NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:34

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:48

Kontroll på brannen på Tinnheia

Politiet skal nå ha kontroll over brannen i et rekkehus på Tinnheia i Kristiansand. Brannen skal ha startet i forbindelse med matlaging og 15 personer ble evakuert..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tinnheia, Kristiansand

Dele artikeln

1446 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, brannen, Tinnheia
NRK - 27 Jan 19 kl. 17:51

Oppdretts-brann under kontroll

Frost og vannmangel skapte problemer for slukkingen av brannen i et industribygg i Finnmark søndag. Nå er brannen hos lakseoppdretteren under kontroll. Det var fire personer på jobb da brannen startet.

NRK - 10 Oct 18 kl. 23:24

Brann i lagerbygg under kontroll

Brannvesenet har kontroll på brannen i eit industribygg i Mjøndalen utanfor Drammen i Buskerud. Det skal ikkje ha vore folk i bygget då brannen braut ut. Det er ikkje fare for spreiing av brannen.

NRK - 10 Jun 19 kl. 21:54

Har god kontroll på brannen

Brannvesenet melder at dei har god kontroll på brannen etter eksplosjonen ved ein hydrogenstasjon i Sandvika. Røykdykkarar er på staden, og dei jobbar med å få total oversikt på eventuelle lekkasjar..

NRK - 19 Jan 19 kl. 10:59

Kontroll på brann

Brannvesenet har kontroll på brannen i to hus på Mosby i Kristiansand. Dei driv no ettersløkking. Årsaka til brannen er førebels ikkje kjent.

NRK - 30 Mar 19 kl. 05:22

Kontroll på tunnelbrann

Brannvesenet har nå kontroll på brannen i et vogntog i Gudvangatunnelen i Sogn og Fjordane. Vogntoget er utbrent, opplyser vaktleder Terje Birkeland ved 110-sentralen til NRK. Nødetatene fikk melding om brannen klokka 03.

NRK - 14 Apr 19 kl. 11:18

Delvis kontroll i Noredalen

Brannvesenet har kontroll på den delen av brannen som går mot bebyggelsen av på Kjosavik. 15 mannskaper fra brannvesenet jobber med å slokke brannen sammen med skogbrannhelikopter..

NRK - 10 May 19 kl. 02:27

Kontroll på brannen i Luster

Brannvesenet har kontroll på brannen i eit rekkjehus i Luster, og driv no med ettersløkking. Alle dei evakuerte er tekne hand om og innlosjert på Gaupnetun hotell..

P4 - 09 Jun 19 kl. 19:44

Brann i London under kontroll

Den voldsomme brannen i en boligblokk i London er nå under kontroll og det er ikke meldt om personskader. Seks etasjer sto i fyr og 100 brannmenn ble tilkalt til stedet. Det er uklart hva som startet brannen..

NRK - 09 Apr 19 kl. 11:02

Har ikkje kontroll på brann

Naudetatene er framme i Skiptvet i Østfold der det er ein skogbrann. Brannvesenet har førebels ikkje kontroll på brannen og slit med vind. Brannen bevegar seg mot hytter i området..

NRK - 24 Apr 19 kl. 10:06

Kontroll på brann i Siljan

Brannvesenet har nå fått kontroll på ein markbrann i Siljan i Telemark. Alarmsentralen Sør-Øst 110 melder på Twitter at brannen blei sløkt av folk på staden. Det var fare for at brannen skulle spreie seg til hus i nærleiken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt