E24 > Økonomi

Fredag, 30 Oktober, 11:53

E24 - 22 sep. 20 kl. 13:38

Konkurransetilsynet tillater fusjonen mellom Gresvig og Sport 1

Tilsynet har etter en helhetsvurdering kommet frem til at tidligere Gresvig-eier Olav Nils Sunde og Sport 1-eier Bjørn Rune Gjelsten kan danne landets største sportsaktør..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gresvig, Olav Nils Sunde, Sport, Bjørn Rune Gjelsten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Konkurransetilsynet, tillater, fusjonen, mellom, Gresvigog , Sport1
NRK - 22 sep. 20 kl. 14:09

Tillater fusjon Gresvig og Sport 1

Konkurransetilsynet gir grønt lys til fusjonen mellom Gresvig og Sport 1.Tilsynet konkluderer med at en sammenslåing ikke i betydelig grad vil hindre effektiv konkurranse i sportsmarkedet..

E24 - 23 sep. 20 kl. 15:03

Konkurransetilsynet om Gresvig og Sport1-fusjon: – Det ville uansett skjedd en endring

Gresvig-konkursen ville uansett påvirket konkurransen i sportsmarkedet – uavhengig av fusjonen med Sport1. Det er vurderingen fra Konkurransetilsynet, som ikke griper inn i sammenslåingen..

E24 - 22 sep. 20 kl. 17:12

Konkurrent overrasket over godkjennelse av Gresvig og Sport 1-fusjon

Flere av konkurrentene argumenterte hardt for at fusjonen mellom Sport 1 og Gresvig ikke skulle få gå gjennom. Stadion-sjefen er overrasket over at Konkurransetilsynet har snudd..

E24 - 26 sep. 20 kl. 13:05

Intersport mister en av de største franchise-butikkene til konkurrenten

Franchiseeiere i Intersport puster lettet ut etter beskjeden fra Konkurransetilsynet om at fusjonen med Sport 1 godkjennes. Intersport på Lillehammer hopper derimot over til konkurrenten, og andre har også fått tilbud om å «skifte side»..

E24 - 27 sep. 20 kl. 11:01

Konkurransetilsynet snudde om gigantfusjon etter krasse advokat-brev

Etter omfattende vurderinger varslet Konkurransetilsynet at de ville stanse gigantfusjonen mellom Grasvig og Sport 1. 30 dager senere ga de likevel grønt lys til Norges største sportsaktør – etter hard motstand fra to advokater..

Aftenposten - 30 sep. 20 kl. 11:37

Konkurransetilsynet vurderer å stanse Schibsteds oppkjøp av Nettbil

Konkurransetilsynet mener at Schibsteds oppkjøp av Nettbil kan svekke konkurransen i bruktbilmarkedet på nett. Tilsynet varsler stans, men Schibsted er uenig..

NRK - 08 okt. 20 kl. 09:23

Store forskjeller i innkjøpspriser

Norske dagligvarekjeder opplever fremdeles store forskjeller i innkjøpspriser, viser en fersk undersøkelse fra Konkurransetilsynet. Konkurransetilsynet har undersøkt forskjellene i norske dagligvarekjeders innkjøpspriser for 2018 og 2019.

E24 - Igår: 19:47

Konkurransetilsynet: Apotekene har ikke «skodd» seg på munnbind

Apotekene gjorde ingenting galt da de i vår satte opp prisene på munnbind, har konkurransetilsynet konkludert..

NRK - 30 sep. 20 kl. 12:31

Nok med ett sete mellom tilskuere

Regjeringen gjør endringer i tilskuerreglene som tillater at det kun er ett sete mellom hver tilskuer som ikke tilhører samme husstand. Fremdeles gjelder en begrensning på 200 personer i publikum på innendørsarrangementer..

P4 - 29 sep. 20 kl. 12:35

Fortsatt 50 tilskuere på arrangement

Sverige kommer til å holde på begrensningen om 50 tilskuere på idrettsarrangement til midten av oktober. Det opplyste den svenske regjeringen i dag. Dersom smittenivået tillater det kan man åpne opp for 500 tilskuere fra 15.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Scana med sterkt kvartal

Scana ASA fikk et resultat før skatt på 15 millioner kroner i tredje kvartal. Det er 50 prosent opp sammenlignet med samme periode i fjor..

E24 - 15 minutter siden

Eurosonens økonomi med rekordvekst i tredje kvartal

Eurosonens økonomi har aldri vokst like kraftig som i forrige kvartal. Men en ny mulig nedstenging truer, og Den europeiske sentralbanken har allerede signalisert nye grep..

E24 - 45 minutter siden

Ekspert mener 100-millionerssvindelen kunne vært unngått

Sikkerhetsekspert reagerer på at Norfund kunne bli rundlurt for 100 millioner under to år etter at syv millioner fondet skulle få tilbakebetalt ble stjålet fra selskap i Afrika. Falske e-poster var tilsynelatende en metode i begge tilfellene..

E24 - 1 time siden

Nær halvering for Petoro så langt i år

Statens oljeselskap har så langt i år overført 22,5 milliarder kroner mindre til Oljefondet enn i samme periode i fjor..

E24 - 1 time siden

Fosser inn i laksebransjen: Kjøper tallknusere fra Kristiansund

Gründer Lars Liabø, ansatte og lokale investorer casher inn flere titalls millioner når analysebyrået Kontali selges til Arendals Fossekompani..

E24 - 1 time siden

Mistanke om koronasmitte på Equinor-plattform

En ansatt på Oseberg feltsenter er mistenkt smittet av korona. En rekke personer på plattformen er satt i karantene..

E24 - 2 timer siden

EU-sjef: God fremdrift i brexitforhandlinger

Det er god fremdrift i forhandlingene om forholdet mellom EU og Storbritannia, sier EU-kommisjonens leder, men to vanskelige områder er fortsatt uløst..

E24 - 3 timer siden

Aksjesmell for børsnykommere: – Blir veldig trangt i døren

Bølgen av nye selskaper gikk rett til værs på Merkur-børsen, men de som kom sist til festen har gått på en aksjesmell, og avkastningen etter noteringen er i minus for årets børsdebutanter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt