NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 00:46

NRK - 16 Jul 19 kl. 05:16

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget. En person er skadd etter å ha hoppet fra et vindu i 2. etasje med store brannskader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Notodden, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kontroll, brann, Notodden
Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:07

Mann skadet i leilighetsbrann i Notodden

Brannvesenet har fått kontroll på en brann i en leilighetsbygning i Notodden sentrum. En mann har fått store brannskader..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:07

Mann skadd i leilighetsbrann i Notodden

Brannvesenet har fått kontroll på en brann i en leilighetsbygning i Notodden sentrum. En mann har fått store brannskader..

P4 - 16 Jul 19 kl. 05:56

Minst en skadet i brann

Minst en person skal være skadet etter melding om brann et leilighetsbygg i Notodden, opplyser politiet. 19 personer er registrert på den aktuelle adressen. Det er fortsatt brann på stedet, ifølge politiet.

Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 11:57

Mann døde av brannskader etter brann på Notodden

En 25 år gammel mann som hoppet ut av et brennende bolighus på Notodden natt til tirsdag, døde av brannskader på sykehuset..

NRK - 17 Jul 19 kl. 11:30

Mista livet etter brann på Notodden

Den 25 år gamle mannen, som hoppa frå eit brennande hus på Notodden i går, er død. Mannen døydde av brannskadene, skriv Telen. 25-åringen kom frå Sandefjord, og døydde etter at han blei frakta til brannskadeavdelinga ved Haukeland sjukehus i Bergen..

NRK - 13 Apr 19 kl. 21:20

Bruker motbrann for å slukke brann

Brannvesenet har delvis kontroll på brannen i Hetlandsvågen i Tysvær. – Vi satte i gang en motbrann på den ene av to brannfronter for å få kontroll, sier innsatsleder Audun Matre i Haugaland Brann og Redning. Brannen strekker seg over store områder..

P4 - 14 Jun 19 kl. 10:29

Brann i hurtigbåt under kontroll

Det brøt ut brann i maskinrommet på hurtigbåten Kistefjell i Harstad i formiddag. 56 passasjerer var om bord, men ingen av dem ble fysisk skadd. Politiet opplyser at båten lå rett utenfor Harstad da brannen oppstod.

P4 - 14 Aug 19 kl. 05:45

Hellas ber EU om brann-hjelp

Hellas har nå bedt EU om hjelp i arbeidet med å få kontroll over og slokke flere skogbranner i landet. Høy varme og ekstremt tørre forhold kombinert med kraftige vinder har gjort det nærmest umulig å få kontroll brannene. Verst rammet er øya Evia hvor en hel furuskog sto i brann i går.

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 18:10

Brann ved skinnegangen under kontroll – men Østfoldbanen fortsatt delvis stengt

Det brøt mandag ettermiddag ut brann ved en toglinje i Østfold fylke, og Østfoldbanen er delvis stengt. Brannen var under kontroll ved 19-tiden..

NRK - 14 May 19 kl. 09:29

Ikke kontroll på brann

Brannvesenet har ikke kontroll på en brann i et leilighetsbygg i Kristiansund i Møre og Romsdal. Naboene blir bedt om å holde dører og vinduer lukket og holde seg unna brannen, men det er foreløpig ikke nødvendig å evakuere naboene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Pompeo snakket om Grønland

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal i dag ha snakket med Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod. De har ifølge Reuters snakket om at de ønsker mer samarbeid i arktis, inkludert på Grønland..

NRK - 2 timer siden

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes lynnedslag. Ingen personer er skadet..

NRK - 2 timer siden

Dømt for å ha delt bilder av datter

En 54 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for besittelse av bilder og film som viser overgrep mot barn. Det skriver Stavanger afteblad. Han skal også ha delt seksualiserte bilder av datteren sin med andre..

NRK - 2 timer siden

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

NRK - 3 timer siden

Jakobsdóttir avlyser møte med Pence

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir har bestemt seg for å være i Sverige på årskonferansen i Nordens Faglige Samorganisasjon (NFS) når USAs visepresident Mike Pences besøker Reykjavik. Onsdag bekreftet statsministerkontoret avgjørelsen..

NRK - 3 timer siden

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

NRK - 3 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

NRK - 13 timer siden

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.

NRK - 4 timer siden

Avdekka alvorleg svikt i Austevoll

Fylkesmannen i Vestland konkluderer i ein rapport med at Austevoll kommune har svikta alvorleg når det gjeld «å beskytte og hjelpe barn». Det er blant anna påvist svikt i handtering av bekymringsmeldingar og undersøkingane av barna sin situasjon..

NRK - 5 timer siden

Intens jobb i regjeringen

Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå. NRK fikk tidligere i kveld høre at Høyre, Venstre og KrF skal møtes, men dette er ikke bekreftet av andre kilder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt