NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 17:01

NRK - 16 Jul 19 kl. 05:16

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget. En person er skadd etter å ha hoppet fra et vindu i 2. etasje med store brannskader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Notodden, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, brann, Notodden
Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:07

Mann skadet i leilighetsbrann i Notodden

Brannvesenet har fått kontroll på en brann i en leilighetsbygning i Notodden sentrum. En mann har fått store brannskader..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:07

Mann skadd i leilighetsbrann i Notodden

Brannvesenet har fått kontroll på en brann i en leilighetsbygning i Notodden sentrum. En mann har fått store brannskader..

P4 - 01 Dec 19 kl. 16:17

Kontroll på brann i Notodden

Alle beboere er nå gjort rede for etter brannen i en boligblokk på Notodden. Brannvesenet har også kontroll på brannen, men det er kraftig røykutvikling etter at det begynte å brenne i en leilighet i det tre etasjer høye bygget. Alle beboere er derfor evakuert.

P4 - 16 Jul 19 kl. 05:56

Minst en skadet i brann

Minst en person skal være skadet etter melding om brann et leilighetsbygg i Notodden, opplyser politiet. 19 personer er registrert på den aktuelle adressen. Det er fortsatt brann på stedet, ifølge politiet.

Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 11:57

Mann døde av brannskader etter brann på Notodden

En 25 år gammel mann som hoppet ut av et brennende bolighus på Notodden natt til tirsdag, døde av brannskader på sykehuset..

NRK - 30 Oct 19 kl. 15:54

Kontroll på brann ved Haukeland

Brannvesenet har kontroll på brannen i ein miljøhall ved Haukeland sjukehus i Bergen. Brannvesenet har fått ut pallen som det brann i. Det skal ha vore eit litium-batteri som brann, fortel 110-sentralen..

NRK - 17 Jul 19 kl. 11:30

Mista livet etter brann på Notodden

Den 25 år gamle mannen, som hoppa frå eit brennande hus på Notodden i går, er død. Mannen døydde av brannskadene, skriv Telen. 25-åringen kom frå Sandefjord, og døydde etter at han blei frakta til brannskadeavdelinga ved Haukeland sjukehus i Bergen..

P4 - 22 Nov 19 kl. 18:25

Slagsmål på Notodden

Politiet har tatt kontroll på to personer etter at en person ble forsøkt knivstukket på Notodden i Telemark. Personen skal ha blitt forsøkt knivstukket i låret under et slagsmål mellom flere personer, men klarte å avverge situasjonen. Det skriver politiet i Sør-Øst på Twitter.

NRK - 13 Apr 19 kl. 21:20

Bruker motbrann for å slukke brann

Brannvesenet har delvis kontroll på brannen i Hetlandsvågen i Tysvær. – Vi satte i gang en motbrann på den ene av to brannfronter for å få kontroll, sier innsatsleder Audun Matre i Haugaland Brann og Redning. Brannen strekker seg over store områder..

P4 - 14 Jun 19 kl. 10:29

Brann i hurtigbåt under kontroll

Det brøt ut brann i maskinrommet på hurtigbåten Kistefjell i Harstad i formiddag. 56 passasjerer var om bord, men ingen av dem ble fysisk skadd. Politiet opplyser at båten lå rett utenfor Harstad da brannen oppstod.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fant slange i eske med undertøy

En ansatt i en sportsbutikk i Stavanger fant søndag ettermiddag en slange i en eske med boksershorts. Den ansatte fant slangen inne i en av boksershortsene, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Rapperen Juice Wrld (21) er død

Den amerikanske rapperen Juice Wrld er død, skriver TMZ. 21-åringen skal ha fått et illebefinnende på en flyplass i Chicago. Han ble sendt til sykehus der han etter kort tid døde.

NRK - 30 minutter siden

Uvær og glatte veier skaper utfordr

Uvær med kraftig snøfokk førte til flere stengte veier og fjelloverganger i Sør-Norge søndag. Det ble også meldt om flere trafikkulykker. Vegvesenet ber trafikanter om å kjøre forsiktig..

NRK - 45 minutter siden

Pågripelser etter storbrann i India

Indisk politi har pågrepet eieren og lederen for fabrikken som søndag ble rammet av en storbrann i Indias hovedstad New Delhi. 43 personer omkom i infernoet. Eieren er siktet for drap og uaktsom håndtering av brennbart materiale, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Høie om luftambulanse-krisen

Helseminister Bent Høie (H) sier han har forståelse for at halveringen i luftambulansetilbudet skaper uro i nord, og han forventer en bedring i beredskapen, skriver NTB. Babcock har satt fem ambulansefly på bakken på grunn av tekniske problemer..

NRK - 1 time siden

1500 på minnemarkering i Tromsø

Over 1500 mennesker i Tromsø har møtted opp til minnemarkeringen etter at tre personer døde. Mandag kveld ble en kvinne i 20-årene og hennes tre døtre hentet opp livløse fra sjøen ved Fagereng i Tromsø. Den yngste jenta er livstruende skadet..

NRK - 2 timer siden

Tror 800.000 demonstrerte

Arrangørene mener 800.000 demonstrerte i Hongkong i en marsj som sammenfalt med at det er et halvt år siden demonstrasjonene startet. Folkemengden var så stor at marsjen stod tidvis stille.

NRK - 2 timer siden

Nedgang i kinesisk eksport

Kinas eksport hadde en nedgang på 1,1 prosent i november i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Det er den fjerde måneden på rad med svekket eksport, ifølge tall fra kinesiske myndigheter som ble offentliggjort søndag..

NRK - 2 timer siden

Fire kjørte i beruset tilstand

Fire personer blir anmeldt for å ha kjørt bil i beruset tilstand i Ålesund. Det er resultatet av en kontroll UP og lokalt politi har gjennomført i Volsdalen i Ålesund i dag. I alt ble 881 bilførerer kontrollert..

NRK - 2 timer siden

Får ikkje fjerna steinen i dag

Steinen på rundt eitt tonn som har falle ned i Modalstunnelen er for stor til å bli fjerna i dag og tunnelen er framleis stengt. – Vi satsar på å få til køyring med ledebil om to-tre timar, seier Kjetil Larsen i Vegtrafikksentralen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt