. Ingen ble skadet i brannen, men seks personer mistet hjemmene sine. Nå foretar brannvesenet etterslukking og kontrollert nedbrenning..

NRK - 25 Jan 19 kl. 21:28

Brannen på Bryggen under kontroll

Brannen på Radisson Blu Royal Hotell i Bergen er under kontroll, melder brannvesenet til NRK. Brannvesenet jobbar framleis på talet og spylar vatn inn i veggen, men det kjem ikkje lenger røyk frå bygget..

NRK - 05 Oct 18 kl. 08:57

Bilbutikk-brann under kontroll

Brannen i ei bruktbilforretning i Lierskogen i Buskerud er under kontroll. Ingen er skadde, men naboar vart evakuerte på grunn av kraftig røykutvikling. Det er uvisst kva som starta brannen.

NRK - 01 Jan 19 kl. 06:06

Ikkje kontroll på personar i brann

Det er framleis usikkert om nokon personar er utsett for brannen som pågår i eit hus i eit bustadsstrøk i Haugesund. Brannvesenet har så og seie kontroll på brannen, men er redd for at taket skal bli blåst av. Minst fire naboar er evakuert..

NRK - 21 Nov 18 kl. 19:42

Kontroll på Steinkjer-brann

Brannvesenet mener de har kontroll på brannen i Steinkjer, skriver politiet på Twitter. Brannen oppstod i en bygning onsdag ettermiddag. En mann er bekreftet omkommet, og ektefellen ble tatt hånd om av helsepersonell etter å ha inhalert mye røyk..

NRK - 18 Dec 18 kl. 06:37

Ikke kontroll på brannen

Brannen på renseanlegget på Skreia er fortsatt ikke under kontroll. Det er ikke meldt om personskader eller savnede personer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt